AMD повідомила про півторакратне зростання виторгу за підсумками другого кварталу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

daesz
Звичайно, твоя гра може бути виключенням з правил, саме за неї сказати не можу.

Кажу лише за всі безплатні ігри, що пробував за життя. В кращому випадку купа реклами, в гіршому стає неграбельно через пару днів і вимагає донат.
Так само всі бізнеси з якими працював, ніколи нічого на халяву не давали, лише у форматі першої дози.
Deepfreezer
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 05.08.2026 13:57
Sanьka: 05.08.2026 13:41 Головне нити, що все дорожчає і піднімати ціни.
А потім звітувати не про те, що в нуль вийшли, а про рекорди виторгу :censoured:
У тебе є компанія А яка каже, я куплю 1000 процессорів по 10тис долларів кожен ,і куплю партії на 3 роки вперед.
А ще ігровий ринок який ниє від цін в 300 баксів за процессор, і ти ще його продай, бо на ринок впливає ціна оперативки і відеокарти.

Мені оце цікаво, ви тут всі в якому світі живете? Ви правда думаєте що хоч якийсь СЕО в такій ситуації вибере варіант Б? Якщо і вибере це буде його останній робочий день на посаді.
Плюс багато в карму. Якась дивна не дуже розумна тенденція в чатіка. Приємно було читати логічний допис.
AMD успіхів, нам всім потрібна нормальна конкуренція для Nvidia.
daesz
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.08.2026 18:00Звичайно, твоя гра може бути виключенням з правил, саме за неї сказати не можу.
Я за останні 7 років (з кінця 2019) переграв 40-50 гача тайтлів. Моє судження йде про "картину" в цілому.
спойлер
Приведу дуже простий приклад на тому, що граю конкретно зараз. Маю 4 з 9 лімітованих персонажів :
спойлер
Зображення
І ще достатньо каренсі, щоб запуляти гарантовано 2.5-3 (і якщо не йти до гаранта на 120 пулі, а це більш ніж ймовірно - то це десь 4).
спойлер
Зображення
І тих 5 я не пуляв тільки тому, що 1 із них чоловічий персонаж які мені в принципі не цікаві, а інші 4 просто не сподобались.

"Заніс" за весь час 15$, 3 місячні підписки по 5$, кожна дає десь 10 пулів (~5k oroberyl).

Ваші судження дуже далекі від того, що є насправді (тому що всі ваші знання в цій "сфері" базують на кліше з інтернету) ;)
dead_rat
Member

Повідомлення

daesz
Скільки [тисяч] годин витратили?

По відчуттям я на карʼєру в ІТ витратив менше
Impulse101
Member

Повідомлення

waryag: 05.08.2026 15:34
Kassatka: 05.08.2026 15:00До війни у період криптобуму RTX 3060 в українських магазинах на Хотлайні коштувала десь у районі 30 тис. грн. при курсу долара 27. (При цьому це ще я на Хотлайні завжди лише мінімальну ціну дивлюся). Я дуже добре пам'ятаю, бо розраховував тоді в перспективі саме на цю відяху як на мінімум для мого майбутнього 4K-телевізора з більш-менш пристойним обсягом VRAM на відміну від RTX 3060 Ti/RTX 3070. Десь здається після осені 2022 крипта обвалилася, Etherium припинив бути Proof of Work і ціни нормалізувалися десь до 14 тис. грн., але це вже по курсу долара 37, а не 27.
Вона не коштувала 30к. Це були одиничні оверпрайс пропозиції, актуальні ціни були нижче, але карти митттєво розгрібалися (часто минуючи роздрібну торгівлю).
Коштувала. При чому не в топ виконанні. Чудово пам'ятаю ті часи, колега збирав собі ПК і вивалил як раз щось біля традцятки за 3060. Може не саме 30, а 29, або 31, але це факт.
daesz
Member

