Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
DuckRider
Member
Паверлимит какой был? Ну и датчик показывает температуру на марсеDarkJoney: ↑ 19.09.2021 00:21 DuckRider
B460 Torpedo отлично тянет, ставил 10900 на такую доску. ВРМ больше 65 я не видел, частоты абсолютно нормальные тоже держит.
-
DarkJoney
Member
DuckRider
пирометром
их, MSI.
пирометром
их, MSI.
-
leif
Member
зібрав нову систему вже майже 2 місяці тому і досі її підлаштовую по-трохи, коли є вільний час та натхнення
спробував налаштування PBO по чотирьох різних гайдах, але врешті-решт дійшов до чогось середнього між ними і зараз вже дотискаю останні мегагерци для малопоточки. з пам'яттю теж цікаво: на IF 2000мгц абсолютно стабільно і проходить будь-який тест будь-якої тривалості, але при цьому насипає кількасот whea помилок на годину по моніторингу hwmonitor, як і у всіх. 4000сl16 демонструє більш високі результати в тих тестах, що були під рукою і де можна швидко і легко потестувати, типу трідемарків, але на редіті радять більш ретельно заміряти різницю і, лише якщо точно немає дропів в продуктивності відносно 3800мгц (а вони можуть бути), тоді вже залишати 4000мгц. типу перевірити наскільки все погано з цими Whea errors і чи корекція помилок справляється. накачав з торентів купу сучасних іграшок суто для цих тестів, сьогодні буду розважатись
хоч гляну одним оком, що там Ігор, а то щось досі навіть в RDR2 не пограв, не кажучи про все інше.
коротше, я навіть не очікував що налаштування PBO і вибір режиму роботи пам'яті можуть настільки затягнути і це прикольно, саме цього я і хочу від оверклокінгу.
імхо, тільки бидло скаржиться, що "оверклокінг вже не той", бо бидлу подавай розгін в три параметри в біосі (частота, вольтаж, LLC) і при цьому +50% продуктивності
те, що відбувається з розгоном в останні роки, воно в рази цікавіше для тих, хто отримує каєф від процесу fine tuning, як то кажуть. а про тих, хто думає що розгін це про результат, який навіть шимпанзе отримує за пів години, виробники заздалегідь попіклувались самі за рахунок оптимізацій виробничих процесів і витискання 85-90% того, що може кремній, ще на заводі. всі в плюсі

спробував налаштування PBO по чотирьох різних гайдах, але врешті-решт дійшов до чогось середнього між ними і зараз вже дотискаю останні мегагерци для малопоточки. з пам'яттю теж цікаво: на IF 2000мгц абсолютно стабільно і проходить будь-який тест будь-якої тривалості, але при цьому насипає кількасот whea помилок на годину по моніторингу hwmonitor, як і у всіх. 4000сl16 демонструє більш високі результати в тих тестах, що були під рукою і де можна швидко і легко потестувати, типу трідемарків, але на редіті радять більш ретельно заміряти різницю і, лише якщо точно немає дропів в продуктивності відносно 3800мгц (а вони можуть бути), тоді вже залишати 4000мгц. типу перевірити наскільки все погано з цими Whea errors і чи корекція помилок справляється. накачав з торентів купу сучасних іграшок суто для цих тестів, сьогодні буду розважатись
коротше, я навіть не очікував що налаштування PBO і вибір режиму роботи пам'яті можуть настільки затягнути і це прикольно, саме цього я і хочу від оверклокінгу.
імхо, тільки бидло скаржиться, що "оверклокінг вже не той", бо бидлу подавай розгін в три параметри в біосі (частота, вольтаж, LLC) і при цьому +50% продуктивності
те, що відбувається з розгоном в останні роки, воно в рази цікавіше для тих, хто отримує каєф від процесу fine tuning, як то кажуть. а про тих, хто думає що розгін це про результат, який навіть шимпанзе отримує за пів години, виробники заздалегідь попіклувались самі за рахунок оптимізацій виробничих процесів і витискання 85-90% того, що може кремній, ще на заводі. всі в плюсі
-
Sanьka
Member
проще сказать разгон ради самого процесса разгона. Круто, но не всем надо.leif: ↑ 19.09.2021 12:15те, що відбувається з розгоном в останні роки, воно в рази цікавіше для тих, хто отримує каєф від процесу fine tuning,
Ведь раньше люди разгоняли не только потому что процесс, а потому что разогнав - могли получить произ-ть что стоит ощутимо дороже. Ведь не всем было по карману дорогие процы и тп. Им надо был только итог (к примеру Пень Дуал коре что на частоте 3ГГц тягался с куда более дорогими К2Д и тп).
