помогите пожалуйста разрешить казус с phenom b60@4.35Ghz

Обсуждение всего, что связано с CPU
Автор
Junior

Fishnya писал:
1) судя по грамматическим ошибкам и тому, в каком состояние железо
Такс...
Навчіться спочатку самі писати без помилок, а тоді робіть зауваження.
А то в першому реченні вже помилка. Так що видно у Вас руки у ... із одного місця.
Правильно
Судя по грамматическим ошибкам и тому, в каком состоянии железо. ( В слові "состояние, має бути "состоянии"
Дальше. Після крапки слово пишеться із великої букви. Так що тут ще кілька помилок.
2.1) была мать с идентичным питальником - m4a79xtd evo. держала не более 4. сменил сегодня на профильную - камень взял 4.3 слёту. причина - сильные просадки напруги. кстати, какая просадка была у Вас?

Це на рахунок граматики.
А якщо вже на те пішло, і якщо подивитися із іншої сторони, то Ви написали стільки помилок, що жах.
Судя (пишеться "судячи").
Грамматическим пишеться правильно "граматичним"
Ошибкам - помилкам.

Шановний пане, Вам достаньо цієї відповіді?
viperest1
Member

miirrr :lol: :up:

Добавлено через 5 минут 16 секунд:
Можливо і дійсно тему краще таки закрити :shuffle:
Cosworth RS
Member

mazuriva::lol: как там сейчас модно говорить : школоло вы еще не разрулили ситуацию ? хватит косить под мексиканский сериал и всем тут плакать . Ну вот честно никого не хочется обижать но со стороны выглядит все очень просто сошлись 2 еврея .
Тему закрываем так как не несет в себе никакой информационной ценности.
очень вы забавно себя обнаружили после моего поста :D
я за закрытие темы :)
Fishnya
Alex

miirrr то есть сказать Вам по сути нечего, крайне толстый троллинг... что и требовалось доказать.

дальнейшее комментирование считаю бессмысленным.
miirrr
Junior

Fishnya Ви хотіли щось тут доказати і справити враження ображаючи зовсім незнайому людину, і сміючись над помилками, які самі зробили?
Так я вам відповім якої думки про Вас.
Елементарної поваги до людей немає.
Виховання було швидше у лісі, тому що цивілізована людина не почне ніколи таким реченням.
Дальше, вас не поважають друзі і є проблеми у житті, тому що щаслива людина не буде без причин кидатися на людей.
Змініть своє ставлення до людей, навчіться правил елементарного спілкування, тоді люди будуть прислуховуватися до Вашої думки, але навіть тоді Ви ще не будете мати права
комусь щось доказувати.
Щоб комусь щось доказувати Ви маєте отримати на це дозвіл іншої сторони, інакше в такій ситуації ви будете виглядати ідіотом.
Навіть якщо б Ви були компютерним генієм, ви поступили по ідіотськи, віповідно такими і виглядали.
Якби б ви дійсно задали питання із метою допомогти нам, то моя відповідь була б іншою.
І можливо ви навіть щось підказали б, тому що не виключаю, що ви маєте досвід у цьому питанні і може я вам подякував би замість написаного вище.
Висновок робіть самі.
Последний раз редактировалось miirrr 13.11.2011 12:43, всего редактировалось 1 раз.
Berkut
Junior

miirr (с маленькой буквы) хватит троллить фишню! очень толстый троллинг.. очень... :-/
он не воспитывался в лесу! :lol:
ты психотерапевт чтоле что бы говорить про его проблемы в жизни и комплексы!? :rotate:

