tornadox: ↑
14.08.2026 16:07
tablestikus: ↑
14.08.2026 16:01 Якщо б це було дійсно масово і не через кривість чогось - то думаю фіксили б чи міняли. А коли проблема раз на мульйон - то таке..
Дивлюся на цю ситуація через призму YLOD, RROD. Майкрософт взяла на себе вину, оскільки проблеми з Xbox 360 почали проявлятися практично через декілька місяців. Sony яка поставила трішки масивнішу СО і зустрілася з абсолютно такою ж самою проблемою, ніяк не визнала свою вину і сказала що поломки в межах стандартних очікувань. Незалежні джерела говорять що проблема була значно більшою. Аналогчно після інциденту з 360 МС більше не брала на себе вину з факапи з консолями.
з боксом і плойкою троха різна ситуація була, перші ревізії 360 бокса всі поголовно відвалювалися десь за рік використання+-, там не те щоб якийсь одиничний брак був, тупо всі дохли, доки джаспери не вийшли, і там проблема не в СО була
більшість плойок спокійно собі жили довго, я взагалі не пригадую, щоб за її віку хтось масово на поломки жалівся на тематичному форумі, деякі досі живі
tornadox: ↑
14.08.2026 16:07
Тут ситуація для виробника краща, бо це не готовий пристрій, а компонент і тут завжди можна звинуватити користувача. Nvidia заявляє фейл рейт на рівні 0.04-0.05%, незалежні джерала говорять про 3-4%
знову ж таки можна подивитися, що на тому ж майдфекторі RMA жирний зелених карт не більше, ніж у жирних червоних карт, тобто якоюсь масовою проблемою взагалі не пахне
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
S0N1C: ↑
14.08.2026 15:37
oversteve
там же одразу видно шо мама та папа - різних виробників, отой світліший - якийсь дешман невідомий мабуть, та і дрон там здоровенний, хто зна на скількох амперах воно там поплавило
це я один з прикладів привів, факт в тому, що вони час від часу все ж таки горять, частіше через чиїсь факапи
+- та сама ситуація з 12вхпвр, медійного шуму багато, але самі випадкі не масові, і не рідко користувач десь щось та й впоров, якщо починати розбиратися