Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Alex_Lviv
Junior

в більшості пишуть негатив
от вирішив позитивом поділитись :)
про Міст-чайна,
останній раз користав їхнім сервісом 3 роки тому, більше не хотілось :facepalm:
тепер вийшло так що без варіантів, вони єдині залишились монополісти
сервісом, швидкістю - поки що реально вражений (коли отримаю посилку - то вже точно буду)
вчора - китаєць відправив посилку, сьогодні вночі вже міст отримав, я оплатив і пачка чекає відправки вночі сьогодні.
обіцяли 10 днів на Львів.
спойлер
meestcn_2023-09-28_141722_cab.meest.cn.png
лайфхак: міст підказав )) , отримання оформляти на відділення НП , тоді забрати зможу наступний день після митниці, бо якщо адреса-кур"єр, чи точка видачі Міст, то тоді затримка доставки по місту буде ше 3-5 днів :rolleyes: , логіка звісно "залізна" , але повірив зробив на НП , бо якось було що посилка Мостом майже 2 тижні їхала по місту зі складу Моста до точки видачі , по дорозі то менше 5км їхати, черепахою скоріше було би ))
sanya555
Member

Alex_Lviv
А я вот чет очкую уже, заказ от 19 сентября, 23 в треке - Parcel registered, но на сайте миста - Не знайдено
Alex_Lviv
Junior

sanya555: 29.09.2023 17:52 Alex_Lviv
А я вот чет очкую уже, заказ от 19 сентября, 23 в треке - Parcel registered, но на сайте миста - Не знайдено
в цей раз я теж трохи очкував спочатку (давній досвід був не дуже), але позвонив , запевнили жодних проблем не буде, + китайці самі підтвердили, що meest.cn надійно доставляє,
свою пробну, вчора оплатив, вже відправлена
1й скрін з кабінету. 2й з сайту Міст
спойлер
Изображение
Изображение
а яким чудом Ваш трек на сайті Міста не знайдено, як так може бути ? в особистому кабінеті meest.cn що показує ? навіть якщо морем доставка, все рівно вже мало бути в дорозі
sanya555
Member

Alex_Lviv
не знаю, вот как написал в теме, минут через 10 появился трек на мисте :gigi: Меня еще вот єто интересует
Alex_Lviv: 28.09.2023 14:30отримання оформляти на відділення НП
где чего нажать, и когда
Alex_Lviv
Junior

sanya555: 29.09.2023 19:06 Alex_Lviv
не знаю, вот как написал в теме, минут через 10 появился трек на мисте :gigi: Меня еще вот єто интересует
Alex_Lviv: 28.09.2023 14:30отримання оформляти на відділення НП
где чего нажать, и когда
там де вписується адрес ФИО в Україні, є поле , можна НП вибрати,
а от чи можна змінити коли посилка поїхала - тут не знаю, можна позвонити, підкажуть
спойлер
Изображение
Служба підтримки 0 800 21 51 16
відповідають одразу
Hash
Junior

Alex_Lviv
Теж маю досвід з міст, як негативний, так і позитивний.
Продавець відправив мені і іншому клієнту замовлення (різні коробки) але один трек номер на двох і з цього моменту у міст все пішло не по плану :)
Якщо коротенько, то відкрили чужий товар і відправили мені фото в мій кабінет, хоча на коробці чітко видно що це не мій кабінет ID був. Тиждень обіцянок передзвонить старший менеджер, ще тиждень щоб міст міг зрозуміти що було в моєму замовленні і яка там була кількість, потім людина на складі забула оновити інфу і все пішло по другому раунду.
Із позитивного є замовлення які доставили як і обіцяли 10-12 днів.
Alex_Lviv
Junior

Hash
Зрозумів, що з мостом то лотерея, як повезе )
Раніше тут писав, чому не хотів звязуватись з ними : 3 місяці морочили голову, авіа, поки таки забрав свою посилку.
По суті в мене була та сама біда що й у Вас, - повна некомпетентність їх менеГерів :facepalm: , в простих інвойсах, платіжках не могли розібратись...
Але тоді можна було забити на них, користуватись іншими сервісами.

