Я не кажу що прямо всім і прямо все це потрібно.den888: ↑ 30.09.2026 16:51ох щіт ))) кому крім вас це реально потрібно? якась док станція, якісь додаткові кнопки, в геймаді? Іх і так достатньо, геймад-клавіатура якась виходить? Курки адаптивін, це типу соні придумали, китайці злизали, взагалі нікому не потрібні, так чисто попробувати і забути. Курки або працюють, або не працюють. Якісь профілі, навіщо?! Батарея.... сіла дістав шнурок і сидиш на ньому, в xbox міняються два panasonic aa акумулятори, вставляються інші і грається ще місяць. По збірці якраз в xbox взагалі ніяких питань, ще з минулого покоління, хоть би хни, років 8 мабуть, а може й 10.Hagen: ↑ 30.09.2026 16:31
Будь ласка, ось для прикладу Flydigy Apex 5
Має адаптивні тригери котрі можна настроювати під свій смак.
Має чимало зручних додаткових кнопок.
Всі кнопки механічні а не мембранні.
Курки теж механічні.
Всі кнопки можна переналаштувати на будь що інше. Включаючи клаву. Можна навіть макроси там прописувати свої які забажаєш. І навіть можна забіндити імітацію маус кліка.
Має гіроскоп (для кого той потрібен).
Має якусь просто неймовірну вбудовану батарею. Заявлено 20-30годин безперервної гри. Сам стільки звісно не грав, але після 6годинних сесій дивився залишок заряду - і там був індикатор не сильно далекий від фула. І до цього гіперзарядка, коли поклав на докстанцію - і він буквально за лічені секунди заряджається на фул. Звучить трохи фантастично, але кажу що маю по факту використання.
Має можливість регулювання тугості стіків - окремо кожного.
Має можливість назберігати собі різних профілів з різними настройками стіків, кнопок і тд та переключати їх в один клік.
Має шикарну док станцію.
Має стіки з холл ефектом (не тмр правда але теж дуже швидкі)
Швидкість відклику навіть по безпроводу всього кілька мс (не памятаю точні цифри, там щось в районі 3-5 вроді, гуглити лінь).
А ну і так він безпровідний, хоча може і по проводу і по блутусу і по вайфаю і по донглу.
Сама збірка якісна, нічого не скрипить, не люфтить, не хитається, за рік нічого не здеградувало. Нічого не заглючувало, нічого не відключалось. Ні в одній грі не було проблем з конектом чи ще чимось.
І це те що одразу на думку прийшло. Певно щось пропустив.
Але ж ви запитали мене що є в китайця чого нема в хбоксового. От я вам і відповів.