Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
JKrl
Member

Повідомлення

все одно, я вважаю що будь хто за 30 і не впізнає чи є там рапід трігер чи немає. чи просто "грається"
Кіберспорт це всеж спорт, особливо фпс, і професіонали чи просто серйозні гравці використовують переферію не дуже інтуітивним способом. В даному випадку - остановки на стрейфі, що є основою механіки як валоранту так і КСГО, ті хто розуміють що вони роблять, не стрейфят ффффффф, вони стрейфят або ффф тап в, чи фвфвфвфв, бо інпут кенселіт інший інпут. І щоб таким страдати треба бути молодим і тренуватися, як і в будь-якому спорті.
тому цей рапід інпут на мій погляд - просто маркетінг заради маркетінгу. ніхто не буде ні перевивчати рефлекси, ні довіряти цій фічі, бо реалізація ії від клави до клави дуже різноманітна (привіт разеру), і при класичній техниці від неї профіту не буде.
feniks_tm
Member

Повідомлення

JKrl: 16.03.2024 17:03 все одно, я вважаю що будь хто за 30 і не впізнає чи є там рапід трігер чи немає. чи просто "грається"
Кіберспорт це всеж спорт, особливо фпс, і професіонали чи просто серйозні гравці використовують переферію не дуже інтуітивним способом. В даному випадку - остановки на стрейфі, що є основою механіки як валоранту так і КСГО, ті хто розуміють що вони роблять, не стрейфят ффффффф, вони стрейфят або ффф тап в, чи фвфвфвфв, бо інпут кенселіт інший інпут. І щоб таким страдати треба бути молодим і тренуватися, як і в будь-якому спорті.
тому цей рапід інпут на мій погляд - просто маркетінг заради маркетінгу. ніхто не буде ні перевивчати рефлекси, ні довіряти цій фічі, бо реалізація ії від клави до клави дуже різноманітна (привіт разеру), і при класичній техниці від неї профіту не буде.
Сам факт використання ефекту Хола відкриває і інші можливості (наприклад той же Dynamic Keystroke), тому все ж називати чисто маркетингом не дуже доречно. Скоріше закономірний етап розвитку механіки, хоча сама технологія насправді і не є сильно новою. Але згоден, загалом звичайному кристувачеві це не потрібно, ентузіастам;про/семі-про гравцям буде цікаво пощупати.
JKrl
Member

Повідомлення

feniks_tm: 16.03.2024 17:09
Сам факт використання ефекту Хола відкриває і інші можливості (наприклад той же Dynamic Keystroke), тому все ж називати чисто маркетингом не дуже доречно. Скоріше закономірний етап розвитку механіки, хоча сама технологія насправді і не є сильно новою. Але згоден, загалом звичайному кристувачеві це не потрібно, ентузіастам буде цікаво пощупати.
так я про що і кажу, це зроблено саме для маркетінгу оріентованого на звичайних споживачів, котрі не розуміють базових механік ігр.
ну і для технічних гіков :rotate:
divinity
Member

Повідомлення

Хто порекомендує клаву з алі з такими параметрами:

- повноцінна, або на крайній випадок TKL клавіатура (хоча тоді треба докупати блок цифр окремо і не дуже зручно).
- низькопрофільна
- бажано, механічна, хоча тут можна і поступитися
- тиха

Може є хто володіє подібними девайсами чи знає огляд на такі.

Не цікавить: підсвітка, колір, ргб, кирилиця/латиниця/китайські символи, безпроводність і т.п.
WalkMan
Member

Повідомлення

JKrl
😳 ооооо, я вже місяць користуюсь K5 Pro, це каєйф, але для мене не вистачає саме режиму де я можу використовуввати клавіатуру без шнура та BT.

А це так мало їх було, бо немає у наявності!?
JKrl
Member

Повідомлення

100% непопулярний формат, їх мало. Всі беруть TKL\87% максімум
divinity
Member

Повідомлення

JKrl
всі беруть, бо таких клав більшість і тупа мода на клави без кнопок. Подивись будь-які геймерські канали, так там клави навіть без стрілок рекомендують. На яких не покодити, не порахувати, і навіть нумлок часто треба для ігор, що смішно, а потім пишуть "у мене клава без нумлоку", а в скріпти не розбираюсь.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

JKrl: 22.03.2024 11:33 100% непопулярний формат, їх мало. Всі беруть TKL\87% максімум
Ну ви за всіх не розписуйтесь-то.
Ostin
Member

Повідомлення

JKrl: 22.03.2024 11:33100% непопулярний формат
Навряд чи це так. Можливо, в середовищі геймерів. Всі нормальні люди додому\на роботу беруть 100%, бо це зручно. В моєму оточенні немає нікого, хто б дивився на порізану клавіатуру.
JKrl
Member

Повідомлення

Ostin: 22.03.2024 12:51
JKrl: 22.03.2024 11:33100% непопулярний формат
Навряд чи це так. Можливо, в середовищі геймерів. Всі нормальні люди додому\на роботу беруть 100%, бо це зручно. В моєму оточенні немає нікого, хто б дивився на порізану клавіатуру.
Геймери ненормальні? Цікава інформація, дякую. Дуже грунтовна.
"Нормальні люди" юзають мембрану і навіть слів таких не чули.
У нормальної людини станеться серцевий напад якщо їй запропонувати механіку за 100$.
Так же якщо нормальній людині пояснити чому мінімально безпечний велосипед коштує 1500$, а нормальна людина їздить на Україні у сільпо і не париться.
Ostin
Member

Повідомлення

JKrl: 22.03.2024 15:21Геймери ненормальні?
Під словом "нормальна" малась на увазі пересічна людина без особливих забаганок. І там формат 100% все ще рулить. Про механіку\не механіку я нічого не писав. Мова йшла про формати. У відповідь на те, що порізані клави беруть "всі".