Повідомлення

dead_rat
без поняття, якщо мені гра подобається - я не рахую час який проводжу із задоволенням; деякі грав по 20-30-100 годин та лівав, бо мені щось не подобалось, цього часу зазвичай достатньо, щоб сформулювати думку про гру.
До слова, ось так виглядає нестерпність
dead_rat: 06.08.2026 17:51Робота розробника зробити твою гри нестерпною, щоб ти заплатив
спойлер
https://streamable.com/9kv0de
https://streamable.com/dyy8aj
Якість ф*гня, бо після пережатого ютубу (відео мої, можете звірити із лівим нижнім кутом : ).
спойлер
Зображення
dead_rat: 06.08.2026 18:00В кращому випадку купа реклами
Це прерогатива західних ігор, доречі. В китайських/японських/корейських гачах цього сміття немає.
KepleR
Member

Повідомлення

Kassatka: 05.08.2026 15:00
kairo: 05.08.2026 14:52 Коли саме 3060 коштувала $1100 та коли стала $380?
До війни у період криптобуму RTX 3060 в українських магазинах на Хотлайні коштувала десь у районі 30 тис. грн. при курсу долара 27. (При цьому це ще я на Хотлайні завжди лише мінімальну ціну дивлюся). Я дуже добре пам'ятаю, бо розраховував тоді в перспективі саме на цю відяху як на мінімум для мого майбутнього 4K-телевізора з більш-менш пристойним обсягом VRAM на відміну від RTX 3060 Ti/RTX 3070. Десь здається після осені 2022 крипта обвалилася, Etherium припинив бути Proof of Work і ціни нормалізувалися десь до 14 тис. грн., але це вже по курсу долара 37, а не 27.
Помню привез с Литвы 3060ti продал за 40+ грн
daesz
Member

Повідомлення

dead_rat
ще от, доречі, стосовно графіки в сучасних гача іграх, бо це також може бути доволі не однозначний момент для деяких.
спойлер
Зображення
Зображення
Все що видно на всіх цих (та й попередніх) скрінах - до всього можна (здебільшого) добігти (якщо це не якийсь гірський масив, звичайно), єдине що НПЦ на такій відстані не прогружуються (помітно на 1 скріні, де видно частину міста на якій немає нікого)
спойлер
Зображення
Зображення

Зображення
Зображення
Відправлено через 21 хвилину 34 секунди:
Дивився на один з скрінім і вирішив не полінитись та запустити гру іще раз
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

daesz
Прикольно, реально прикольно
waryag
Member

Повідомлення

daesz: 05.08.2026 23:01 А як же генерація вайфу тянок? :lol:
Люди справлялися з нею без трильйонних інвестицій :gigi:

Відправлено через 6 хвилин 44 секунди:
dead_rat: 06.08.2026 18:00Кажу лише за всі безплатні ігри, що пробував за життя. В кращому випадку купа реклами, в гіршому стає неграбельно через пару днів і вимагає донат.
Так само всі бізнеси з якими працював, ніколи нічого на халяву не давали, лише у форматі першої дози.
Схоже на мобільні ігри. На ПК є ф2п ігри типу доти, РОЕ, врафрейм і ко, що дають нормально пограти без донату і тонн реклами, вони роблять боляче по-іншому.

Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
daesz: 06.08.2026 20:39Все що видно на всіх цих (та й попередніх) скрінах - до всього можна (здебільшого) добігти (якщо це не якийсь гірський масив, звичайно), єдине що НПЦ на такій відстані не прогружуються (помітно на 1 скріні, де видно частину міста на якій немає нікого)
Це чесно взято у соулсів. У свій час відчувалося дуже круто.
daesz
Member

Повідомлення

waryag: 06.08.2026 21:47Це чесно взято у соулсів. У свій час відчувалося дуже круто.
Геймдиректор цієї гри великий поціновувач соулсів (по крайній мірі зі слів китайського комюніті). Спочатку геймплей відрізнявся, але в один момент в ній таки додали увороти, ще ходив ось такий мем на реддіті після того
https://www.reddit.com/r/0sanitymemes/c ... eld_dodge/
Відповісти