Санек :beer:
miirrr
Junior

Т.Г. Шевченко сказав би: "Неначе коршуни.."
Berkut (і більшість інших)
За свої слова треба відповідати, але такий принцип схоже тут в темі забули.
Наприклад, у відповідь на твій сарказм, ...ти що психотерапевт....
мені достатньо сказати у свій захист наступне, давай побємося об заклад : "Якщо я тобі приведу підтвердження, що я психотерапевт, а якщо треба, то те, що я більший за психотерапевта, то тоді ти мені переводиш 200 грн, якщо ні, то я тобі"
То злякаєшся, і не підеш на таке, тому що не звикли відповідати за свої слова, як і більшість із тих, що тут вели себе подібним чином.
Підсумувати можу тільки одним словом : "Ганьба!"
Berkut
Junior

miirr, с чего ты взял что я побоюсь спорить с тобой? и "Підсумувати можу тільки одним словом : "Ганьба!"" это нужно было говорить только когда ты подтвердишь свою правоту, а мы ведь даже не спорили)) куда ты спешишь? (тут было бы к месту обидное слово, но я не стану)
И на счет ответа за свои слова, сколько ты про Фишню написал? м? Что у него
там проблемы жизни, друзья его не любят и вообще не счастлив, ты готов ответить за эти свои слова?

Я не утверждал что я психотерапевт.

И вот пойми, спорить с тобой ... шо в лужу пердеть)) извини уж...
Я сегодня такого троля видел, ты себе даже представит не можешь всей тонкости ее троллинга, ты после нее... так, мелкота форумная, пережиток...
Шаженла
Member

Народ дебаты заканчиваем. :-/
То сейчас просто словесный понос+разборки.
Короче переезжайте в ЛС ;) .

Добавлено через 1 минуту 54 секунды:
А тему в топку :lamer: :idea:
miirrr
Junior

miirr, с чего ты взял что я побоюсь спорить с тобой?
Це була відповідь на твій сарказм.
Як я зрозумі ти цей виклик прийняв.
Пиши свій скайп і я тобі докажу.
Так що 200 грн. із тебе. Хоча можеш відмовитися, я не буду наполягати, гроші для мене не є важливими, головне дотримуватися слова і відповідати за сказане.
Можу в принципі тобі скинути фотки дипломів(не одного а двох), хоча буде краще якщо ти зайдеш і через скайп це сам побачиш, щоб потім не казав що я щось придумав у фотошопі.
Berkut
Junior

рукалицо
miirrr
Junior

Оце стандартна відповідь, коли діло доходить до конкретики.
Тепер тему можна закривати.
Cosworth RS як тільки побачив що будуть докази, відмовився зайти і через скайп побачити.
Berkut аналогічно злякався.
Схоже що я переписуюся тут із.., навіть не можу підібрати слова.
Хотів написати із "бабами", али вони б образилися, тому серед них є такі що держуть слово, а тут... що один, що інший....

Замітьте, я не висловився тільки конкретно на конкретних людей, а не сам форум.
Нічого поганого я не сказав на якусь частину України, чи місто на відміну від інших.
Якщо когось тут образив не по справі, то прошу прощення.

І порада людям які купляють із рук - вимагайте доказів.
Якщо продавець каже що не може дати якісь докази, то швидше за все він "не хоче" це зробити. А чому "не хоче" це зрозуміло.

Дякую тим хто дав корисні поради.

Закриття теми підтримую також.
Шаженла
Member

А вот увидеть дипломчик я бы не отказался :rotate:
Fishnya
Alex

Денис97 :up: и почему в скайп? раз тема - срач, давайте уже скан всех дипломов, скан паспорта и своё фото. чтоб всё все поняли.

и всё же мне интересно - какая просадка напруги была?
Шаженла
Member

Fishnya
и всё же мне интересно - какая просадка напруги была?
Наверно с 1.6 до 1.2 :lol:

Добавлено через 1 минуту:
и почему в скайп?
наверно чтоб не светить свой купленный диплом на распродаже :rotate:
Большой Бобо
Member

коротко отпишусь и выскажу свое мнение
1 процессор проходил линкс на 4150мгц.а винду грузил при 4350 но не стал выше напругу выставлять
на 4350 мгц линпак не проходил.хотя с настройками особо не игрался.температура выше 50гр не поднималась
я таких не встречал холодных экземпляров
человек убивший проц.должен сам решать проблемы.а не навязывать свои проблемы другим
miirrr сочувствую твоей проблеме.но впредь это тебе наука не зная броду не лезть в воду
ноги ломать на проце при демонтаже это жэсть
поддевать .тоже.процессор не зафиксированный зажимом.должен легко выниматься из сокета
miirrr
Junior

У мене достатня самоповага і мені не потрібно її підвищувати за рахунок викладання дипломів у своїму профілі.
Сказав про це тільки тоді, коли конкретно запитали, " ти що психотерапевт?"

