Тестирование видеокарты AMD Radeon RX 480. Восхождение полярной звезды

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
SoVaR
Member

Повідомлення

За этой :lick: нужно будет еще побегать по забугорным сайтам...
Зображення
bonya:Поляки зливають 970 перед появою нових карт.
Новая с гар 8000, а некоторые уникалы с мелкой остаточной продают почти за 8000 :lol:
Святой
Member

Повідомлення

anatolikostis
я использую эту прогу что бы раздавать китайцам инфу. Увы но аську они не юзают. :weep:
Фотки мои. Могу даже приложить листок бумаги с ником . Уже делал так. В теме про выбор видяхи можно посмотреть.
anatolikostis
Member

Повідомлення

Святой:anatolikostis
я использую эту прогу что бы раздавать китайцам инфу.
you`ve made my day! :D
спойлер
китайцы без твоей инфы наверное в неведении полном находятся
Увы но аську они не юзают. :weep:
может на этом форуме об этом не знают пару человек ;)

Ps Никто больше не хочет китайцам важную информацию про rx 480 раздать?
bonya
Member

Повідомлення

ramm: Станом на сьогодні це 8,242.47 грн. + 25% митникам. Чекаю, коли купиш за 7 тис. А поки що поставлю тобі плюсик. За непохитну віру в світле майбутнє. :rotate:
250 * 27.6200 (курс продажу ПБ) = 6.905
Мито 32% від перевищення ліміту 150 євро, а не від усієї суми, але доставщики з PL не платять мито ;) А вартість їхніх послуг вкладається у суму поверненого податку.
Тому, якщо у Польщі буде 250, то і з доставкою в UA буде 250.
ramm
Member

Повідомлення

bonya:
ramm: Станом на сьогодні це 8,242.47 грн. + 25% митникам. Чекаю, коли купиш за 7 тис. А поки що поставлю тобі плюсик. За непохитну віру в світле майбутнє. :rotate:
250 * 27.6200 (курс продажу ПБ) = 6.905
Мито 32% від перевищення ліміту 150 євро, а не від усієї суми, але доставщики з PL не платять мито ;) А вартість їхніх послуг вкладається у суму поверненого податку.
Тому, якщо у Польщі буде 250, то і з доставкою в UA буде 250.
ok ok давай вже купуй :lol:
RW1911
Member

Повідомлення

anatolikostis:
RW1911: Для майнинга сомнительна. Хотя, когда появятся нерефы да с разгоном до 1600, может быть.
R9 290, 1130/1200, 1.09V кушает 31+166 Вт и выдаёт 31 MH/s. Энергоэффективность почти та же.
какая-то фантастика r9 290 - 970/1125 @27.5mh/s @1v --- уже кушает +160вт, - чет вы намеряли не то, или доверились показаниям hwinfo без огладки.
на всякий случай напомню, что очень грубо реальный ток равен показания vrm gpu+vrm ram/кпд vrm. :rotate:
промерялось путем выпиливания карты из системы и токоизмерительной розетки - все сошлось.
Только КПД не врм, а кпд БП. Там мощность входная и выходная в HWiNFO. И 31+166 это и есть больше 160. Аж на 37 ватт. А то если ещё и на КПД делить, то сколько же видяха потребляет, в те моменты, когда HWiNFO показывает 400+ Вт?)
Святой
Member

Повідомлення

Ps Никто больше не хочет китайцам важную информацию про rx 480 раздать?
Информацию в целом. А 480 это предмет обсуждения на данный период времени так как спрос на карту есть. Но и на 1070 и 1080 тоже. Иногда правда использую Wechat или Skype. Цены меняются на карты на табао по причине того что курс юаня тоже скачет. Не думаю что название мессенджера играет роль ;)
fastneed
Member

Повідомлення

alexvvv:
ramm:После прочтения тестов и просмтора цены локальных барыг и продаванов, купил 970 евгешу за 8к.
Скільки би вона коштувала не вийди 480 ;)
8350?
:facepalm:
священна війна то таке діло, але не шукайте гудза там де його нема.
що офіційно, що не офіційно, вартість відеокарти зменшуєтеся в нормальному темпі. Навіть якщо подивитись на нібито зменшення ціни за кордонном, то вона зменшилась мінімально і наблизилась до акційної ціни за яку можна було купити раніше.
Ведете себе як ніби все крутится навколо радеонів, попахує нездоровим глуздом.

