Я десь до 1,5Вт накручую у себе для планарів)dead_rat: ↑ 01.10.2026 10:06Ахаха, дядьку не сміши. З 1 ватом потужності ти собі струс мозку зробиш.
Новини
Останні статті і огляди
Gigabyte представила три нові плати з підтримкою DDR4 для процесорів LGA1700 та AM4
-
tablestikus
Member
-
dead_rat
Member
Сумніваюся, це ж ті планари котрі дядька з Харкова тут рекламував? Мало лі які ціни на сельодку воно показує.tablestikus: ↑ 01.10.2026 10:14Я десь до 1,5Вт накручую у себе для планарів)dead_rat: ↑ 01.10.2026 10:06
Ахаха, дядьку не сміши. З 1 ватом потужності ти собі струс мозку зробиш.
-
Nekros
Member
Виробник на офф сайті в спеках рекомендує мінімум 500мВт. В оглядах пишуть що 1W саме то, при 2w максимум розкриттяdead_rat: ↑ 01.10.2026 10:06Ахаха, дядьку не сміши. З 1 ватом потужності ти собі струс мозку зробиш.
-
Alexsandr
Member
Колонки тоже нельзя покупать и подключать у знакомого так звук сгорел, просто подключил колонки и не только у него. За все случаи, что сейчас могу вспомнить от колонок точно горят чипы на МП, а о юсб платы звуковой не припомню. Хотя сами порты ЮСБ от разных устройств тоже сгорают иногда. видеокарты от подключения монитора могу гореть...Аціо: ↑ 01.10.2026 00:54 Ні не куплю, і до речі у світлі того, що зовнішні звукові цілком собі спалюють контролери на системних платах.
Можете вашою порадою користуватись самі, таке людям і дарма не треба.
Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
є таке. подивишься на ціну б/у, но нову щей за доставку б/у платити і гарантії немає і різниця 200-500грн без урахування доставки.Аціо: ↑ 30.09.2026 15:15 А сенс? БВ ринок або зовсім напівмертве пропонує, або на 10-15% лишень дешевше ніж нове, і це з врахуванням лотереї та відсутності гарантії. Економити на сірниках ну таке собі, коли інше коштує 2-3к зекономити 10-20 баксів?
-
tablestikus
Member
ті.dead_rat: ↑ 01.10.2026 10:41Сумніваюся, це ж ті планари котрі дядька з Харкова тут рекламував? Мало лі які ціни на сельодку воно показує.
Відправлено через 24 секунди:
На К13 R2R набагато краще ніж через Onkyo
-
kabostebeztak
Member
...яким чином карта або донгл можуть спалити материнку? ну, нормально вироблені та справні принаймніАціо: ↑ 01.10.2026 00:54Ні не куплю, і до речі у світлі того, що зовнішні звукові цілком собі спалюють контролери на системних платах.kabostebeztak: ↑ 30.09.2026 16:34
Якщо тобі треба звук то ти купиш звукову карту
Купа людей взагалі блютуз навушниками користуються де наскільки я розумію звукова карта взагалі не важлива
Можете вашою порадою користуватись самі, таке людям і дарма не треба.
От якраз ці свистки палять контролери на системних дошках,Nekros: ↑ 30.09.2026 19:31
Не розумію нащо тобі звук материнки.
Коли зовнішній цап/підсилювач за 40$ рознесе любу інтеграшку.
А якщо пристрій юсб так взагалі не потрібна звуковуха.
Наприклад, для навушників у мене Fiio snowski melody. Порівняй характеристики з «гарним», на твою думку, звуком материнки![]()
так випадки поодинокі але нащо таке свято за ціну системної плати?
Навіть у нас тут на форумі пара дощок Мясай померло від них.
І мені моя ж порада не потрібна бо я юзаю блютуз навушники