Розробники показали вступ гри Forza Horizon 6 із видовищними перегонами

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Є3,Є4,Є5. 5 не пройшов ,бо мені веселіше було в The Crew Motorfest, де мені і красивіше було, де багато разів тупо зависав на пейзажах. Тут я не бучу якогось прогресу в графіці, мені немає відмінностей від 5 . Сетінг подобається, а ось культура японських машин і гонок не моє, подивимось ,якщо випустять демку, а так щось не дуже хочеться.
kairo
Member

byaka: 09.04.2026 22:16аша правда!Але це все ще дорого! 5 форза на релiзi коштувала 1 540 грн
В 2021му, при курсі 26.
Panasi
Member

byaka: 09.04.2026 22:16Ваша правда!Але це все ще дорого! 5 форза на релiзi коштувала 1 540 грн
На момент релiзу по тому курсу це i було приблизно 50$. Зараз вона дешевше коштує і часто буває знижка 50%
werneo
Member

byaka: 09.04.2026 22:16
unique-neon: 09.04.2026 21:39

та наче в нас за 50$
Ваша правда!Але це все ще дорого! 5 форза на релiзi коштувала 1 540 грн
Це до податку на гугл від Манцевгетя і курсі 27. Виходить що коштувала 55-60 доларів. А зараз 50-55, при тому одна шоста вартості йде в ̷к̷и̷ш̷е̷н̷і̷ ̷к̷о̷р̷у̷п̷ц̷і̷о̷н̷е̷р̷і̷в̷ казну.
Dremjke
Member

Япония - круто, особенно JDM. Хочется надеяться, что эту тему по полной будут эксплуатировать + пейзажи и смена сезонов, а не очередная толерантность ради толерантности и насыпание rewards буквально за то, что на гашетку надавил.
В остальном, судя по трейлеру - ожидается всё тоже самое, что в предыдущих частях. Может, это даже к лучшему. Жаба давит фул-прайс отдавать, затестим в геймпассе на релизе.
walkman3000
Member

Dremjke: 10.04.2026 10:10особенно JDM
в каком месте там ждм я так и не понял, как и всеобщего восторга. пока что выглядит как дополнение для FH4
unique-neon
Member

walkman3000: 10.04.2026 10:20 каком месте там ждм я так и не понял, как и всеобщего восторга. пока что выглядит как дополнение для FH4
Ну ні. Навіть 5 має помітно кращу графіку за 4. Нова масштабна карта, то жодним боком не dlc.
walkman3000
Member

unique-neon: 10.04.2026 10:28Навіть 5 має помітно кращу графіку за 4
Якби ж то проблема була тільки в графоні. AC Shadows з машинами
tornadox
Member

myravei: 09.04.2026 13:45не впечатлен по ролику, ощущение что это длс к 5, что это та же самая 5 форза
теж саме говорили про 5ку.

На мою думку покращення 5ки бачать лише ті хто не грав попередні частини. Якщо добре вдивитися, то різниця в графіці не є вражаючою, так в 5ці добавили згладжування і апскейлінг, кращі тіні і освітлення, текстури якісніші. Але все решта в 5ці це даунгрейд в порівнянні з 4кою
По пунктам мої зауваження:
- Мапа, це мабуть саме гірше що є в 5ці. Мапа створена для Батл Рояль режиму Dominator, це призвело до того карта практично повністю пласка, так є гори і ще деякі перепади висот, але загалом мапа є дуже нудною і не цікавою. В ній нема практично ніяких зон в які хотілося б повернутися. По факту в грі 1 містечко і декілька хуторів.
- Forzathon оптимізували під соло проходження, значний даунгрейд порівняно з 4кою
- кількість гравців в сесії зменшили порівняноно з 4, взагалі 5ка виглядає більше як фокусована на соло
- забрали ліміт в 1000 машин, гроші і машини наповнюються дуже швидко в порівнянні з 4кою
- зміна сезонів була головною фішкою 4ки, в 5ці - технічно вони теж є, але вони практично не помітні

Ось знайшов відео де можна оцінити якість попередніх частин на XSX в 4к

Зараз якраз проходжу 3ку і вона мені здається цікавішою.
Dremjke
Member

walkman3000: 10.04.2026 10:20в каком месте там ждм я так и не понял, как и всеобщего восторга. пока что выглядит как дополнение для FH4
Я о том и пишу, что по трейлеру видно, что отличий от предыдущих частей толком нет. Если JDM-тачки будет - уже неплохо.
Voozy
Member

Разве не говорили, что теперь нормальная прогрессия будет, вы - турист в начале и тд?
Них#&вый турист-новичок, сразу на Скайлайн. :lol:
Ответить