Якби я хотів хизуватися, то був би виклав скнани. Але це "дитячість", схоже ви цим страждаєте.
Якщо ж ви дійсно доросла людина, і дійсно маєте намір побачити диплом, але рахуєте що я брешу, тоді - умови написані вище.
Я вже не в тому віці, щоб показувати людині, у якої мязи ніг не дуже товстіші за біцепси моїх рук і при особистій зустрічі розмова була б зовсім іншою.
А тут можете кричати скільки завгодно, "покажи диплом", "а ти..."

Пора закінчувати розмову із наглими, невихованими, брехунами і боягузами.
Є така приказка, якщо б назустріч біг собака і почав на мене лаяти, то розумно було б по можлвості не вступати в контакт.
Така ситуація і тут. Доростіть до відповідного рівня, тоді і поговоримо.
archibalt
Member

miirrr хм, звинувачення пішли у вашу сторону після того як ви показали свою неосвідченність у користуванні комплектуючими, після чого і пішов суцільний флуд. в даному випадку можна зрозуміти обидві сторони, ТС втратив (не будем акцентувати вже на розгоні процесора) просто робочий процесор, а ви не хочете відшкодовувати (як я зрозумів) поломане/зіпсоване, так як в наш час будь-які гроші це певна цінність. але от одне не можу зрозуміти, навіщо процесор колупати з сокета :eek: ? навіщо ви купляли процесор з таким розгінним потенціалом тим більше розлочений? ви ж самі з собою зіграли в лотерею в якій виграли цінні призи, а саме: ВСЕ вище перечислене що написано в темі; а якщо дійсно займаєтесь серйозною роботою то беріть інтел, з такими операціями він краще справляється, не вважайте за рекламу, але ж так воно і є
Berkut
Junior

miirrr, хоть ты написал много слов, но ты пустослов, не обижайся, но таких школьников как ты много, может вы и свидитесь, вам будет интересно в месте... :)
было весело с тобой переписываться))

няшная у меня аватарка?
miirrr
Junior

человек убивший проц.должен сам решать проблемы.а не навязывать свои проблемы другим
Якщо ти дійсно продав процесор справним, то до мене він прийшов таким, яким ти бачив на скріншотах.
Тоді висновок логічний, Cosworth RS побачив що процесор неспраний, вирішив обмінятися.
Інакше хто буде міняти такий новий процесор на мій????
Є ще варіант, але це дуже мала імовірність, що його підмінили на пошті, як припускає Cosworth RS
Хоча я цей варіант відкидаю, рахую що процесор прийшов таким як його вислали.
Можу його сфоткати і подивимося чи співпадають номера, якщо вони у вас є.
Завтра його відішлю людині за 100 грн.
archibalt писав:
якщо дійсно займаєтесь серйозною роботою то беріть інтел
На рахунок Інтела я не рахую що це реклама із вашої сторони, у цьому наші погляди збігаються на 100%
Тут на форумі я людей питав, і мене цікавить 2500k, або 2600k, я і не хотів купляти фенома, але наптрапив на тему
що його він тримає 4,35. то вирішив ще трішечки побути на Феномі із таким розгоном.

Якби не цей казус, то можливо вже був би взяв. Наприклад у Большой Бобо
я запитував на рахунок інтела, він може підтвердити це.
Я написав був 05.11.2011 18:12. Може глянути особисті повідомлення.
Ответить