Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
omega.zp
Member
Денис97
для 7ого клиента :
client-type
advanced
для 6ого:
advmethods
для 7ого клиента :
client-type
advanced
для 6ого:
advmethods
-
Шаженла
Member
omega.zp

Странно но на него раньше и БЖ не шли. Я где то читал что надо ещё что то добавлятьadvmethods
-
omega.zp
Member
Ну, про 6ой не скажу. Но на 7ом клиенте все ок, сразу поссле ввода ловится БЖ.
Для бетаБЖ:
client-type
beta
для 6ого:
betateam
Для бетаБЖ:
client-type
beta
для 6ого:
betateam
-
chip
Member
У меня целый день идут 8001.omega.zp:Для бетаБЖ:
client-type
beta
-
ronemun
Advanced Member
просто адвансед. Але 70хх ідуть хвилями десь по 1 год (через скільки - ?, але часто), від величини SMP не залежить, але не більше 12.ShaggY:ronemun
ТО що треба для ловлі 70хх?
В мене зараз стоїть Бета, треба ще адвансед? Чи просто адвансед?
Якби стабільно ловити?
chip, Денис97
omega.zp мав на увазі БЖ для відео
Добавлено через 13 минут 37 секунд:
На форумі TSC.Russia (на овер.ру) розробили скрипт "автоклікер", який автоматизує процес перезапуску задач, поки не спіймається потрібна. Це якраз підходить для ловлі 70хх, для фільтрації від 80хх. Він трохи корявий (побічні ефекти, але терпимо, і підтримує 6-й клієнт точно, 7-й - незнаю, але там проста підміна файла конфігурації, тож не проблема пристроїти).
Парадокс в тому, що скрипт розроблявся для ловлі таких бажаних 80хх
-
chip
Member
А БЖ для видео - с какими номерами идут и сколько дают ppd?
-
omega.zp
Member
эммм
762х и 763х

762х и 763х
-
ronemun
Advanced Member
БЖ задачі для відео я розрізняю на 2 різних типи:
1. Великий розмір задачі, і відповідно, довгий розрахунок. Наприклад 7622 на 5187 очок, ловлю на advanced, вона 100% стабільна, але ППД не високий - 13тис для 470 Нвідії, і 5100 для 250-ї. Вони створені на ядрі А15 і мають суттєву перевагу - дуже мало зменшують ППД проца (3-5%).
2. Максимальний ППД:
а) нові задачі на ядрі А15 які ловляться на beta - ППД на 15% більший, але можуть зависнути. Теж мало грузять проц.
б) старі задачі на ядрі А11 для старих відеокарт - на тій же 250 Нвідії дають 5800-7500 очок (на 15-50% більше). Ловляться на bigadv. Недолік - грузять проц (падіння ППД до 40%). Також, ті що на 7500 очок, ідуть не часто (десь кожна 3-4).
Кому що вигідно - вибирайте самі.
1. Великий розмір задачі, і відповідно, довгий розрахунок. Наприклад 7622 на 5187 очок, ловлю на advanced, вона 100% стабільна, але ППД не високий - 13тис для 470 Нвідії, і 5100 для 250-ї. Вони створені на ядрі А15 і мають суттєву перевагу - дуже мало зменшують ППД проца (3-5%).
2. Максимальний ППД:
а) нові задачі на ядрі А15 які ловляться на beta - ППД на 15% більший, але можуть зависнути. Теж мало грузять проц.
б) старі задачі на ядрі А11 для старих відеокарт - на тій же 250 Нвідії дають 5800-7500 очок (на 15-50% більше). Ловляться на bigadv. Недолік - грузять проц (падіння ППД до 40%). Також, ті що на 7500 очок, ідуть не часто (десь кожна 3-4).
Кому що вигідно - вибирайте самі.
Последний раз редактировалось ronemun 16.01.2012 21:58, всего редактировалось 2 раза.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
б) старі задачі на ядрі А11 для старих відеокарт - п.1 на тій же 250 Нвідії дають 5800-7500 очок (на 15-50% більше). Ловлять на bigadv. Недолік - грузять проц (падіння ППД до 40%).
как по мне,для меня ето самый выгодный
поскольку ща видик на 98% а проц на 8
и щитает не суп и всеравно__

