Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Dark Knight
Member

TombRaider: 29.08.2023 00:06

продаван налюбил и изначально дал левый трек посылка изначально следовала в РФ, я даже писал где то ног коменты то трут, то не которые уникумы утверждают что так и должно :laugh:

Отправлено спустя 8 минут 8 секунд:
можно и было ждать, но стоит ли?
ждать чего?
ещё пруфы нужны?
спойлер
23.JPG
24.JPG
кто это такой коменты трет ?

------

финал истории такой - продавец чудным образом нарисовался и подтверил refund: даже не пришлось ждать 3 дня.
очевидно понял что развод не удался - но в личку мне не ответил, хотя мессаджи прочитал.

Final Solution = Refund only

The seller has approved your refund.
For a better shopping experience and to get your refund faster, you don't need to return the item.

Aug 29, 2023
Refund starting
We will refund your money soon.

при этом, я могу еще и написать отзыв о товаре (write a review) - после возврата обязательно распишу :D

а также если Вдруг посылка начнет движение - Иркутск - Украина - не откажусь от получения. :D мало ли. :shuffle:
LiquidStorm
Member

Dark Knight: 29.08.2023 08:56 если Вдруг посылка начнет движение
Там трек хіба назад в CN повернеться, якщо не прийдуть за посилкою. Track17 чітко пише final destination в параші.
Vln
Junior

Dark Knight
refund - это хорошо :)
может и не развод, просто перепутал посылки
Skoda
Junior

А кто знает, зачем это продавцу с Али?

Довольно часто заказываю у одного продавца, он предложил общаться в Вотс апе по заказам, типа ему так удобнее (после каждого заказа он даёт фото посылки в чате Али, что для продавцов с Али это вообще редкость).

Какой ему смысл- если заказы то идут через Али и писать он мне может там?
Alex_Lviv
Junior

Skoda
Тому що так і справді набагато зручніше і простіше!
В мене так само, 5+ років як, раніше з двома по емейлу переписувались, тепер всі у вацапі.
+ коли потрібні уточнення по товару, нюанси всякі, макро фото чи відео,
+ зручно бо можна просто позвонити і за пару хв все вирішити, ніж маринувати час на переписки.
з алішки, так маю 2 продавці,
ще 2х колись на алібабі знайшов, там одразу у вацап переїхали, і ще 1 прямий виробник, спочатку через емейл писалось, тепер теж вацап )

Торік, саме швидкий контакт у вацап врятував від очевидних головняків з відправкою, грошима.
2 замовлення, 20 і 22 лютого, торік
25 лютого увечері, одна з відправників сама позвонила, спитала що в нас коїться і що робити, а іншому вже я подзвонив наст дня (якраз з алішки було)
1ше - змінили доставку на Польшу (відміняти я сам не захотів)
2й - продавець сам відмінив ордер, відкликав посилку, кошти буквально за кілька днів повернулись без диспуту.

ps: ост час, пропонують переходити у WeChat - от це, ніяк не раджу робити. Мені не пропонували, всіх влаштовує вацап ))
Skoda
Junior

Alex_Lviv
О, дякую за досвід і відповідь!
:beer:
Dr_network
Junior

доброго дня. Чи може трек код змінитися під час руху від продавця (Алі) до точки видачі (відділення Укрпошти)? По трек-коду посилка застрягла (виліт з Китаю) ще 25 серпня. Вчора (6 вересня) прийшло повідомленняя від укрпошти про прибуття посилки, але трек код невідомий. Тобто виходило з Китаю ROxxxEE, на пошту прибуло LVхххCN.
Kauil
Member

Dr_network
В мене теж змінилось. Замовляв дрібницю, кріплення для профільного кулера під ам4, було AENM стало RK-LV
Відстежуються обидва, тільки новий більш докладно, виходить можуть змінити.
LiquidStorm
Member

Схоже зараз щось змінилося в транзитних шляхах доставки, бо раніше RK-LV засвічувалося у Льєж і за 5-7 днів вже було на ММПО в Україні. Трек від 25 серпня вже четверту транзитну країну перетинає, жодних опізнавать по назвах міст чи хабів, здогадатися можна лише хіба по GMT позначці, що регіон змінився.

