CD Projekt RED прокоментувала оновлені системні вимоги The Witcher 3: Wild Hunt

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

SERGBILL: 29.05.2026 12:34а про твоє вони в вкурсі?
А я своё мнение не высказывал. Я обозначил факт. А факт такой, что твоё мнение не удел
Dremjke: 29.05.2026 12:12 А в чем проблема
Да нет проблем, может я бы так и делал. А вот он сделал так, как мог/умел, и попал на бабки. Это сидя на диване можно умничать и быть невхренственным хацкером, а простой человек что мог, то и сделал. А тут удивительным образом каждый начинает умничать о том, как должны или как себя поведут киберменты другой страны, втирают про впн общие, на всю сеть, и прочее прочее.
Скромнее надо быть.
Я вообще все эти "антипиратские" компашки презираю. Игру вернуть можно, если не наиграно какое-то кол-во часов, но хитрые игроделы эти часы размазывают контентом так, что понять, что игра - шлак, можно уже тогда, когда её хрен вернёшь. Потому - я всеми руками за пиратство.
InCapt
Member

Soulwatcher: 28.05.2026 17:45
erkins007: 28.05.2026 17:40 Невыдуманые истории, о которых невозможно молчать. Даже в странах по типу Германии где могут докопаться до торентов штрафы могут выдать только за раздачу.
Я уже молчу что если у вас интеллект выше уровня мокрицы, то вы догадаетесь находясь в стране где торренты наказуемы качать их с ВПН.
:facepalm:
Откуда вы такие берётесь? Даже элементарно открываем гугл:
Германия: Самая строгая страна в ЕС. Там работает система автоматического отслеживания скачиваний (особенно через торренты). Если вы скачиваете или раздаете файл, специальные юридические фирмы отслеживают ваш IP-адрес и высылают так называемые «письма счастья» со штрафами от 700 до 1500 евро и выше.
С впн ты разве что на сайт зайдёшь, а сам трекер работает по другому принципу.
Как вариант - скачивание через прямую сылку без скачивания торрент файла. И даже тогда - найдут и оштрафуют.
И мне так то плевать как оно и какие есть возможности. Знакомого оштрафовали - это факт. А что ты там гундосишь и пытаешься умничать - признак тупости и узкого ума.
Хто пустив клоуна на форум?)
Щоб далі міг правдоподібно фантазувати, я тобі розкажу, що контори сидять на самих роздачах, та моніторять ІП тих регіонів, де вони захищають авторське право. Бачать там відповідний ІП по геолокації, шлють запит до провайдера, щоб отримати фіз адресу, далі на цю адресу іде лист щастя. Все, добраніч, каструля.
SERGBILL
Member

Soulwatcher: 29.05.2026 13:25 А я своё мнение не высказывал.
саме це ти і робиш
NST1983
Member

Який Windows 10 у 2027 році, схаменіться. Його підтримка вже офіційно завершена, і чим далі, тим менше сенсу розробникам витрачати час на тестування старої ОС, старих драйверів і старого софтового стеку.

Це не значить, що гра фізично 100% не запуститься на 10-ці, але гарантувати роботу і фіксити баги під неї ніхто вже особливо не буде. І це логічно.

Плюс Microsoft зараз явно буде допилювати Windows 11 під ігри, портативки і конкуренцію зі SteamOS через всю цю історію з Windows K2/Xbox mode. Тобто фокус буде не на Windows 10, а на 11.

Камон, доповнення вийде аж у 2027 році. На той момент 10-ка буде ще менш актуальною. Від переходу все одно нікуди не дітись, на жаль або на щастя.
МОНАХ
Member

► Я ще можу в якійсь мірі зрозуміти, чому "бомбить", щоб з Win10 не переходити на Win11, але геть не розумію, в чому докір розрабам, що нове доповнення не будуть спішити тестувати на Win10 і що на цій ОС можуть виникнути проблеми :insane: . Все, що по грі могло і мало бути куплене на ОС Win10 - вже в минулому, а це - нове ДЛЦ, яке точно гарантується для ОС Win11; у мене Відьмак 3 теж під Win10 купувався - зараз без проблем граю з-під Win11 і, як на мене, то справжня проблема тут одна і вона точно не на стороні розрабів, а саме - банально небажання переходити на Win10. Ну - ОК, як на мене, теж варіант, який має місце бути, чого ні: пограєте в 2029/30 роках (чи коли там у кого по планах переходити з 10 на 11?), :rotate: чого спішити?
tornadox
Member

