Рамки чорні, а корпус білий. Маю схожий монітор, також білий, так як весь сетап білий, ніякого дискомфорту взагалі немає, виглядає стильно та лаконічноShtturman: ↑ 23.08.2026 14:45 Білі рамки спереду - meh, можна скіпати відразу такі монітори.
Новини
Останні статті і огляди
Gigabyte запропонує монітор Aorus Elite FO27U24GP ICE з панеллю Tandem WOLED та двома режимами роботи
-
shnok
Member
Востаннє редагувалось 24.08.2026 00:53 користувачем shnok, всього редагувалось 1 раз.
-
shnok
Member
зараз в мене близько 80, але навіть коли стандартно 60см і монітор на кронштейні , 32 досить нормально себе почуває, + завжди можна трішки стіл далі поставити, якщо є кронштейн
-
l-m
Member
Там не Tandem WOLED з RGB-Stripe.
-
Shtturman
Member
Навколо рамок білий корпус, це відволікає. Корпус ззаду хай буде білий, але спереду мене особисто відволікає цей "обод" білий по периметру.shnok: ↑ 24.08.2026 00:53Рамки чорні, а корпус білий.
-
shnok
Member
Я Вам кажу що в мене 2 монітор такий, і саме шукав з білими рамками, так як в мене він на кронштейні і не видно практично що він білий, а сетап весь білий. Нічого не відволікає, хоча розумію що це суб'єктивно.Shtturman: ↑ 24.08.2026 02:30Навколо рамок білий корпус, це відволікає. Корпус ззаду хай буде білий, але спереду мене особисто відволікає цей "обод" білий по периметру.shnok: ↑ 24.08.2026 00:53Рамки чорні, а корпус білий.
-
Геральт
Active Member
При норм. масштабуванні тексту/UI цілком собі б підійшли. Але це весь софт перепилювати.+Felix+: ↑ 24.08.2026 00:53 В екрані смартфона ppi ще кращий, але це ж не значить що вони підходять для моніторів))
Тут Ретіну згадували, там 4к на 24'