Флудилка (часть 2)

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
Sanьka
Member

Чума вынесла треть!!! Европы в свое время. После каждой эпидемии жертв больше чем после 2 мировой было. Ниче прорвались.
Феном Феномыч
Member

SergN:країна, що драйвить значну частину росту світової економіки.
Я бы сказал сдерживает рост. Там все на дотациях. Хотя наверное везде такое.
Sanьka
Member

Там производство и чел ресурс. Два супер козыря.

Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Надо посмотреть
«Плоть и кровь». 1985
_clawfinger_
Member

SergN:Я так і знав, що треба було вказати на один проміжний етап для розуміння. Той вірус може бути зовсім не фігнею, якщо через нього економічна активність в Китаї суттєво пригнітиться (ну от обмежили пересування китайців, споживання... - це вже падіння випуску, доходів, питання лише в строках вирішення). А це зараз країна, що драйвить значну частину росту світової економіки. І от тоді ефект падаючого зовнішнього попиту і вдаряє по такій економіці, як наша, навіть без врахування жодних прямих "вірусних" ефектів.
Про принцип доміно я в курсі, як й про те як він вплинув на українську економіку у 2008-2009 роках. Хто вижив після фінансового апокаліпсису на українському фондовому, той виживе всюди. :laugh:
Моя вина, що недоступно пояснив.
Я мав на увазі, що наші внутрішні проблеми (дивись кейс Приватбанк, та співпраця з МВФ) накриють раніше, ніж почнеться світове цунамі яке потопить світову економіку. Воно буде, й тут я з Вами згоден, але це вже буде останнім гвіздком в гроб нашої економіки після дебюту наших "успішних керманичів".
А процес світової кризи почався, через зниження попиту, а коронавірус ще понизить попит. Тут Ви абсолютно праві, просто це не так швидко буде, але буде. Саме тут криються причини нашої сировинної економіки, а не в ревальвації гривні. Попит в світі впаде, відповідно буде менше вироблено товару, адже на склад ніхто не працюватиме. Отже й менше куплять сировини, що вже відчувають металурги.
SergN:Цифрами аукціону взагалі не варто махати, якщо не розумієте, чому там зупинилися на 6.3, а не 9, хоча бажаючих купити облігації було більше, ніж на 13
Ок, хотілося б почути пояснення, цікаво дуже.

Відправлено через 4 хвилини 15 секунди:
Sanьka:Чума вынесла треть!!! Европы в свое время. После каждой эпидемии жертв больше чем после 2 мировой было. Ниче прорвались.
Угу, тільки є одна велика проблема. Виживуть не всі після кожного такого чорного лебедя.
Феном Феномыч
Member

_clawfinger_:Хто вижив
Я бы сказал нажился, как и в конце 3013 начало 2104.
Sanьka
Member

_clawfinger_: Виживуть не всі після кожного такого чорного лебедя.
Следи за собой, будь осторожен (с)
Scoffer
Member

Феном Феномыч:как и в конце 3013
:spy:
Феном Феномыч
Member

Scoffer
Тс, я из будущего :laugh:
Scoffer
Member

Феном Феномыч
Завжди підозрював, що з тобою щось не так :lol:
анти__бот
Member

Феном Феномыч
Как там интуль в 3013 поживает?
Sanьka
Member

анти__бот:Как там интуль в 3013 поживает?
А кто это? Есть только АМД :gigi:
_clawfinger_
Member

Феном Феномыч:с, я из будущего :laugh:
В які акції вкладатися, та активи? Інтел, амд,?
Sanьka:Следи за собой, будь осторожен (с)
:insane:
анти__бот
Member

В сахар!
Sanьka
Member

анти__бот:В сахар!
кинуть дрожжи
анти__бот
Member

и залить водичкой
Sanьka
Member

тогда свершится магия перевоплощения
SergN
Member

_clawfinger_:Я мав на увазі, що наші внутрішні проблеми (дивись кейс Приватбанк, та співпраця з МВФ) накриють раніше...
Саме ці проблеми (а не загалом неефективність економіки) набагато простіше можна менеджити, розтягуючи в часі. Хоч це і флудилка, але не хочу тут детально обговорювати "славу" і "незалежність" однієї з гілок...
... ніж почнеться світове цунамі яке потопить світову економіку.... просто це не так швидко буде, але буде
А от тут якраз від нашої країни абсолютно нічого не залежить. Але залежність від зовнішніх ринків вже ледь не критична. Тому і дав лінк на один із випадків на слуху, що вже багато хто сприймає за "чорного лебедя".
Ок, хотілося б почути пояснення, цікаво дуже.
Вони зараз працюють не на суму, а на зниження %-ставки запозичень. Що досить раціонально.
анти__бот
Member

Вспомнил подумав о возгонке.
Меж адептов
Сидел он в чёрной кухне взаперти
И силился бальзам целительный найти,
Мешая разных множество рецептов.
Являлся красный лев — и был он женихом,
И в теплой жидкости они его венчали
С прекрасной лилией, и грели их огнем,
И из сосуда их в сосуд перемещали.
И вслед — блиставшую лучами всех цветов
Царицу юную в стекле мы получали:
Целительный напиток был готов

Отправлено спустя 4 минуты 48 секунд:
Ну и малый алхимический свод )))
_clawfinger_
Member

SergN:Саме ці проблеми (а не загалом неефективність економіки) набагато простіше можна менеджити, розтягуючи в часі. Хоч це і флудилка, але не хочу тут детально обговорювати "славу" і "незалежність" однієї з гілок...

... ніж почнеться світове цунамі яке потопить світову економіку.... просто це не так швидко буде, але буде

А от тут якраз від нашої країни абсолютно нічого не залежить. Але залежність від зовнішніх ринків вже ледь не критична. Тому і дав лінк на один із випадків на слуху, що вже багато хто сприймає за "чорного лебедя".
Так, але проблема в тому, що там нема кому менеджити. Якщо прослухати злив записів з кабміну, то зрозуміло який рівень. Тому в нашому випадку це не сильно допоможе, до речі й тоді в 2008 теж не допомогло. Тоді час витратили на чвари, та розбірки.
SergN:Вони зараз працюють не на суму, а на зниження %-ставки запозичень. Що досить раціонально.
Зрозумів, щоб дешевше було обслуговувати сам борг.
анти__бот
Member

А в фермер симулятор наши есть (трахтора)
Закрыто