а це 700 грнagnecij:
1000грн - уже теплее
Останні статті і огляди
Новини
Zalman Z11
-
viperest1
Member
-
Olegatorua
Member
agnecij:Столько долларов стоит один только реобас у этого корпуса (4 регулятора скорости, 4 "спидометра", 4 градусника, потребление энергии).Olegatorua:Мне кажется такой значимый релиз достоин отдельной , итак ...
http://www.gram.pl/news_8AjeGOu1_Obudow ... _Plus.html" target="_blank
Хорошо бы что бы новость перевели и опубликовали на сайте , в рунете инфы о корпусе никакой пока не нашёл
Итак Z11 стартует по 76 $ , а версия PLUS 82 $ .
Его реальная цена 181.99$. Доставка бесплатная. Налетай:
http://www.ebay.com/itm/ZALMAN-Z11-PLUS ... 3cc08c607b
В рознице 1500грн не меньше.
а кто говорил о цене 80 $ с таким реобасом? ясный - красный что не может так мало стоит , но и на ebay по вашей ссылке продаётся обычная версия без панели , обратите внимания на снимки снизу , так что те кто толкает его сейчас по 180 $ обыкновенные обыкновенные барыги ,которые срывают куш на новинке не дошедшей до широкой продажи
-
agnecij
Junior
А разве версия "плюс" не означает наличие реобаса?
-
MW124
Member
в плюсику - 3,0 юсб і більше вентилів.
-
agnecij
Junior
Увы, корпус Zalman Z11 (plus) продается без реобаса. Он говно по сравнению с Z9plus. Я покупаю второй, так как реобас мне необходим.MW124:в плюсику - 3,0 юсб і більше вентилів.
-
MW124
Member
я купив собі реобас Zalman ZM-MFC1 Plus Black і довольний як слон. тепер вибираю корпус так як з9 і з11 - 295 мм для відяхи для мене замало....6950 6970 не возьме на борт....
-
agnecij
Junior
PowerColor HD6950 2 GB Размеры, мм 275x111x38. В этот корпус влезет ВСЕ, нет видеокарты с адекватным охлаждением, которая туда не влезет.MW124:я купив собі реобас Zalman ZM-MFC1 Plus Black і довольний як слон. тепер вибираю корпус так як з9 і з11 - 295 мм для відяхи для мене замало....6950 6970 не возьме на борт....
Asus HD 7970 Размеры, мм 277x107x33.
-
MW124
Member
недавно найшов скрін в з9 стояла 7970.....я прозрів .... чекаю 11....ціна цікавить якщо більше 800 грн беру з9 або з9+....
вот фотка....порився трохи
http://i290.photobucket.com/albums/ll24 ... 3-0019.jpg" target="_blank
вот фотка....порився трохи
http://i290.photobucket.com/albums/ll24 ... 3-0019.jpg" target="_blank
Востаннє редагувалось 06.02.2012 22:03 користувачем MW124, всього редагувалось 1 раз.
-
viperest1
Member
та само собою ,що так треба робити,а то що буде менше в 9-ому пластмасової фігні думаю ролі не грає, а середина однакова .MW124:недавно найшов скрін в з9 столяа 7970..... беру з9 або з9+....
-
MW124
Member
мені з9 не подобається дизайном....а в з11 - друга річ.... + додам трохи обезшумки....лишилась з машини...і буде супер.
-
viperest1
Member
MW124 коли річ пішла про шумку-був сьогодні в двох магазинах в м.Стрий думав може поки корпус порожний і собі оброблю,був в шоці тут ніби ніхто про таке і не чув лише очі квадратні робили.
напишіть будь-ласка або її марку або скажіть де брали і яка її якість,щоб потім в корпусі не смерділа,ну і взагалі які враження від неї?
напишіть будь-ласка або її марку або скажіть де брали і яка її якість,щоб потім в корпусі не смерділа,ну і взагалі які враження від неї?
-
agnecij
Junior
Z9 хорош боковой перфорацией. Мощную видеокарту можно кормить свежим воздухом, если туда прикрутить тихую 120-тку. Внутри Z11 твоя видеокарта будет жарится в собственных испарениях.
-
viperest1
Member
-
ntrader
Member
viperest1
а чого в темі про Zalman Z11?
З дисками виглядало б круче
-
viperest1
Member
от я дятел попутав з темою,просто ця ближче була .Диски дорогі титановіntrader:viperest1
-
localpirat
Advanced Member
ковер и тапки детектед
А чего он пустой, вроде ж давно купил..?
-
viperest1
Member
ноги запізно замітив а чому так довго,бо і панель довго їхала,ну і ще ряд маніпуляцій потрібно провести,а роботи щей багато і руки не доходятьlocalpirat:ковер и тапки детектед
ну і це все робив не вдома,а у сусідів в кімнаті де ще нічого немає крім компа-там ремонт,ну і меблі ще примітивні проте ніхто не заважає
-
MW124
Member
шумка...та не знаю...яка...клеїли мені капот в машині...вот і лишилось... )
а вот про вихлоп відяхи в з11...я не знаю....вроді ж знизу буде подаватися холодне ....+ якщо все таки я його возьму я ті 2 80-ки розверну і будуть вони на вдув...
притоку повітря буде тоді багато....2 верх і зад видув....бж вентелем вверх. відяха в мене пока 5850 з артіком і доробленим врм....жарко їй не повинно бути.
а вот про вихлоп відяхи в з11...я не знаю....вроді ж знизу буде подаватися холодне ....+ якщо все таки я його возьму я ті 2 80-ки розверну і будуть вони на вдув...
притоку повітря буде тоді багато....2 верх і зад видув....бж вентелем вверх. відяха в мене пока 5850 з артіком і доробленим врм....жарко їй не повинно бути.
-
Andyover
Junior
Можно поподробней що за недолік?шассі точно таке ж саме з не виправленими конструктивними недоліками як і у Z9
Также интересно, дырки под вентилятор БП остались такими же как в Z9? А то по фоткам не понятно.
-
StalkerAnarhist
Member
поддон материнской платы не доходит до нижней части корпуса. Основным несущим элементом, помимо внешних стенок, является стойка для накопителей и внешних устройств формата 5,25”.Andyover:Можно поподробней що за недолік?
множество отверстий негативно сказалось на жесткости поддона материнской платы — при нажатиях он ощутимо играет.
Шассі точно таке саме як у Z9, ось огляд.Andyover:Также интересно, дырки под вентилятор БП остались такими же как в Z9?