Отправлено спустя 5 часов 38 минут 23 секунды:
Як цікаво, RK-LV почав трекатися укрпоштою. Виходить до сьогодні він мандрував Китай - Латвія, тепер перехопила Укрпошта.
спойлер
RK-LV_tracking.jpg
WalkMan
Member

LiquidStorm
По великому рахунку все стандартно, як і останні роки
kolesnukm
Member

В мене теж R-LV завжди через Латвію йшли
movi
Member

Все що я замовляв на Алі - йшло через НП та УП. Але ось родичка відправила з Польщі з десяток відправлень - майже всі йдуть через Міст-Експрес.
Сьогодні при отримані в Місті спитав від чого залежить, тому що замовлення з Польщі? Ні, кажуть, залежить тільки від магазину. Ну і е дивно - я то замовляю електроніку та супутні а родичка всякий одяг.
Спитав, чи можливо по проханню перекидати на НП чи УП, бо мені до них близько - а Міст хрін знає де... відповідь - НІ.
Nuclear World
Member

А доставка standart shiping осуществляется какими службами доставки?

Как понял saver shiping будет только через укр почту.

Допустим на товары в районе 1к, вообще просто написано free shiping и не указывается какой тип доставки можно выбрать. Как понимаю только на дорогих товарах будет новая почта или мист экспресс?
Последний раз редактировалось Nuclear World 15.09.2023 02:25, всего редактировалось 1 раз.
Hash
Junior

Nuclear World
Замовляв через Aliexpress Standart Shipping і вказав адресу НП, то через тиждень-два прийшло сповіщення в додаток НП що потрібно самому обрати на яке відділення відправляти.
Nuclear World
Member

Hash

Это при оформлении заказа дало выбрать адрес НП или как? У меня за всё время только один раз при покупке одного товара дало выбрать адрес нп)) В основном ничего недоступно для выбора.
Hash
Junior

Nuclear World
При замовлені товару де поле Shipping Address, вказав адресу Київ, пр-т Володимира Івасюка 24 - це відділення НП, але як написав через певний час в додатку запропонувало самому обрати і я до речі змінив на інше відділення НП (бо воно тільки відкрилось і був не впевнений що туди доставлять з моменту оформлення)
Тільки що подивився також є товар через saver shipping, але там комбіноване замовлення з різних магазинів з різними видами відправки (standart і saver) і також прийшло як вище описав.
kolesnukm
Member

Але це не 100% гарантія що піде НП, останні посилки де обирав відділення НП все рівно поїхали через Міст на останню адресу їх відведення де отримував
Skoda
Junior

Не знаю, в мене як не було варіанту обрати НП- так і немає.

Але зараз багато саме НП їздить, або Містом. Я радий.

Бо Укрпошта це таке...
Хоча в останній час трохи краще стала, хоч по країні 3 тижні не катає :D

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
І ще. Може їхати Міст чи там Укр, а формуєш ще товар- і воно на складі вже їде однією посилкою НП. Тож 100% дати гарантії що саме так поїде- дуже важко.
kolesnukm
Member

Останній раз коли забирав помилку на Укр пошті то казали що більш за все вони вже не будуть возити із Алі, так як вони в списку спонсорів війни, але їх керівництвом ще вирішує
Hash
Junior

Skoda
Так там і не буде варіант по типу "оберіть перевізника" :)
Я раніше в адресі доставки вказував свій адрес проживання і завжди приходило на укрпошту, а потім побачив що деякі вказували адресу відділення НП і це спрацювало. В мене так останні 6 замовлень точно прийшло. Але як зазначив kolesnukm це може не завжди так працювати, в мене поки що все ок.
Ответить