це ви себе так тішите? не бійтесь місцеві окрім фізики, математику теж не знають0F: ↑ 13.05.2026 00:50без знань фізики рівня базової шкільної програми
ще раз - я користувався МакОС може пару місяців. Моя основна - це Він 7, ще багато Дебіан - але лише в консолі. Він 11 - лайно, і стає все гірше. МакОС - дуже гарна, хоча з своїми нюансами0F: ↑ 13.05.2026 00:50за свій "30-річний досвід в айті" не зміг вивчити власний інструмент
о, а ось тут ви не праві - бо цієї розкладки нема. Епл чомусь її видалила, хоча в рос РС - присутня0F: ↑ 13.05.2026 00:50і дізнатись про розкладку Ukrainian - PC в макос, яка присутня безвідносно білда ОС (x86/ARM)
ви ж впевнені що рішення таке просте
хоча навіть типу користувач LVladislavchik - теж злився
ви не зауважили - що це стосується всіх користувачів макбуків? чому ж їх купують?isusik63: ↑ 13.05.2026 01:43Но если человек например играет (отдыхает) на выходных и МакБук не подходит ем
ви ж зрозуміли про що я? знаннями у визначених областях. І це ще я не напружувався.0F: ↑ 13.05.2026 00:50 Ти, як я бачу, у вагінерів на хоботі сленгу піднабрався, зможеш довести до логічного завершення, щеня?
можу нагадати - як так що макбук від батареї скоріше працює ніж від розетки? памятаєте як тут місцеві стрибали і що про мене казали, а як до діла - всі злились - ніхто не готовий відповідати за свої слова.
тут ще багато подібних тем де місцеві всі як один показали відсутність знань - це і про проценти, і про недавно на якому % зберігати батарею - бо у мене за 2.5 року циклів лише в 2 рази більше ніж у місцевого за пів року.
А як тут один придумав що процу не все одно що множити - але злився коли я пробую у нього хоч щось запитати