Новости
Последние статьи и обзоры
Crimson Desert офіційно не підтримує графіку Intel Arc. Розробники радять повернути гроші
-
Nutbar
Member
Насправді дуже дивно бачити відсутність підтримки синіх карт. На мак зробили, і я впевнений, що зробити це було набагато складніше. Хоча по статистиці стіму це взагалі 2% лише (так, я знаю, що гра ще в ап сторі є). Ще більш дивно, що відмовились "фіксити" навіть коли пальцем ткнули. Таке шось 
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Ну и правильно сделали. В дискретных арках самое полезное это Квиксинк и Хесс. Штеуд может только выпускать конкурента 8 гиговой 4060 3 летней свежести. ЛИДЕР рынка.
-
AlexWest
Member
Intel74320ASuperFin+, дайте им время наработать архитектуру. Он ещё нагибать всех будет.
-
man1242
Member
У найближчі 5 років тиква, ніякого хейту але купувати за останні гроші краще буде зелену карту.AlexWest: ↑ 21.03.2026 07:31 Intel74320ASuperFin+, дайте им время наработать архитектуру. Он ещё нагибать всех будет.
-
OldBoyUA
Member
Щось я не пам'ятаю жодного гучного релізу який дозволяв собі подібне. Нічого хорошого про розробників це не говорить, як і цінник який вони підвищили до 3к для нашого регіону.
-
Grey_ukr
Member
Если я не ошибаюсь, дум последний тоже на интелах не работал, когда вышел. Поддержку позже добавляли.
Тут тоже самое будет.
Тут тоже самое будет.
-
Rex
Member
Цікава історія. Я теоретично розглядав би собі ультрабук на Інтел Коре Ультра со свтроенной графикой Арк.
Много ли игр, которые вот так принципиально не запускаются именно на Интеле? Как быть со старыми играми, которые выпущены, скажем, до 2020 года? А классика, до 2010 года?
Не задумывался, как оно работать будет?
Много ли игр, которые вот так принципиально не запускаются именно на Интеле? Как быть со старыми играми, которые выпущены, скажем, до 2020 года? А классика, до 2010 года?
Не задумывался, как оно работать будет?
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Сколько форы и возможностей было со дня их основания. Несерьёзно выпускать затычки для фуллхд с кривым софтом. За чем-то помощнее люди побегут за Нвидией или Амд.AlexWest: ↑ 21.03.2026 07:31 Intel74320ASuperFin+, дайте им время наработать архитектуру. Он ещё нагибать всех будет.
-
hotamee
Junior
Тобто ми дожили до того, що вже нема ніяких стандартів сумісності по типу діректХ, вулкан. Хто більше валіз заніс під того гру і роблять. А якщо хтось не подобається то ми просто додамо if (gpu === intel) return; і все
-
AlexWest
Member
Intel74320ASuperFin+, якої фори? Вони всерйоз цим зайнялися не так давно. І щось підказує мені, що AMD вони обженуть.
-
daesz
Member
Оптимізацією мають займатись розробники дрів, а не гри.KimRomik: ↑ 20.03.2026 15:13 Все просто. Вони тупо ліниві оптимізувати під ще одну відеокарту.
-
KimRomik
Member
daesz
Ще й як мають. Чи ти думаєш більшість проблем від дров, а не криворукості прогерів?
Ще й як мають. Чи ти думаєш більшість проблем від дров, а не криворукості прогерів?
-
MSiAventador
Member
Для лабутен-відях - підтримка в оку**єльних штанах. 
-
7mindfields
Member
Це лайно і так майже ніхто не купує, причина явно не в відсутності підтримки в одному свіжому тайтлі.Lorichic: ↑ 20.03.2026 19:33А если с другой стороны посмотреть, кто будет покупать новые Apc зная что на них не работают некоторые игры и интел на это никак не отреагировала?yariksom: ↑ 20.03.2026 19:22Новина як блискавка розлетиться
Володя, не впізнав одразуAlexWest: ↑ 21.03.2026 16:42 Intel74320ASuperFin+, якої фори? Вони всерйоз цим зайнялися не так давно. І щось підказує мені, що AMD вони обженуть.
-
Alexsandr
Member
А встройки? Это на более мощные карты перешли относительно недавно, а вот встройки давноAlexWest: ↑ 21.03.2026 16:42 Intel74320ASuperFin+, якої фори? Вони всерйоз цим зайнялися не так давно. І щось підказує мені, що AMD вони обженуть.
-
AlexWest
Member
Alexsandr, декому навіть така проста думка не дається.
-
XXXshadyXXX
Member
Я помню сделал сборку мини на продажу для full hd полностью белую, аквариум, кастом кабеля, на белой Sparkle B580 32 ram и i5 12400F + водянка 240 и блин еле еле через месяц продал, аналогичные сборки, но на rtx 3060 продавались за неделю и за те же деньги 
-
KimRomik
Member
люди збірки такого рівня зазвичай купують в магазинах, от тому важко продаватиXXXshadyXXX: ↑ 21.03.2026 22:48 Я помню сделал сборку мини на продажу для full hd полностью белую, аквариум, кастом кабеля, на белой Sparkle B580 32 ram и i5 12400F + водянка 240 и блин еле еле через месяц продал, аналогичные сборки, но на rtx 3060 продавались за неделю и за те же деньги![]()
просто з такою вартістю краще в магазині брати і з гарантією
-
waryag
Member
Просто новачки беруть нвідіа. І брали навіть коли не було нинішньої технологічної переваги.KimRomik: ↑ 21.03.2026 23:54люди збірки такого рівня зазвичай купують в магазинах, от тому важко продавати
просто з такою вартістю краще в магазині брати і з гарантією
А ті, хто розуміється, будуть збирати самі.
-
MVE
Member
На пк завжди так було. Хочете стабільності - купуйте консоліhotamee: ↑ 21.03.2026 16:35 Тобто ми дожили до того, що вже нема ніяких стандартів сумісності по типу діректХ, вулкан. Хто більше валіз заніс під того гру і роблять. А якщо хтось не подобається то ми просто додамо if (gpu === intel) return; і все