Новости
Последние статьи и обзоры
Космодесантники проти некронів у епічному трейлері Warhammer 40,000: Dawn of War IV
-
Барбарис
Member
tablestikus, з якої радості? Ти стверджуєш, що такого немає, то бери читай і доводь свою думку.
-
tablestikus
Member
ага, як дійшли до пруфів твоїх слів - то тобі вже нема що показати? слабакБарбарис: ↑ 08.10.2026 15:30 tablestikus, з якої радості? Ти стверджуєш, що такого немає, то бери читай і доводь свою думку.
То у тебе в книжках все описано, то "шукайте самі"
-
Барбарис
Member
tablestikus,
Навіть на слабо не вмієш взяти?
1. Я не зобов'язаний наводити пруфи. Ти намагаєшся довести, що я не правий - бери і доводь.
2. Не вмієш читати? Береш книги по хронології серії - та й вистачить першого десятку.
1. Я не зобов'язаний наводити пруфи. Ти намагаєшся довести, що я не правий - бери і доводь.
2. Не вмієш читати? Береш книги по хронології серії - та й вистачить першого десятку.
-
tablestikus
Member
ти ляпнув херню, тебе помакали у твоє лайно, але ти досі робиш вигляд що дурачокБарбарис: ↑ 08.10.2026 15:53 tablestikus,![]()
![]()
-
Барбарис
Member
tablestikus, а ти не робиш вигляд, а є. То що мені з того?
Знайди спершу докази свого макання
Знайди спершу докази свого макання
-
waryag
Member
Сетинг великий і різноманітний, виключення можливі. Але загалом все так, я написав.Барбарис: ↑ 08.10.2026 15:25Чогось в книгах офіційного видавництва все по інакшому написано.
-
Барбарис
Member
waryag,
мова ж не про ігри, там лор малр відображений.