З’явилися технічні огляди та тести відеокарт в Assassin’s Creed Black Flag Resynced

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Барбарис: 15.07.2026 11:04 Геральт, не карта не на всю, а монітор. Навіщо мені мон на 144, якщо я мушу його обмежувати до 60? До того ж буває на моні лише джісінк чи фрісінк, а карта інша.
Мова конкретно про те, що для 2к не є стандартом 60 Гц, але в тестах досі так рівняють і не згадують необхідність щось робити додатково. В результаті коли запускаєш не розумієш що не так, бо в тестах все добре. Стикався з таким, бо не всі знають що таке всінк, фрісінк і треба казати, що ввімкнути. Більшість людей купує та вважає, що з коробки все працює. Недавно із власником сервісу стикався(підбирає електроніку, ноути, ремонтує тощо. Якісно ремонтує, але в компонентах, пз не дуже розуміється, ще й вірить ніби молодші карти спеціально мають малу шину та pcie х8, щоб змусити купувати дорогі).
це п3дц...що за тіп...

ну так купи собі спайку з 5090 і дро4и на фпс/грц

для більшості людей 4к 60 фпс - більш ніж достатньо. для решти - є мастеркард.
Барбарис
Member

OleJkeee, ще :facepalm: ... Проблеми з читанням чи розумінням?
OleJkeee
Member

Та не, проблема з додіками…
Барбарис
Member

OleJkeee, то не дивись в дзеркало.
OleJkeee
Member

так а мені це і не портрібно коли є такі унікали як ти...мама не хотіла, батя не старався - от і маємо барбариса :laugh: :lol:
Барбарис
Member

:lol:
Аргументів не знайшлось, то зразу намагається образити, тільки й цього не вміє.
Геральт
Member

Барбарис: 15.07.2026 11:04 не карта не на всю, а монітор.
Так все правильно. Якщо використовувати залізо на повну, то все залізо, а не тільки монітор. От візьмемо карту. Не споживає макс TDP, значить простоює, -даремно витрачені кошти. Така ж логіка? )

Ну і я так і не зрозумів суті претензій. Наведені результати тестів для різних карт. Очевидно, на моніторі >60. Так, у висновках вони підсумовують
For 1080p 60 FPS you'll need a Radeon RX 9060 XT, RTX 5060 Ti, RTX 4070 or faster, and that's without any upscaling or frame generation.

Але ж ніхто не змушує саме в 60 грати. Якщо комусь кров з носа треба 144, бере 5090, виключає промені і має свої омріяні 144 137. І це все видно на графіках.

Не в ту сторону воюєте. Мене, наприклад, більше цікавило б, як саме вони тестували і на чому.
We used a typical open world location for our testing, not the in-game benchmark available from the settings menu.
Це був якийсь скрипт, який по тому самому маршруту бігає в ту саму пору доби? Ну і результати на тій же 9060XT в користувача будуть відрізнятись в гіршу сторону, бо малоймовірно, що в нього 9800X3D.
Жорсткість води в посудомийці програмується. Можна і по дефолту, але вийде не оптимально. ТВ з коробки повинен пройти стартові налаштування. І т.д. Виявляється, майже будь-яке залізо потребує налаштувань коритувачем
Барбарис
Member

Геральт, я десь писав що 60 погано? Чітко ж написав, що просто це не буде по дефолту комфортною картинкою. Натомість бачу купу виправдань та недоречних прикладів.
І так, судячи по сервісах, більшість жорсткість води не програмує :lol: , як і не налаштовує все інше.
Геральт
Member

Барбарис
Свіжо вставновлена вінда проставить 60 в налаштуваннях монітору, незалежно від його герцовки. Таки треба лізти самому і руцями міняти. Оглядачі це також мали б згадати? Бо в результаті хтось, коли запустить, не розуміє що не так :facepalm:
MessiaH
Member

erkins007: 15.07.2026 11:12В том же авптаре от того же юбисофта карта жрет все 600
И у меня аватар жрет все 600, а вот теперь подумай по поводу даунвольта. Энергопотребление = вольтаж * силу тока. Ты в этом уравнении уменьшил вольтаж и получил такое же потребление, угадай за счёт чего? И подумай сколько твоя карта проживёт если уменьшить вольтаж, но заставлять её потреблять столько же ватт из розетки. Когда-то моя 1080ти gigabyte oc edition так прожила около года
Ответить