Частично одурманены.А чого вони зрадять? Вони одурманені стануть, чи хасками?
Изначально в диалоге с самым главным дядькой
Хотя если будешь 2 раза проходить, попробуй оба вариента.
Частично одурманены.А чого вони зрадять? Вони одурманені стануть, чи хасками?
Можливо ти не так десь відповів або щось не так зробив, раз так сталось. У мене Ешлі жива, а у де-кого вона загинула. Відповіді та дії багато на що впливають.oracool:RAЧастично одурманены.А чого вони зрадять? Вони одурманені стануть, чи хасками?
Изначально в диалоге с самым главным дядькойон говорит, что Рахнии неплохо помогают в стироительстве Горна, а ближе к концу, точно не помню, появляется сообщение Рахнии вас покинули и бла, бла, бла.. А в диалоге где спрашиваешь про союзников сказали "а что ты ждал от этих не знаю и небудем о них говорить.." Т.е. матку освобождать не стоит.
Хотя если будешь 2 раза проходить, попробуй оба вариента.
Эх, жаль, жаль... так испортить BioWareeikei:oracool
то старая статья, стебного характера. Вообще не исключено, что и правда будут. ЕА любит бабло
И тонны какашек впридачуЯ б на місці виробників сюжет закрутив у третій частині набаго більше, та складніше... Частина могла би спокійно закінчитися готовністю та запуском Горна... Його запускають і...Чекайте четверту частину - це якщо бути короткословним.
Було би багато інтриг, та тайних угод та договорів...
ты поосторожней, а то обвинят в Гомофобстве (так вроде?) и объявят персоной нон-грата.Приплести геїв до гри - свинство та нахабність. Напевно буду писати їм листа стосовно даної теми.
Це факт, якого ніхто ще не заперечив!RA: - найгірше, те, що пілот Кортез - гей! Це стидоба, хамство та неповага до військових! Гомокультура - нездорове явище у світі, яке вже починає нав"язуватися у іграх, як цілком нормальне явище! Ви бачили військових геїв? Багато серед них людей, що пройшли бойові дії, та є герої? Вони хіба що герої свого заду, та крім спекулюванням своєі вразливості та вишуканості - ні на що нездатні! Бачили боксерів геїв, або борців? Де максимально проявляються чоловічі якості - там їх бути не може! Такі речі треба усвідомлювати авторам... Або у них не хватало фінансування, та вони попросили їх у гомо-лоббі![]()
А найгірше те, що цей недоробок, спробував до мене залицятися у барі "Чистилище" в Цитаделі. Там було кілька варіантів відповіді - я вибрав, що мене цікавлять жінки!