Технологію DLSS 5 випробували на відеокартах AMD Radeon, але продуктивність далеко не найкраща

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

Shepard1985: 05.09.2026 15:43 Чи Tomb raider майже ніякої різниці.
Як раз в останньому Томб Райдері картинка й сама Ларка змінюються дуже сильно.
Старі частини не запускав.
Skiff93
Member

Повідомлення

на моїй 9070 в Кіберпанку ФПС впав всього в 10 разів. :gigi: 16 кадрів навіть на мінімалках з ФСР викрученим.
але автор кожних пару годин нову версію на гітхаб викладає і продуктивність потрохи росте. мені хоча б 24 кадри ;)
CnC_General
Member

Повідомлення

Skiff93: 05.09.2026 18:32 на моїй 9070 в Кіберпанку ФПС впав всього в 10 разів. :gigi: 16 кадрів навіть на мінімалках з ФСР викрученим.
але автор кожних пару годин нову версію на гітхаб викладає і продуктивність потрохи росте. мені хоча б 24 кадри ;)
як на мене - це гарна технологія та альтернатива.
Та гарна причина почати перепроходження старих ігор. Особливо коли до них вийшли паки покращення текстур, зброї та оточення.

Якщо технологію буде вдосконалено щоб вона могла видавати прийнятний ФПС на Радеонах, тоді це буде просто бомба!
Skiff93
Member

Повідомлення

CnC_General: 05.09.2026 18:42
Skiff93: 05.09.2026 18:32 на моїй 9070 в Кіберпанку ФПС впав всього в 10 разів. :gigi: 16 кадрів навіть на мінімалках з ФСР викрученим.
Та гарна причина почати перепроходження старих ігор. Особливо коли до них вийшли паки покращення текстур, зброї та оточення.

Якщо технологію буде вдосконалено щоб вона могла видавати прийнятний ФПС на Радеонах, тоді це буде просто бомба!
у грі обов'язково повинен бути ФСР 3 або 4. чого у старих іграх немає нажаль...
Барбарис
Member

Повідомлення

Так тензорні ядра(точніше амд це називає ші-прискорювачі) у них різні - очевидно, що алгоритм застосування має бути свій.
CnC_General
Member

Повідомлення

Skiff93: 05.09.2026 19:07
спойлер

у грі обов'язково повинен бути ФСР 3 або 4. чого у старих іграх немає нажаль...
ну понятно. в старих іграх так там ФПС зашквар на сучасних відеокартах. і без нових технологій можна грати.

а в сучасних іграх повна опі з ФПС. - тонкий намьйок - чекайте та купляйте одразу наступне покоління відеокарт.
ітого - коло замкнулось.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

жере сильно, але в деяких іграх буквально сінематік відбувається
https://imgico.com/c/zfFBGa4
https://imgico.com/c/b31kKUV
https://imgico.com/c/iQ6LQRS
https://imgico.com/c/qljC7fJ

Зображення

Зображення
Filabatya
Member

Повідомлення

на Мелоні стала подібна :laugh:
phobosse
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Кмерон Діаз ) прикольно, ще б вік не накидувало
Sanьka
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 05.09.2026 23:43жере сильно, але в деяких іграх буквально сінематік відбувається
Ти краще скажи де в Героях 3 вмикається длсс5?
tablestikus
Member

Повідомлення

Sanьka: 06.09.2026 07:57
Enjthesilence: 05.09.2026 23:43жере сильно, але в деяких іграх буквально сінематік відбувається
Ти краще скажи де в Героях 3 вмикається длсс5?
Зачекай ремастер, там буде і фреймген!
Telcontar
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Робить кіношне нереалістичне освітлення, дуже зістарює і змінює деталі обличчя. Ну дуже невдачі приклади ви обрали
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Telcontar: 06.09.2026 10:17 Enjthesilence
Робить кіношне нереалістичне освітлення, дуже зістарює і змінює деталі обличчя. Ну дуже невдачі приклади ви обрали
"кіношне нереалістичне?" ну так, в іграх в нас дуже реалістичне освітлення, набагато реалістичніше за кіно :D от взяти геральта, пластикова шкіра, без нормального розсіювання світла і варіант з длсс5, який буквально нагадує його ж з сінематика. але то таке, бачу справа смаку
nv_ua
Member

Повідомлення

Геральт
щосб програв з вашого коменту :D
odessitmws
Member

Повідомлення

В теории оно должно быть быстрей чем трассировка пути, так что ожидаемс не только улучшения картинки, но и увеличения фпс
OverKot
Junior

Повідомлення

На старой игре фср нет, получается там амд в пролёте?
CnC_General
Member

Повідомлення

OverKot: 06.09.2026 13:11 На старой игре фср нет, получается там амд в пролёте?
як я зрозумів - тут в прольоті усі відеокарти в старих іграх. :-P :-P :-P
щоб були такі красивості, сама гра має підтримувати ФСР або ДЛСС спочатку. А потім вже включати таке графічне покращення. :weep: :weep: :weep: :weep:

а я сподівався що зможу на жирафах 5070 включати таку кінематографічну картинку в усіх іграх що зможу запустити. а тут обломс..... :mad: :mad: :mad:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

CnC_General: 06.09.2026 13:17
OverKot: 06.09.2026 13:11 На старой игре фср нет, получается там амд в пролёте?
як я зрозумів - тут в прольоті усі відеокарти в старих іграх. :-P :-P :-P
щоб були такі красивості, сама гра має підтримувати ФСР або ДЛСС спочатку. А потім вже включати таке графічне покращення. :weep: :weep: :weep: :weep:

а я сподівався що зможу на жирафах 5070 включати таку кінематографічну картинку в усіх іграх що зможу запустити. а тут обломс..... :mad: :mad: :mad:
Його вже запускали в старих іграх без длсс, але працює воно там через раз нормально.
yariksom
Member

Повідомлення

Хто хоче кінематографічну картинку 2026 у екшон рпг йдуть в ЗСУ, повірте, там цього достатньо і 5090 не треба.
CnC_General
Member

Повідомлення

yariksom: 06.09.2026 14:46 Хто хоче кінематографічну картинку 2026 у екшон рпг йдуть в ЗСУ, повірте, там цього достатньо і 5090 не треба.
спойлер
покажіть приклад, наскільки це кінематографічно.
ляси точити - це не слова ділом показувати.
Відповісти