Новая с гар 8000, а некоторые уникалы с мелкой остаточной продают почти за 8000bonya:Поляки зливають 970 перед появою нових карт.

Новая с гар 8000, а некоторые уникалы с мелкой остаточной продают почти за 8000bonya:Поляки зливають 970 перед появою нових карт.
you`ve made my day!Святой:anatolikostis
я использую эту прогу что бы раздавать китайцам инфу.
может на этом форуме об этом не знают пару человекУвы но аську они не юзают.
250 * 27.6200 (курс продажу ПБ) = 6.905ramm: Станом на сьогодні це 8,242.47 грн. + 25% митникам. Чекаю, коли купиш за 7 тис. А поки що поставлю тобі плюсик. За непохитну віру в світле майбутнє.
ok ok давай вже купуйbonya:250 * 27.6200 (курс продажу ПБ) = 6.905ramm: Станом на сьогодні це 8,242.47 грн. + 25% митникам. Чекаю, коли купиш за 7 тис. А поки що поставлю тобі плюсик. За непохитну віру в світле майбутнє.
Мито 32% від перевищення ліміту 150 євро, а не від усієї суми, але доставщики з PL не платять митоА вартість їхніх послуг вкладається у суму поверненого податку.
Тому, якщо у Польщі буде 250, то і з доставкою в UA буде 250.
Только КПД не врм, а кпд БП. Там мощность входная и выходная в HWiNFO. И 31+166 это и есть больше 160. Аж на 37 ватт. А то если ещё и на КПД делить, то сколько же видяха потребляет, в те моменты, когда HWiNFO показывает 400+ Вт?)anatolikostis:какая-то фантастика r9 290 - 970/1125 @27.5mh/s @1v --- уже кушает +160вт, - чет вы намеряли не то, или доверились показаниям hwinfo без огладки.RW1911: Для майнинга сомнительна. Хотя, когда появятся нерефы да с разгоном до 1600, может быть.
R9 290, 1130/1200, 1.09V кушает 31+166 Вт и выдаёт 31 MH/s. Энергоэффективность почти та же.
на всякий случай напомню, что очень грубо реальный ток равен показания vrm gpu+vrm ram/кпд vrm.
промерялось путем выпиливания карты из системы и токоизмерительной розетки - все сошлось.
Информацию в целом. А 480 это предмет обсуждения на данный период времени так как спрос на карту есть. Но и на 1070 и 1080 тоже. Иногда правда использую Wechat или Skype. Цены меняются на карты на табао по причине того что курс юаня тоже скачет. Не думаю что название мессенджера играет рольPs Никто больше не хочет китайцам важную информацию про rx 480 раздать?
8350?alexvvv:Скільки би вона коштувала не вийди 480ramm:После прочтения тестов и просмтора цены локальных барыг и продаванов, купил 970 евгешу за 8к.
так, вмію користуватись. в мене ВО в цьому напрямку.avtoelectrik:fastneed
ти взагалі вмієш користуватись компьютером?у мене жодна відяха не горіла ..а в тебе аж 4шт і всі радеони
,не здається тобі самому це підозрілим нє?
схожу в нього щось інше вигоряєavtoelectrik:fastneed
де погорівший?на 480? хоча б одну фотку покажи!!!!чи на материнці ?
я в цілому, про радеони. більша напруга\більше шанс щось спалити.avtoelectrik:fastneed
де погорівший?на 480? хоча б одну фотку покажи!!!!чи на материнці ?
яб сказав, що в мене вигорає, але ви тоді образитесь.alexvvv:схожу в нього щось інше вигоряє
Це ж яким треба бути впертим фанатом радеона, щоб після 3-ох погорільців продовжувати купувати радеонavtoelectrik: ти взагалі вмієш користуватись компьютером?у мене жодна відяха не горіла ..а в тебе аж 4шт і всі радеони
,не здається тобі самому це підозрілим нє?
пишите, пишите, борец за идею (с)більша напруга\більше шанс щось спалити.
так вже не купив радеон, хоча бажання купити за меншу кількість більше фпс, мабуть завжди буде.alexvvv:Це ж яким треба бути впертим фанатом радеона, щоб після 3-ох погорільців продовжувати купувати радеон
ні, не тільки, але я помітив що зелені або ламаются масово, через заводський брак, або майже ніколи не ламаються.avtoelectrik:fastneed
І таке буває ТІЛЬКИ НА РАДЕОНАХ ТАК?