И называть таких людей быдлом.... это надо быт тупорылым школотой.
-
odessitmws
Member
он там в своем кошерном Львове уже позабыл какое оно быдло бываетSanьka: ↑ 19.09.2021 13:28 И называть таких людей быдлом.... это надо быт тупорылым школотой.
-
Sanьka
Member
правильно и докинули к цене за заботу. Или ты наивный думаешь что это бесплатноleif: ↑ 19.09.2021 12:15 а про тих, хто думає що розгін це про результат, який навіть шимпанзе отримує за пів години, виробники заздалегідь попіклувались самі
Вот по этому для людек , кому надо был результат за минимум денег, разгон уже не тот.
Сейчас либо башляешь и получаешь все готовое, либо долбишься месяцами что бы получить условные 10%.
А потом у тебя отрастает ЧСВ и ты брызжишь пафосняком.
-
leif
Member
Sanьka
не підгорай. бидлу завжди подобаються прості рішення, якими можна ще й на районі повихвалятись. образа на виробників, яку багато хто вважає нормальним висловлювати по 50 раз на рік "а чо вже нема +50% нахаляву, та ну нафіг такий розгон" для мене доволі бидляча, я ж написав ІМХО
не підгорай. бидлу завжди подобаються прості рішення, якими можна ще й на районі повихвалятись. образа на виробників, яку багато хто вважає нормальним висловлювати по 50 раз на рік "а чо вже нема +50% нахаляву, та ну нафіг такий розгон" для мене доволі бидляча, я ж написав ІМХО
-
Sanьka
Member
odessitmws
Мне в свое время надо был результат (когда не мог купить дорогой проц и тп) Выжимал что мог.
Сейчас могу купить вменяемое железо, а то что не могу то и никаким разгоном не получишь.
Но тогда когда разгон мне действительно надо был, даже тогда было желание что бы попроще и с макс результатом. Благо платформы 775 и АМ2 давали это сполна.
Оказывается я был быдлом
Оказывается опять я быдло.
А еще лучше усмери свое ЧСВ.
И иди похвастайся на районе своими достижениями по ПБО
Мне в свое время надо был результат (когда не мог купить дорогой проц и тп) Выжимал что мог.
Сейчас могу купить вменяемое железо, а то что не могу то и никаким разгоном не получишь.
Но тогда когда разгон мне действительно надо был, даже тогда было желание что бы попроще и с макс результатом. Благо платформы 775 и АМ2 давали это сполна.
Оказывается я был быдлом
мне нравятся во многом простые решения. В тч в во многих аспектах в жизни. Иногда просто не хочется все усложнять.leif: ↑ 19.09.2021 13:33 бидлу завжди подобаються прості рішення,
Оказывается опять я быдло.
не будь быдломleif: ↑ 19.09.2021 13:33не підгорай.
А еще лучше усмери свое ЧСВ.
И иди похвастайся на районе своими достижениями по ПБО
-
leif
Member
Sanьka
а ну перечитай що я написав уважно. бидлом я назвав тих, хто ниє про те, що "більше халяви немає, господи що ж це робиться, скотиняки забрали у дітей шматочок щастя" і виключно цих людей. ніяких проблем зі "старим" розгоном у мене немає, сам так робив і ходив пишався, що поробиш такі були часи
а ну перечитай що я написав уважно. бидлом я назвав тих, хто ниє про те, що "більше халяви немає, господи що ж це робиться, скотиняки забрали у дітей шматочок щастя" і виключно цих людей. ніяких проблем зі "старим" розгоном у мене немає, сам так робив і ходив пишався, що поробиш такі були часи
-
Sanьka
Member
больше халявы нет, времен 775 нет. То что сейчас либо
1 Деньги за сервис (когда все сделали за тебя)
2. Разгон ради разгона (результат 10% образно)
3. Вариант дешево прости и с макс результатом нет. Не вижу ничего плохого в таком варианте, хоть уже давно пользуюсь вариантом 1.
Дальше что?