как по мне,для меня ето самый выгодный
поскольку ща видик на 98% а проц на 8
и щитает не суп и всеравно__
-
ronemun
Advanced Member
Я раніше вже розповідав, що падіння ППД проца не таке як загрузка його клієнтом відеокарти, а в 10 раз більше. Тобто, якщо відеоклієнт грузить проц на 3%, то падіння ППД проца десь 30%. Принаймні я так замітив на своїх компах, різної потужності. Все через те, що проц не просто грузиться, він відволікається від своїх задач (smp), переписує кеші, і так багато раз (типу вінчестер при частих звертаннях швидкість падає в тучу раз). Також, відео клієнт грузить тільки 1 ядро, але воно затримує всі решту (за принципом самого повільного), і % втрат росте. Тож, в кого проц дає ППД більше ніж відеокарта хоча б у 2 рази (чистий ППД, без відволікань), тому краще для відеокарти давати задачі, які мало зменшують ППД проца.
Последний раз редактировалось ronemun 16.01.2012 22:08, всего редактировалось 1 раз.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
та не,как раз когда проц был на 100% то у меня скорость была меньше( за 6часов-7млн\15 , а ща- за 5 часов-12\15)ronemun:Я раніше вже розповідав, що падіння ППД проца не таке як загрузка його клієнтом відеокарти, а в 10 раз більше. Тобто, якщо відеоклієнт грузить проц на 3%, то падіння ППД проца десь 30%. Принаймні я так замітив на своїх компах, різної потужності. Все через те, що проц не просто грузиться, він відволікається від своїх задач (smp), переписує кеші, і так багато раз (типу вінчестер при частих звертаннях швидкість падає в тучу раз). Також, відео клієнт грузить тільки 1 ядро, але воно затримує всі решту (за принципом самого повільного), і % втрат росте.
-
ronemun
Advanced Member
Не бажано цитувати весь пост під ним же
Падіння ППД відео при загрузці проца може бути, якщо пріоритет ядра відеоклієнта (процес FAHcore_11 чи _15) меньше ніж у smp клієнта.
6.41R2-відеоклієнт і 7 клієнт автоматично виставляють для відеослота мінімальний пріоритет і закріпляють на останньому ядрі проца. Відповідно, smp - слоту теж тре мынымальний пріоритет.
7 клієнт так і робить, 6,34 smp-клієнт - теж, якщо ти не виставив у настройках інакше.
Перевір у диспетчері задач пріоритети процесів відео і smp слотів (саме FAHcore), і якщо вони не рівні, то шукай причину в настройках.
Принаймні у мене жоден з трьох відеоклієнтів не зменьшив свій ППД через smp клієнт
І ще раз, не пиши швидкість в мільйонах (кроків). Є різні задачі, і часто 100тис кроків одної задачі можуть рішатись довше ніж 200тис другої. Ну, хіба що номера задач співпадають.
Також тре враховувати мимовільний вплив інших графічних прог на ППД відюхи. При навіть мінімальних нагрузках на відеопідсистему фолдинг зупиняється, інакше почались би тормоза на моніторі. Така архітектура Вінди і драйвера Нвідії, або клієнт фолдингу таке творить. В мене 470 Нвідія причеплена паралельно з Радеоном 3870. Нвідія задіяна тільки для фолдингу, а монітор втикнутий у 3870, і, відповідно всі графічні проги виконує 3870. Але навіть так, при нагрузці Радеона падає ППД у Нвідії і то в рази, тобто фолдинг тормозить навіть при нагрузці на іншу відеокарту.
Падіння ППД відео при загрузці проца може бути, якщо пріоритет ядра відеоклієнта (процес FAHcore_11 чи _15) меньше ніж у smp клієнта.
6.41R2-відеоклієнт і 7 клієнт автоматично виставляють для відеослота мінімальний пріоритет і закріпляють на останньому ядрі проца. Відповідно, smp - слоту теж тре мынымальний пріоритет.
7 клієнт так і робить, 6,34 smp-клієнт - теж, якщо ти не виставив у настройках інакше.
Перевір у диспетчері задач пріоритети процесів відео і smp слотів (саме FAHcore), і якщо вони не рівні, то шукай причину в настройках.
Принаймні у мене жоден з трьох відеоклієнтів не зменьшив свій ППД через smp клієнт
І ще раз, не пиши швидкість в мільйонах (кроків). Є різні задачі, і часто 100тис кроків одної задачі можуть рішатись довше ніж 200тис другої. Ну, хіба що номера задач співпадають.
Також тре враховувати мимовільний вплив інших графічних прог на ППД відюхи. При навіть мінімальних нагрузках на відеопідсистему фолдинг зупиняється, інакше почались би тормоза на моніторі. Така архітектура Вінди і драйвера Нвідії, або клієнт фолдингу таке творить. В мене 470 Нвідія причеплена паралельно з Радеоном 3870. Нвідія задіяна тільки для фолдингу, а монітор втикнутий у 3870, і, відповідно всі графічні проги виконує 3870. Але навіть так, при нагрузці Радеона падає ППД у Нвідії і то в рази, тобто фолдинг тормозить навіть при нагрузці на іншу відеокарту.
Последний раз редактировалось ronemun 16.01.2012 22:51, всего редактировалось 7 раз.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ну ок, теперь надо доко железо новое)

-
chip
Member
Самые выгодные задачи для gpu для совместной работы с cpu - это 762x - 0.2% процессора, задания 763x уже кушают 1.8%, правда от них прирост всего лишь 4%...
-
Romanovfastov
Junior
[quote="ronemun"][/quote]
Дома перешел на 43 клиент на половине заданий на смп и гпу, без проблем продолжило считать дальше.
Дома перешел на 43 клиент на половине заданий на смп и гпу, без проблем продолжило считать дальше.
-
Шаженла
Member
Ура ВБЖ пошли
chip
chip
Мне сейчас идут как раз 762x, надеюсь это будет долго ещё продолжатсяСамые выгодные задачи для gpu для совместной работы с cpu - это 762x - 0.2% процессора, задания 763x уже кушают 1.8%, правда от них прирост всего лишь 4%...
-
ronemun
Advanced Member
Вітаємо новачка
MORTAL
Успіхів у фолдингу
MORTAL
Успіхів у фолдингу
-
Шаженла
Member
ronemun
Сейчас важно чтоб и теперешние новички не сбежали от нас
Сейчас важно чтоб и теперешние новички не сбежали от нас
-
ShaggY
Member
Мда, и я снова вернулся на ппд около 7к..( Печаль.
Где же норм задания? 70хх не идут пока
Где же норм задания? 70хх не идут пока