Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
DuckRider
Member

DarkJoney: 19.09.2021 00:21 DuckRider
B460 Torpedo отлично тянет, ставил 10900 на такую доску. ВРМ больше 65 я не видел, частоты абсолютно нормальные тоже держит.
Паверлимит какой был? Ну и датчик показывает температуру на марсе
DarkJoney
Member

DuckRider
пирометром

их, MSI.
leif
Member

зібрав нову систему вже майже 2 місяці тому і досі її підлаштовую по-трохи, коли є вільний час та натхнення :kbd:

спробував налаштування PBO по чотирьох різних гайдах, але врешті-решт дійшов до чогось середнього між ними і зараз вже дотискаю останні мегагерци для малопоточки. з пам'яттю теж цікаво: на IF 2000мгц абсолютно стабільно і проходить будь-який тест будь-якої тривалості, але при цьому насипає кількасот whea помилок на годину по моніторингу hwmonitor, як і у всіх. 4000сl16 демонструє більш високі результати в тих тестах, що були під рукою і де можна швидко і легко потестувати, типу трідемарків, але на редіті радять більш ретельно заміряти різницю і, лише якщо точно немає дропів в продуктивності відносно 3800мгц (а вони можуть бути), тоді вже залишати 4000мгц. типу перевірити наскільки все погано з цими Whea errors і чи корекція помилок справляється. накачав з торентів купу сучасних іграшок суто для цих тестів, сьогодні буду розважатись :jump: хоч гляну одним оком, що там Ігор, а то щось досі навіть в RDR2 не пограв, не кажучи про все інше.

коротше, я навіть не очікував що налаштування PBO і вибір режиму роботи пам'яті можуть настільки затягнути і це прикольно, саме цього я і хочу від оверклокінгу.

імхо, тільки бидло скаржиться, що "оверклокінг вже не той", бо бидлу подавай розгін в три параметри в біосі (частота, вольтаж, LLC) і при цьому +50% продуктивності :lol:

те, що відбувається з розгоном в останні роки, воно в рази цікавіше для тих, хто отримує каєф від процесу fine tuning, як то кажуть. а про тих, хто думає що розгін це про результат, який навіть шимпанзе отримує за пів години, виробники заздалегідь попіклувались самі за рахунок оптимізацій виробничих процесів і витискання 85-90% того, що може кремній, ще на заводі. всі в плюсі :up: B-)
Sanьka
Member

leif: 19.09.2021 12:15те, що відбувається з розгоном в останні роки, воно в рази цікавіше для тих, хто отримує каєф від процесу fine tuning,
проще сказать разгон ради самого процесса разгона. Круто, но не всем надо.
Ведь раньше люди разгоняли не только потому что процесс, а потому что разогнав - могли получить произ-ть что стоит ощутимо дороже. Ведь не всем было по карману дорогие процы и тп. Им надо был только итог (к примеру Пень Дуал коре что на частоте 3ГГц тягался с куда более дорогими К2Д и тп).
И называть таких людей быдлом.... это надо быт тупорылым школотой.
odessitmws
Member

Sanьka: 19.09.2021 13:28 И называть таких людей быдлом.... это надо быт тупорылым школотой.
он там в своем кошерном Львове уже позабыл какое оно быдло бывает :D
Sanьka
Member

leif: 19.09.2021 12:15 а про тих, хто думає що розгін це про результат, який навіть шимпанзе отримує за пів години, виробники заздалегідь попіклувались самі
правильно и докинули к цене за заботу. Или ты наивный думаешь что это бесплатно :facepalm:
Вот по этому для людек , кому надо был результат за минимум денег, разгон уже не тот.
Сейчас либо башляешь и получаешь все готовое, либо долбишься месяцами что бы получить условные 10%.
А потом у тебя отрастает ЧСВ и ты брызжишь пафосняком.
leif
Member

Sanьka
не підгорай. бидлу завжди подобаються прості рішення, якими можна ще й на районі повихвалятись. образа на виробників, яку багато хто вважає нормальним висловлювати по 50 раз на рік "а чо вже нема +50% нахаляву, та ну нафіг такий розгон" для мене доволі бидляча, я ж написав ІМХО
Sanьka
Member

odessitmws
Мне в свое время надо был результат (когда не мог купить дорогой проц и тп) Выжимал что мог.
Сейчас могу купить вменяемое железо, а то что не могу то и никаким разгоном не получишь.
Но тогда когда разгон мне действительно надо был, даже тогда было желание что бы попроще и с макс результатом. Благо платформы 775 и АМ2 давали это сполна.
Оказывается я был быдлом :lol:
leif: 19.09.2021 13:33 бидлу завжди подобаються прості рішення,
мне нравятся во многом простые решения. В тч в во многих аспектах в жизни. Иногда просто не хочется все усложнять.
Оказывается опять я быдло.
leif: 19.09.2021 13:33не підгорай.
не будь быдлом ;)
А еще лучше усмери свое ЧСВ.
И иди похвастайся на районе своими достижениями по ПБО :gigi:
leif
Member