1 Деньги за сервис (когда все сделали за тебя)
2. Разгон ради разгона (результат 10% образно)
3. Вариант дешево прости и с макс результатом нет. Не вижу ничего плохого в таком варианте, хоть уже давно пользуюсь вариантом 1.
Дальше что?
-
leif
Member
для початку перестати нити, скаржитись і згадувати молодість як бабка при кожній згадці про оверклокінг. замість цього або змиритись з тим, що йде з коробки, або отримувати задоволення від тонкого налаштуванняSanьka: ↑ 19.09.2021 13:41Дальше что?
ще раз повторюю, мені не подобається виключно позиція людей, які кажуть що "оверклокінг помер, це тому що виробники погані і жадібні"
-
Sanьka
Member
Кто то пользуется 10015ю столовыми приборами на званном ужене и считает других быдлом.
Кто то обходится 3 приборами и не хочет себе усложнять жизнь. Считая что это усложнения ради самого усложнения. Попросту выпендреж.
Я бы не нгазвал первых илитой, а вторых быдлом. Тут скорее разные точки зрения и подход.
Кто то обходится 3 приборами и не хочет себе усложнять жизнь. Считая что это усложнения ради самого усложнения. Попросту выпендреж.
Я бы не нгазвал первых илитой, а вторых быдлом. Тут скорее разные точки зрения и подход.
-
leif
Member
Sanьka
питання в тому, що бидло:
1) любить халяву
2) любить скаржитись
3) вважає що хтось йому щось винен
от саме в цьому різниця, а не в кількості приборів
питання в тому, що бидло:
1) любить халяву
2) любить скаржитись
3) вважає що хтось йому щось винен
от саме в цьому різниця, а не в кількості приборів
-
Sanьka
Member
в том виде котором был - да. Умер. шары нет. Есть вариант 1 и вариант 2.leif: ↑ 19.09.2021 13:45оверклокінг помер
С этим надо смерится и выбрать что то для себя.
типа это не такleif: ↑ 19.09.2021 13:45це тому що виробники погані і жадібні
Они всегда такими были.
Но сейчас все усугубилось. С другой стороны какая бы сейчас не была бы опа с ценами, ПК все равно в разы доступней чем в 90-х и начале 2000х.
а кто ее не любит?leif: ↑ 19.09.2021 13:491) любить халяву
Ну реально?
Тебе разработчик дарит по акции игру. Халява ! Все ее любят.
Нью егг на черную пятницу скидывает 50% цены ссд . Халява! Все любят
Амуде/интол выкатывает проц что имеет 50% запаса по частоте и еще и ядра можно разлочить. Халява! Все любят
Так что НЕ НЕСИ ЧУШЬ!
тут соглашусь.leif: ↑ 19.09.2021 13:492) любить скаржитись
тоже соглашусь, но об этом ты не писало в своем быдло посте.leif: ↑ 19.09.2021 13:493) вважає що хтось йому щось винен
-
leif
Member
бігом за вогнегасником 
-
odessitmws
Member
можно было честно написать что неправильно подобрал слово нет нужно стоять на своем и уводить дискуссию в другие плоскости
был лучшего мнения если честно
-
Sanьka
Member
аналогично был лучшенго мнения.odessitmws: ↑ 19.09.2021 13:55можно было честно написать что неправильно подобрал слово нет нужно стоять на своем и уводить дискуссию в другие плоскости
Прозвучало как
"Я великий пан Лейф, потратил 2 месяца что бы разогнать ради разгона. Все кто этим не занимается а хочет разгон ради результата, да попроще - быдло."
Тьфу. ЧСВ прям зашкалило
-
leif
Member
odessitmws
ок, цілком можливо, але суть цілком зрозуміла і нікуди я не увів дискусію від цього формулювання.
насамперед було написано
ок, цілком можливо, але суть цілком зрозуміла і нікуди я не увів дискусію від цього формулювання.
насамперед було написано
чого на це ображатись?імхо, тільки бидло скаржиться, що "оверклокінг вже не той", бо бидлу подавай розгін в три параметри в біосі (частота, вольтаж, LLC) і при цьому +50% продуктивності
-
odessitmws
Member
у этого слова есть четкое определение и если ты стоишь на своем, то либо ты этого определения не знаешь либо потерял связь с реальностьюleif: ↑ 19.09.2021 13:58ок, цілком можливо, але суть цілком зрозуміла і нікуди я не увів дискусію від цього формулювання.