Ринок OLED-моніторів майже подвоївся за рік: обсяги поставок зросли на 98%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Kassatka: 13.08.2026 15:22Нє, я затятий порохобот і тому дуже поважаю рошенівські вироби й меми. Але такого нікнейму ніколи не використовував і на ІТС взагалі не ходжу, хіба що щось випадково нагуглю.
Правда я на пару місяців з прихильників Євросолідарності перетворився на хейтера, бо вони прогуляли голосування за легалайз прону в Україні. Але потім вони виправилися й таки проголосували за цей законопроєкт під зміненою назвою, тому я даю їм другий шанс.
Ось чому я плачу за інтернет B-)
Vpupkin
Member

Кажуть ще лишилися люди які добровільно терплять TN/IPS/VA приниження :gigi:
Ramzes82
Member

Сижу вже 4 місяці за 32 дюймовому ОЛЕД і це мій самий кращій апгрейд за все життя, бо навіть через 4 місяці вау -ефект присутній кожен день. Хай то буде гра, чи ролік на ютюбі, чи кіно. А HDR це взагалі щось.
Filabatya
Member

9070 вам би до нього, бо він в першу чергу ігровий :shuffle:
Последний раз редактировалось Filabatya 13.08.2026 20:09, всего редактировалось 1 раз.
FirstTDM
Member

Ramzes82: 13.08.2026 19:59Сижу вже 4 місяці за 32 дюймовому ОЛЕД і це мій самий кращій апгрейд за все життя, бо навіть через 4 місяці вау -ефект присутній кожен день.
Так и есть :up:

Конечно, Вау! эффект немного ослабевает, но и через год радуюсь тонким оттенкам и красоте картинки в современных HDR игрушках :super:

Ну и рано говорить про выгорание современных матриц (от 3-го поколения и выше), но уже прошел год (ежедневно 10-12 часов работа/игры) и полет отличный - ни намека нет на выгорание (встречал посты про некое выгорание через 3-6 месяцев) B-)
erkins007
Member

FirstTDM: 13.08.2026 14:13
erkins007: 13.08.2026 14:08Вот именно для монитор где постоянно статистика и рабочие окна олед не особо нужен.
А если в рабочих окнах 50% времени крутятся навороченные сайты, фото, видео, презентации, динамические графики? Олед тут очень даже хорошо...
Олед очень хорошо для фильмов и игр. Если вы играете на мониторе и на нем же смотрите фильмы, то безусловно ОЛЕД даст вам максимальное качество.
Но если вы на мониторе только работаете и играете в стратегии, то олед монитор все же не лучший выбор.
Да, современные оледы выгорают в десяток раз дольше первых, но все же выгорают.
К тому же имеют агрессивную систему защиты от выгорания с локальным понижением яркости например.
FirstTDM
Member

erkins007: 13.08.2026 20:27Олед очень хорошо для фильмов и игр. Если вы играете на мониторе и на нем же смотрите фильмы, то безусловно ОЛЕД даст вам максимальное качество.
Так и есть. Не только же работать за монитором.
erkins007: 13.08.2026 20:27Да, современные оледы выгорают в десяток раз дольше первых, но все же выгорают.
Значит через 5-6 лет заменим монитор на новый.
erkins007
Member

FirstTDM: 13.08.2026 21:29Так и есть. Не только же работать за монитором
Я только работаю и в стратегии проигрываю, для игр и фмльмов у меня телевизор, вот он уже олед
Krovatka
Member

Ramzes82: 13.08.2026 19:59 Сижу вже 4 місяці за 32 дюймовому ОЛЕД і це мій самий кращій апгрейд за все життя, бо навіть через 4 місяці вау -ефект присутній кожен день. Хай то буде гра, чи ролік на ютюбі, чи кіно. А HDR це взагалі щось.
Аналогично, с февраля каждый раз как первый раз :D , еще двое подтянулись в лагерь оледа побывав в гостях :gigi:
zalizo_org
Member

Filabatya: 13.08.2026 13:23 Дск йде, хоч незамітний, але він є при хдмай 2.1 і дісплей порту 1.4. В першому випадку пропускна трішки більша :shuffle:
DSC - це суто психологічна проблема
Ответить