Seasonic готує до випуску блок живлення стандарту 80 Plus Ruby для споживчих ПК

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

dead_rat: 19.08.2026 20:31При кіловаті споживання будемо ми втрачати 50 чи 60 ват. Це в будь-якому разі не проблема
Так само я б дивився на втрати не з боку економії, а з боку гучності/необхідності охолодження БЖ. Тихіше і холодніше це не тільки комфортніше, але й довше працюватиме.
waryag
Member

За ці гроші можна вліпити туди окремий низькострумовий БЖ :lol:
erkins007
Member

После платины там уже мизерный прирост
waryag
Member

yurius_r: 19.08.2026 21:09Так само я б дивився на втрати не з боку економії, а з боку гучності/необхідності охолодження БЖ. Тихіше і холодніше це не тільки комфортніше, але й довше працюватиме.
Там буде тихо і холодно вже з хорошої голди-платини. :laugh:
Dragobes
Member

heidfeld: 19.08.2026 17:16 Гнаться за парой % эффективности это слабоумие.
...и отвага :laugh:
Alexsandr
Member

Что с 220в? И почему 115вольт а не 110 если для 110 вольтной линии?
yurius_r
Member

waryag
Я не люблю розмови тіпа "і так достатньо, нафіга більше/краще?". Це веде до застою на мою думку
kairo
Member

Alexsandr: 19.08.2026 23:31И почему 115вольт а не 110 если для 110 вольтной линии?
Бо там 120 В, а 115 В тестують з врахуванням реалій, коли під навантаженням напруга просідає.
Smilodonius
Junior

Сумасшедшая переплата за мизерные проценты. 100 грн за 10 яблок ? НЕТ ! Я заплачу 350 грн но получу аж 11 штук :D Хоть у меня и платиновый на базе сиасоника, но и без этого можно было спокойно прожить.
Последний раз редактировалось Smilodonius 19.08.2026 23:50, всего редактировалось 1 раз.
bes
Member

MessiaH: 19.08.2026 17:54 Взял Super flower на 2,8квт и на такое барахло теперь даже не смотрю
Поторипился взят жалкие 2,8 квт уже есть 3,3 SF-3300F14HP
dead_rat
Member

yurius_r: 19.08.2026 23:32 waryag
Я не люблю розмови тіпа "і так достатньо, нафіга більше/краще?". Це веде до застою на мою думку
Чим поганий застой?

От був застой в часи Сандаля, можна було реально 10 років просидіти на платформі і в ус не дути. Чим погано?

Я навпаки боюся не застою, а двіжухи :laugh:
kairo
Member

dead_rat: 19.08.2026 23:49Чим поганий застой?
Тим, що завжди закінчується кризою.
dead_rat
Member

kairo: 20.08.2026 00:10
dead_rat: 19.08.2026 23:49Чим поганий застой?
Тим, що завжди закінчується кризою.
Застой з Сандалем ніякої кризи не викликав
kairo
Member

dead_rat: 20.08.2026 00:35Застой з Сандалем ніякої кризи не викликав
Сенді Брідж, це і є прекурсор нинішньої кризи Інтел. Архітектура вийшла настільки вдалою, що розгромила проци АМД і на роки ввела компанію в стан самозаспокоєння. Почалась епоха +3% на покоління, бо нащо витрачати кошти на R&D, якщо конкурент напівдохлий. Коли АМД випустили свої Райзени, Інтел виявились абсолютно не готовими до реальної конкуренції, почали тупо нарощувати ядра та вичавлювати старих техпроцес. Результат усім відомий.
Filabatya
Member

Сандаль 1080ті 124мерс, це просто речі, які випередили свій час, коли маркетологів інженери лісом слали, тепер навпаки :shuffle:
dead_rat
Member

kairo: 20.08.2026 00:44
dead_rat: 20.08.2026 00:35Застой з Сандалем ніякої кризи не викликав
Сенді Брідж, це і є прекурсор нинішньої кризи Інтел. Архітектура вийшла настільки вдалою, що розгромила проци АМД і на роки ввела компанію в стан самозаспокоєння. Почалась епоха +3% на покоління, бо нащо витрачати кошти на R&D, якщо конкурент напівдохлий. Коли АМД випустили свої Райзени, Інтел виявились абсолютно не готовими до реальної конкуренції, почали тупо нарощувати ядра та вичавлювати старих техпроцес. Результат усім відомий.
Результат для користувача був супер. Зараз навпаки - компаніям класно, а нам - ні :laugh:
kairo
Member

dead_rat: 20.08.2026 00:45Результат для користувача був супер. Зараз навпаки - компаніям класно, а нам - ні
Зараз те саме з Нвідією. 4090, вийшла 4 роки назад і досі друга за потужністю карта на ринку. І буде нею наступні 2 роки, поки не вийде RTX60. А RTX50, це по суті рефреш RTX40, 5090, +30% до споживання і +30% до продуктивності.
Filabatya
Member

kairo
Так чим вам погано? Топовий олед, найкраща на ринку карта ціна якість? Хочете в 8К перейти? :lol:
kairo
Member

Filabatya: 20.08.2026 00:56kairo
Так чим вам погано? Топовий олед, найкраща на ринку карта ціна якість? Хочете в 8К перейти?
Я чекаю на 6080, 24ГБ, +40% продуктивності, 350Вт, $1200. Але звісно не дочекаюсь в даних реаліях :laugh:

До 8К поки не готовий морально, не для того я брав 240Гц ОЛЕД, щоб у 15 ФПС грати))
Последний раз редактировалось kairo 20.08.2026 01:06, всего редактировалось 1 раз.
Ответить