Відправлено через 44 секунди:
JKrl: 22.03.2024 15:21мінімально безпечний велосипед коштує 1500$
Було б цікаво почути, бо на маячню скидається.
KLUZO
Junior

Повідомлення

Привіт) Порокомендуйте будь ласка клавіатуру. Використовувати її буду для офісної роботи та пограти вечером ігри(на кібераспорт не розраховую). Підсвітка потрібна але проста(статична). Підключення підійде і по шнурку. Бюджет орієнтовно 3000 грн. на клавіатуру та мишку (мишку ще не вибрав).
feniks_tm
Member

Повідомлення

KLUZO: 22.03.2024 17:53 Привіт) Порокомендуйте будь ласка клавіатуру. Використовувати її буду для офісної роботи та пограти вечером ігри(на кібераспорт не розраховую). Підсвітка потрібна але проста(статична). Підключення підійде і по шнурку. Бюджет орієнтовно 3000 грн. на клавіатуру та мишку (мишку ще не вибрав).
Hator Rockfall 2 Mecha, якщо робота віддалена, чи співробітниками не заважатиме шум механіки. По мишці це або теж щось з хатору в ~1000грн сегменті, або якщо можете докинути до ~1500, то вже можна дивитись якісь безпровідні китайці.
KLUZO
Junior

Повідомлення

feniks_tm
Дякую) Шум не проблема. Можете сказати конкретно який китаєць, буду вдячним
anyname
Member

Повідомлення

JKrl: 22.03.2024 15:21
Ostin: 22.03.2024 12:51
Геймери ненормальні? Цікава інформація, дякую. Дуже грунтовна.
"Нормальні люди" юзають мембрану і навіть слів таких не чули.
У нормальної людини станеться серцевий напад якщо їй запропонувати механіку за 100$.
Так же якщо нормальній людині пояснити чому мінімально безпечний велосипед коштує 1500$, а нормальна людина їздить на Україні у сільпо і не париться.
А в нульових в профільній літературі писали що нормальні велосипеди від 20к $ тільки починаються. в кожного свої критерії нормальності. Коротиші існують для тих у кого стіл вузький.
feniks_tm
Member

Повідомлення

KLUZO: 23.03.2024 06:52 feniks_tm
Дякую) Шум не проблема. Можете сказати конкретно який китаєць, буду вдячним
Там вибір в сегменті 1500-2000 досить великий насправді, залежить від того, яка форма вам подобається, під який тип хвату. Від себе рекомендував би VXE R1 Pro, F1 Pro (Pro Max, Moba), Zaopin Z1 Pro
JKrl
Member

Повідомлення

Ostin: 22.03.2024 16:15
JKrl: 22.03.2024 15:21Геймери ненормальні?
Під словом "нормальна" малась на увазі пересічна людина без особливих забаганок. І там формат 100% все ще рулить. Про механіку\не механіку я нічого не писав. Мова йшла про формати. У відповідь на те, що порізані клави беруть "всі".
ну так відкрійте алі і подивиться на те, що народ бере.
можна потім ще зайти в профільний магазин будь-який і знову побачити, що 100% там 20% в найкращому випадку. розетка- не профільний магазин.
Ostin: 22.03.2024 16:15 Було б цікаво почути, бо на маячню скидається.
Що тут чути? Навпроти голосієвського парку,зліва головного входу, стоїть будка з дуже непоганими бюджетними велами ~рівня 500-700$ в оренду. берете його і їдите на голосіївській сінглтрек (тількі не на дроп, вб'єтесь). І дивитесь, чи влаштовують вас еластомерна амортизація та параліч руки від затискання механіки. Можна навіть не на сінгл трек, а просто скатитись до "святого джерела", та подумати.
artko
Member

Повідомлення

feniks_tm: 22.03.2024 18:09 Hator Rockfall 2 Mecha, якщо робота віддалена, чи співробітниками не заважатиме шум механіки.
дуже в хаторі не сподобався софт (але в мене досить стара модель rockfall evo оптична) і те що вони не докладають медіа клавіш. (дивлюсь, на Rockfall 2 Mecha теж саме).

зараз тестую Bloody S87 - як на мене непогана бюджетна клавітура. (медіа функції - усі є, хотсвап є, якщо не сподобаться рідні свічи, або зламаються.).
і доволі не гучно працює усе.
Melofon
Member

Повідомлення

artko

Ели вы так боитесь софта хатор то попробуйте ту блади, заодно тут отзыв оставите, бо до этого они делали плохие клавы на своих шляпных оптических свитчах, а это я так понял стандартная механика и ещё и с шумкой примерно как у хатор, может в этот раз у них вышло что-то нормальное.
Відповісти