до речі, людина прикупила добротну відеокарту, і як мінімум не буде переживати що потрібно буде підібрати мусорний пакет щоб викинути її, адже для радеонів саме це потрібно робити через кілька років активного використання.
п.с. так, я в цій війні нейтральний, але вже 4 радеона в мусорці, і я не можу мовчати.
яб сказав що жирафи теж потрібно в мусорку викидувати, бо з підтримкою жесть що творится, але робоча відеокарта > неробочої.
avtoelectrik
Member

Повідомлення

fastneed
ти взагалі вмієш користуватись компьютером? :lol: у мене жодна відяха не горіла ..а в тебе аж 4шт і всі радеони :rotate: ,не здається тобі самому це підозрілим нє? :laugh:
alexvvv
Member

Повідомлення

fastneed
В мене радеони не горіли, а от на nvidia був відвал ядра.
fastneed
Member

Повідомлення

avtoelectrik:fastneed
ти взагалі вмієш користуватись компьютером? :lol: у мене жодна відяха не горіла ..а в тебе аж 4шт і всі радеони :rotate: ,не здається тобі самому це підозрілим нє? :laugh:
так, вмію користуватись. в мене ВО в цьому напрямку.
Але в відповідь до користуватись, скажу теж щось, я знаю людей які користуються зеленими і кажуть, що червоні це туфта бла-бла-бла, мають в 4 раз більше ігр ніж я, але за комп'ютером проводят 2-4 години на день(максимум) якщо є такі хто вболіває за зелених, то і за червоних я впевнений теж такі є. Ви можете казати що у вас хоть все життя все справно працювало, але обманюйтесь скільки хочете, от коли згорить 200-300 баксів без можливості ремонту, побачимо на чію всі сторону перейдуть. Звичайно, якщо ви міняєте відеокарти щороку, або проводите за Ведьмагом 2 години в день і рахуєте що ви все вже бачили в цьому світі, тоді вам нічого не страшно, я вам тільки позаздрю, в такому випадку ви отримуєте туж кількість FPS і щорічний буст, за менші гроші.
Fulkrum
Member

Повідомлення

http://wccftech.com/amd-rx-480-overclocked-air-water/" target="_blank
Для всех любителей рассказать сказки про "дешевую элементную базу", "на всем сэкономили", "сгорит через пол года":
"The reference PCB design of the RX 480 includes a surprisingly over-engineered voltage regulation and power delivery circuitry. The reference PCB features 6+1 power phases capable of delivering more than 58% higher current compared to the 5+1 design of the Nvidia GTX 1080 Founder’s Edition."

"Референсная печатная плата RX 480 имеет на удивление проработанную с запасом систему питания: она содержит 6+1 фазу питания способную обеспечить на 58% больший ток по сравнению с 5+1 фазой НВидиа 1080 FE".
fastneed
Member

Повідомлення

угу, круто, прогоревший текстолит не лечится, если что.
avtoelectrik
Member

Повідомлення

fastneed
де погорівший?на 480? хоча б одну фотку покажи!!!!чи на материнці ?
alexvvv
Member

Повідомлення

схожу в нього щось інше вигоряє :gigi:
fastneed
Member

Повідомлення

я в цілому, про радеони. більша напруга\більше шанс щось спалити. :)
alexvvv:схожу в нього щось інше вигоряє :gigi:
яб сказав, що в мене вигорає, але ви тоді образитесь.
avtoelectrik
Member

Повідомлення

fastneed
І таке буває ТІЛЬКИ НА РАДЕОНАХ ТАК? :spy:
alexvvv
Member

Повідомлення

avtoelectrik: ти взагалі вмієш користуватись компьютером? :lol: у мене жодна відяха не горіла ..а в тебе аж 4шт і всі радеони :rotate: ,не здається тобі самому це підозрілим нє? :laugh:
Це ж яким треба бути впертим фанатом радеона, щоб після 3-ох погорільців продовжувати купувати радеон :facepalm:
Firebrand
Member

Повідомлення

fastneed
більша напруга\більше шанс щось спалити.
пишите, пишите, борец за идею (с)
fastneed
Member

Повідомлення

alexvvv:Це ж яким треба бути впертим фанатом радеона, щоб після 3-ох погорільців продовжувати купувати радеон :facepalm:
так вже не купив радеон, хоча бажання купити за меншу кількість більше фпс, мабуть завжди буде.
І таке буває ТІЛЬКИ НА РАДЕОНАХ ТАК? :spy:
ні, не тільки, але я помітив що зелені або ламаются масово, через заводський брак, або майже ніколи не ламаються.

хто в доводи дописує криворукість, мав би уважніше читати, одна з погорілців не була в моєму користуванні, вигоріла у знайомого(теж любителя пограти в ігри більше 15 годин) Так що не шукайте собі гудза бо обдурите самі себе.
Я взяв участь у форумі, але це не означає що ви повинні мені щось доказувати, хоча якщо таки хочется то
можете мені скинутись ото на нову RX 480, всі хором, і я знову стану фанатом червоних, авось, ще спалю одну.
Відповісти