Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Sanьka
Member
Чума вынесла треть!!! Европы в свое время. После каждой эпидемии жертв больше чем после 2 мировой было. Ниче прорвались.
-
Феном Феномыч
Member
Я бы сказал сдерживает рост. Там все на дотациях. Хотя наверное везде такое.SergN:країна, що драйвить значну частину росту світової економіки.
-
Sanьka
Member
Там производство и чел ресурс. Два супер козыря.
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Надо посмотреть
«Плоть и кровь». 1985
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Надо посмотреть
«Плоть и кровь». 1985
-
_clawfinger_
Member
Про принцип доміно я в курсі, як й про те як він вплинув на українську економіку у 2008-2009 роках. Хто вижив після фінансового апокаліпсису на українському фондовому, той виживе всюди.SergN:Я так і знав, що треба було вказати на один проміжний етап для розуміння. Той вірус може бути зовсім не фігнею, якщо через нього економічна активність в Китаї суттєво пригнітиться (ну от обмежили пересування китайців, споживання... - це вже падіння випуску, доходів, питання лише в строках вирішення). А це зараз країна, що драйвить значну частину росту світової економіки. І от тоді ефект падаючого зовнішнього попиту і вдаряє по такій економіці, як наша, навіть без врахування жодних прямих "вірусних" ефектів.
Моя вина, що недоступно пояснив.
Я мав на увазі, що наші внутрішні проблеми (дивись кейс Приватбанк, та співпраця з МВФ) накриють раніше, ніж почнеться світове цунамі яке потопить світову економіку. Воно буде, й тут я з Вами згоден, але це вже буде останнім гвіздком в гроб нашої економіки після дебюту наших "успішних керманичів".
А процес світової кризи почався, через зниження попиту, а коронавірус ще понизить попит. Тут Ви абсолютно праві, просто це не так швидко буде, але буде. Саме тут криються причини нашої сировинної економіки, а не в ревальвації гривні. Попит в світі впаде, відповідно буде менше вироблено товару, адже на склад ніхто не працюватиме. Отже й менше куплять сировини, що вже відчувають металурги.
Ок, хотілося б почути пояснення, цікаво дуже.SergN:Цифрами аукціону взагалі не варто махати, якщо не розумієте, чому там зупинилися на 6.3, а не 9, хоча бажаючих купити облігації було більше, ніж на 13
Відправлено через 4 хвилини 15 секунди:
Угу, тільки є одна велика проблема. Виживуть не всі після кожного такого чорного лебедя.Sanьka:Чума вынесла треть!!! Европы в свое время. После каждой эпидемии жертв больше чем после 2 мировой было. Ниче прорвались.
-
Феном Феномыч
Member
Я бы сказал нажился, как и в конце 3013 начало 2104._clawfinger_:Хто вижив
-
Sanьka
Member
Следи за собой, будь осторожен (с)_clawfinger_: Виживуть не всі після кожного такого чорного лебедя.
-
Scoffer
Member
Феном Феномыч:как и в конце 3013
-
Феном Феномыч
Member
Scoffer
Тс, я из будущего
Тс, я из будущего
-
Scoffer
Member
Феном Феномыч
Завжди підозрював, що з тобою щось не так
Завжди підозрював, що з тобою щось не так
-
анти__бот
Member
Феном Феномыч
Как там интуль в 3013 поживает?
Как там интуль в 3013 поживает?
-
Sanьka
Member
А кто это? Есть только АМДанти__бот:Как там интуль в 3013 поживает?
-
_clawfinger_
Member
В які акції вкладатися, та активи? Інтел, амд,?Феном Феномыч:с, я из будущего
Sanьka:Следи за собой, будь осторожен (с)
-
анти__бот
Member
В сахар!
-
Sanьka
Member
кинуть дрожжианти__бот:В сахар!
-
анти__бот
Member
и залить водичкой
-
Sanьka
Member
тогда свершится магия перевоплощения
-
SergN
Member
Саме ці проблеми (а не загалом неефективність економіки) набагато простіше можна менеджити, розтягуючи в часі. Хоч це і флудилка, але не хочу тут детально обговорювати "славу" і "незалежність" однієї з гілок..._clawfinger_:Я мав на увазі, що наші внутрішні проблеми (дивись кейс Приватбанк, та співпраця з МВФ) накриють раніше...
А от тут якраз від нашої країни абсолютно нічого не залежить. Але залежність від зовнішніх ринків вже ледь не критична. Тому і дав лінк на один із випадків на слуху, що вже багато хто сприймає за "чорного лебедя".... ніж почнеться світове цунамі яке потопить світову економіку.... просто це не так швидко буде, але буде
Вони зараз працюють не на суму, а на зниження %-ставки запозичень. Що досить раціонально.Ок, хотілося б почути пояснення, цікаво дуже.
-
анти__бот
Member
Вспомнил подумав о возгонке.
Меж адептов
Сидел он в чёрной кухне взаперти
И силился бальзам целительный найти,
Мешая разных множество рецептов.
Являлся красный лев — и был он женихом,
И в теплой жидкости они его венчали
С прекрасной лилией, и грели их огнем,
И из сосуда их в сосуд перемещали.
И вслед — блиставшую лучами всех цветов
Царицу юную в стекле мы получали:
Целительный напиток был готов
Отправлено спустя 4 минуты 48 секунд:
Ну и малый алхимический свод )))
Меж адептов
Сидел он в чёрной кухне взаперти
И силился бальзам целительный найти,
Мешая разных множество рецептов.
Являлся красный лев — и был он женихом,
И в теплой жидкости они его венчали
С прекрасной лилией, и грели их огнем,
И из сосуда их в сосуд перемещали.
И вслед — блиставшую лучами всех цветов
Царицу юную в стекле мы получали:
Целительный напиток был готов
Отправлено спустя 4 минуты 48 секунд:
Ну и малый алхимический свод )))
-
_clawfinger_
Member
Так, але проблема в тому, що там нема кому менеджити. Якщо прослухати злив записів з кабміну, то зрозуміло який рівень. Тому в нашому випадку це не сильно допоможе, до речі й тоді в 2008 теж не допомогло. Тоді час витратили на чвари, та розбірки.SergN:Саме ці проблеми (а не загалом неефективність економіки) набагато простіше можна менеджити, розтягуючи в часі. Хоч це і флудилка, але не хочу тут детально обговорювати "славу" і "незалежність" однієї з гілок...
... ніж почнеться світове цунамі яке потопить світову економіку.... просто це не так швидко буде, але буде
А от тут якраз від нашої країни абсолютно нічого не залежить. Але залежність від зовнішніх ринків вже ледь не критична. Тому і дав лінк на один із випадків на слуху, що вже багато хто сприймає за "чорного лебедя".
Зрозумів, щоб дешевше було обслуговувати сам борг.SergN:Вони зараз працюють не на суму, а на зниження %-ставки запозичень. Що досить раціонально.
-
анти__бот
Member
А в фермер симулятор наши есть (трахтора)