а штати в кризу не впадуть від такого?Scoffer: ↑ 15.04.2026 14:32закриваєш свій власний штатський ринок
Новини
Останні статті і огляди
Високий попит на CPU з боку Amazon та інших хмарних компаній може спровокувати дефіцит процесорів
-
Ostin
Member
-
Scoffer
Member
Впадуть звісно, але проблеми індіанців шерифа не хвилюють. Промисловість штатів шикуватиме.Ostin: ↑ 15.04.2026 14:33а штати в кризу не впадуть від такого?
-
dead_rat
Member
ТакScoffer: ↑ 15.04.2026 14:32 unique-neon
Кому вони на трильйони барахла продаватимуть? оркам? індусам? нігерійцям?)
-
Scoffer
Member
У них долярів не вистачить.
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Ostin
Тут треба завжди пам'ятати хто замовник. За трампою стоять магнати, за бідонобамою - фарма і обв'язка. Того, наприклад, останні і розвели наркогомосятину і інші гендери, щоб у психологів лікувались і супердорогі пілюлі все життя споживали.
-
МОНАХ
Member
► "Згоріли хлів та клуня - гори і хата!" чи як там кажуть?
► Чесно кажучи, я тут банально потужний ДБЖ з раніше обраних купити не можу, в основному через те, що немає таких на замовлення/в продажі, а з тих, що з'явилися, ціна на 1/4-1/3 уже вищі...
► Чесно кажучи, я тут банально потужний ДБЖ з раніше обраних купити не можу, в основному через те, що немає таких на замовлення/в продажі, а з тих, що з'явилися, ціна на 1/4-1/3 уже вищі...
-
waryag
Member
Буде, дорого. Тим більше кретини нарешті допетрали перекрити протоку і для Ірану.Scoffer: ↑ 15.04.2026 09:44 Там оно бензу з солярою не буде з усіма відповідними наслідками включно зі зменшенням кількості і здорожчанням жратви, а ви за якісь процесори переживаєте
Краще кришечками від коли запасайтесь
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Іран дозволив суто формально, навіть не дав дозвіл на розмінування.Scoffer: ↑ 15.04.2026 14:09Зверни уваги, як тільки іран дозволив прохід, його заборонив трамп зі своєї сторони.
Трамп закрив лише для суден, що прямують з/до Ірану, і мінімум одне блокадне судно пройшло і так.
-
n+gibat[]r
Member
А дешевіти хоч щось буде? 
Ну крім праці кріпаків на заводах за миску похльобки?
Ну крім праці кріпаків на заводах за миску похльобки?