Soulwatcher: 29.05.2026 13:25Скромнее надо быть.
я думаю ті "кібєрєменти" теж твоєму другу так сказали. :D
Soulwatcher: 29.05.2026 13:25А тут удивительным образом каждый начинает умничать о том, как должны или как себя поведут киберменты другой страны, втирают про впн общие, на всю сеть, и прочее прочее.
Як вже написав InCapt немає такого поняття як кібєрмєнти в Німеччині. І ти навіть сам привів цитатку з гугла де вказано що цим займаються юридичні компанії
Soulwatcher: 28.05.2026 17:45специальные юридические фирмы отслеживают ваш IP-адрес и высылают так называемые «письма счастья» со штрафами от 700 до 1500 евро и выше.
Я не бачу тут суми в 4000 євро. Любий адвокат зріже цю суму в декілька разів.
Сам факт що це сталося з моряком просто приклад його непрофесіоналізму, тому що вони зобовʼязані проходити інструктажі в країнах де перебуваються тимчасово.

В реальності я думаю це було так:
До власника квартири прийшло декілька листів щастя про торенти, власник квартири можливо прописав в контракті (знаючи що здає моряку, а не німцю) що якщо таке станеться то орендар буде компенсовувати всі витрати на суд + штрафи. Але ж хто читає той контракт.
Власник не знайшов орендаря(моряк був в рейсі), тому написав заяву в поліцію.
До моряка прийшли поліцаї і той спереляку віддав 4к власнику щоб розійтися з миром.
dead_rat
Member

tornadox: 29.05.2026 15:34 Я не бачу тут суми в 4000 євро. Любий адвокат зріже цю суму в декілька разів.
Ага, і здере пару косарів за послугу :)
tornadox
Member

dead_rat: 29.05.2026 15:45 Ага, і здере пару косарів за послугу :)
звісно не за безплатно, але економія якась та й буде
InCapt
Member

dead_rat: 29.05.2026 15:45
tornadox: 29.05.2026 15:34 Я не бачу тут суми в 4000 євро. Любий адвокат зріже цю суму в декілька разів.
Ну не так дорого, але пару сотень євро точно буде коштувати.
Але зазвичай, всі мають страховку на такий випадок. Коштує 20-30€ в місяць. Але при потребі адвокатські послуги безкоштовні. І якщо є така страховка, то лист іде відразу в контору до адвокатів, і вони то відразу вирішують.
dead_rat
Member

InCapt: 29.05.2026 18:02
dead_rat: 29.05.2026 15:45
Ну не так дорого, але пару сотень євро точно буде коштувати.
Але зазвичай, всі мають страховку на такий випадок. Коштує 20-30€ в місяць. Але при потребі адвокатські послуги безкоштовні. І якщо є така страховка, то лист іде відразу в контору до адвокатів, і вони то відразу вирішують.
1. Більше, десь 300-400
2. Не всі її мають і не все вона покриє
3. Якщо і справді роздавав торенти, то твої адвокати похлопають тебе по плечу, пожмуть руку і скажуть платити штраф. Особливо якщо це не перший зальот
dead_rat
Member

NST1983: 29.05.2026 15:09 Який Windows 10 у 2027 році, схаменіться. Його підтримка вже офіційно завершена
Саме так і саме це дає кілька років насолодитися стабільною системою на яку не прилітають обнови ШІ, трекінгу і реклами. Тож для ігрового компа - саме те :beer:
Я нічого важливого на тому компі не тримаю, тож максимум віруси зʼїдять сейви ігор
NST1983
Member

dead_rat: 30.05.2026 16:36
NST1983: 29.05.2026 15:09 Який Windows 10 у 2027 році, схаменіться. Його підтримка вже офіційно завершена
Саме так і саме це дає кілька років насолодитися стабільною системою на яку не прилітають обнови ШІ, трекінгу і реклами. Тож для ігрового компа - саме те :beer:
Я нічого важливого на тому компі не тримаю, тож максимум віруси зʼїдять сейви ігор
Це все вирішується за допомогою однієї команди і автоматичною деінсталяцією протягом 5 хвилин через скрипт https://github.com/zoicware/RemoveWindowsAI
Які ще плюси ? Чому ви впевнені що на 10-тці фпс буде більше чим на 11?
спойлер

dead_rat
Member

NST1983: 30.05.2026 16:48
dead_rat: 30.05.2026 16:36
Це все вирішується за допомогою однієї команди і автоматичною деінсталяцією протягом 5 хвилин через скрипт https://github.com/zoicware/RemoveWindowsAI

Які ще плюси ? Чому ви впевнені що на 10-тці фпс буде більше чим на 11?
Я нічого не писав про фпс.
zaqik
Member

Везде пишут "у геронта новые системки" и нигде не пишут какие. Анонсы анонсов - видели, новости о том, что будет новость - это что-то нове.
Ответить