Тепер альтернативи жодної, то ж сподіваюсь що все буде ок )
+ сам відправник китаєць через них висилав неодноразово, правда на Польщу, казав що то найшвидший і найдешевший сервіс, в Польшу 7днів, ціна в 2рази майже дешевше DHL.
Dark Knight
Member

Якийсь новий вид треку від aliexpress

MGRAE0001537507YQ

це буде Нова пошта чи Міст экспресс ? :spy:
Kauil
Member

Dark Knight
В мене теж такий трек, пішов через міст.
WalkMan
Member

Dark Knight
Ні, не новий. Це Meest потягом
Dark Knight
Member

Дякую.
Там як раз додаток Meest пошта оновився, можна отримувати в відділеннях Розетки ( а розетка зараз скрізь).
бо раніше ходив далеко десь до чорта на кулічкі :D були дуже незручно розташовані відділення.
Denon480
Junior

Dark Knight: 01.10.2023 11:35Там як раз додаток Meest пошта оновився, можна отримувати в відділеннях Розетки ( а розетка зараз скрізь)
Так это давно так сделано, уже года 2 получаю в розетке от meest
sanya555
Member

Dark Knight
У меня ближайшая точка это сигаретная касса в Сильпо :lol:
Vln
Junior

seraphic
без индекса не дает сохранить адрес
Dark Knight
Member

sanya555: 02.10.2023 06:57 Dark Knight
У меня ближайшая точка это сигаретная касса в Сильпо :lol:
такие кассы в Новусе вижу часто. хотя отделения их не видел, чтоб были в Новусе.

и сайт миста вообще такой жутко неудобный по навигации, что пипец .
единственное что плюс - это есть чат-бот телеграм/ вайбер, где можно задать вопрос

ты только номер телефона говоришь для получения / или смс, или может требуют мобильное приложение ?

--------
на Новой почте самое оперативное получение, почти никогда нет очереди и достаточно показать штрих -код из приложения, и все.
я помню еще не успел поздороваться, а там уже несут посылку, и прощаются :D
Adamantium
Ghost

Крч китайсы - хуже узких.
Отписались, что мол у вас на аккаунте была обнаружена необычная активность, и платежи были заблокированы в целях безопасности..
В конечном итоге - хрен кто какие платежи разблокировал, конечно же...(перепробовано 3+ разных девайса и 4 разных провайдера)
fu*ck the china :gigi:
sanya555
Member

Dark Knight
В Сильпо еще ни разу не забирал)) как то все посылки последние либо укрпочта, либо Нова. Есть отделение, но мне до него пилить минут 25-30 пешком. По поводу получения, в треке пишет вот так - Наявність телефону з номером отримувача та встановленим мобільним додатком Meest
Mad Dog
Member

Dark Knight: 02.10.2023 23:00
ты только номер телефона говоришь для получения / или смс, или может требуют мобильное приложение ?
Мені Міст у Біле Сухе везе ))
Додаток ніколи не просили, зараз код з СМС просять. Під час блекаутів віддавали і без смс.
Dark Knight
Member

Adamantium: 02.10.2023 23:21 Крч китайсы
Странно :eek:

а что за карта у тебя ? приват, моно, ощад, или что-то необычное?
и если менял аж 3 провайдера - явно не в этом дело, что-то с картой (банком), надо там разбираться.

sanya555

короче спустя сутки пришло в Моб. приложение подтверждение - что принята посылка. Только по умолчанию почему-то стоял адрес - Доставка курьером (на деревню к дедушке куда-то там :D )
написал в Саппорт миста, в телеграм - чтобы мне там вручную прописали отделение в магазине розетка, а не какой-то адрес левый.
девочка вроде изменила настройки. хорошо что хоть так есть.
а я не могу поменять (пока едет посылка до Украины в пути - переадресация недоступна)
приложение конечно неудобное, что жесть.
Adamantium
Ghost

Dark Knight
3 разные карты 3-х разных банков...
Ответить