Sanьka
а ну перечитай що я написав уважно. бидлом я назвав тих, хто ниє про те, що "більше халяви немає, господи що ж це робиться, скотиняки забрали у дітей шматочок щастя" і виключно цих людей. ніяких проблем зі "старим" розгоном у мене немає, сам так робив і ходив пишався, що поробиш такі були часи :lol:
Sanьka
Member

больше халявы нет, времен 775 нет. То что сейчас либо
1 Деньги за сервис (когда все сделали за тебя)
2. Разгон ради разгона (результат 10% образно)
3. Вариант дешево прости и с макс результатом нет. Не вижу ничего плохого в таком варианте, хоть уже давно пользуюсь вариантом 1.
Дальше что?
leif
Member

Sanьka: 19.09.2021 13:41Дальше что?
для початку перестати нити, скаржитись і згадувати молодість як бабка при кожній згадці про оверклокінг. замість цього або змиритись з тим, що йде з коробки, або отримувати задоволення від тонкого налаштування

ще раз повторюю, мені не подобається виключно позиція людей, які кажуть що "оверклокінг помер, це тому що виробники погані і жадібні" :facepalm:
Sanьka
Member

Кто то пользуется 10015ю столовыми приборами на званном ужене и считает других быдлом.
Кто то обходится 3 приборами и не хочет себе усложнять жизнь. Считая что это усложнения ради самого усложнения. Попросту выпендреж.
Я бы не нгазвал первых илитой, а вторых быдлом. Тут скорее разные точки зрения и подход.
leif
Member

Sanьka
питання в тому, що бидло:
1) любить халяву
2) любить скаржитись
3) вважає що хтось йому щось винен

от саме в цьому різниця, а не в кількості приборів
Sanьka
Member

leif: 19.09.2021 13:45оверклокінг помер
в том виде котором был - да. Умер. шары нет. Есть вариант 1 и вариант 2.
С этим надо смерится и выбрать что то для себя.
leif: 19.09.2021 13:45це тому що виробники погані і жадібні
типа это не так :facepalm:
Они всегда такими были.
Но сейчас все усугубилось. С другой стороны какая бы сейчас не была бы опа с ценами, ПК все равно в разы доступней чем в 90-х и начале 2000х.

leif: 19.09.2021 13:491) любить халяву
а кто ее не любит?
Ну реально?
Тебе разработчик дарит по акции игру. Халява ! Все ее любят.
Нью егг на черную пятницу скидывает 50% цены ссд . Халява! Все любят
Амуде/интол выкатывает проц что имеет 50% запаса по частоте и еще и ядра можно разлочить. Халява! Все любят
Так что НЕ НЕСИ ЧУШЬ!
leif: 19.09.2021 13:492) любить скаржитись
тут соглашусь.
leif: 19.09.2021 13:493) вважає що хтось йому щось винен
тоже соглашусь, но об этом ты не писало в своем быдло посте.
leif
Member

бігом за вогнегасником :laugh:
Sanьka
Member

бегом делать уроки :laugh:
Дотерпи уже до понедельника, похвастаешься успехами 2 месячного страдания блолее покладистой аудитории.
Последний раз редактировалось Sanьka 19.09.2021 13:55, всего редактировалось 1 раз.
odessitmws
Member

можно было честно написать что неправильно подобрал слово нет нужно стоять на своем и уводить дискуссию в другие плоскости
был лучшего мнения если честно :)
Sanьka
Member

odessitmws: 19.09.2021 13:55можно было честно написать что неправильно подобрал слово нет нужно стоять на своем и уводить дискуссию в другие плоскости
был лучшего мнения если честно
аналогично был лучшенго мнения.

Прозвучало как
"Я великий пан Лейф, потратил 2 месяца что бы разогнать ради разгона. Все кто этим не занимается а хочет разгон ради результата, да попроще - быдло."
Тьфу. ЧСВ прям зашкалило :puke:
leif
Member

odessitmws
ок, цілком можливо, але суть цілком зрозуміла і нікуди я не увів дискусію від цього формулювання.

насамперед було написано
імхо, тільки бидло скаржиться, що "оверклокінг вже не той", бо бидлу подавай розгін в три параметри в біосі (частота, вольтаж, LLC) і при цьому +50% продуктивності
чого на це ображатись?
odessitmws
Member

leif: 19.09.2021 13:58ок, цілком можливо, але суть цілком зрозуміла і нікуди я не увів дискусію від цього формулювання.
у этого слова есть четкое определение и если ты стоишь на своем, то либо ты этого определения не знаешь либо потерял связь с реальностью
Закрыто