Продажі рольової гри Tainted Grail: The Fall of Avalon перевищили мільйон копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 22.01.2026 11:23 Робиш потрібні тобі настроювання і отримуєш задоволення від гри.

Мені було насрати на баланс від розробників експедиції, коли ставив мод на таймінги. Тим більше, обидві команди і близько не блізи в період розквіту, помиляються і косячать. Хоча і ще ті блізи теж помлялися.
Ахаха, то ти ту Е33 ще й на модах грав? Так треба було на ютубі катсцени пройти та й все. Там сюжет і так лінійний.
А тобі і на 1й складності було важко? Бо я не пробував, які там таймінги.
IronWithin
Member

Повідомлення

waryag: 22.01.2026 11:23
Геральт: 22.01.2026 11:18Цей мод - імба, він нищить баланс. Бойовка ж під стаміну будувалась. Рішейд - це фільтр. Такі речі не порівнюються.
Робиш потрібні тобі настроювання і отримуєш задоволення від гри.

Мені було насрати на баланс від розробників експедиції, коли ставив мод на таймінги. Тим більше, обидві команди і близько не блізи в період розквіту, помиляються і косячать. Хоча і ще ті блізи теж помлялися.
Стидоба і позорисько, там тобі в налаштуваннях і складність і авто-qte зробили, а ти ще й так…
2 наряди в ккд поза чергою :D :rotate:
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 22.01.2026 11:35Ахаха, то ти ту Е33 ще й на модах грав? Так треба було на ютубі катсцени пройти та й все. Там сюжет і так лінійний.
А тобі і на 1й складності було важко? Бо я не пробував, які там таймінги.
На легкій нецікаво. І дочка таймінгів теж нецікава. Дивно, що розробники не додумались дати окремий повзунок.
Хоча й легкий режим вони завезли лише після поради актриси озвучки...

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
IronWithin: 22.01.2026 11:57Стидоба і позорисько, там тобі в налаштуваннях і складність і авто-qte зробили, а ти ще й так…
2 наряди в ккд поза чергою :D :rotate:
QTE мене як раз влаштовували.
І з ккд проблем немає, хоча навряд чи буду перепроходити.
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 22.01.2026 12:01 На легкій нецікаво. І дочка таймінгів теж нецікава. Дивно, що розробники не додумались дати окремий повзунок.
Так там 3 складності, якщо не помиляюсь. Ставиш тоді середню. І крім таймінгів навряд чи та складність на щось сильно впливає. Бо навіть якщо там якісь трохи кофи на хп/дамаг, то все таймінгами нівелюється.
Чи ти ставиш макс складність, але зверху мод на таймінги?
Тоді це щось психологічне. Може батьки в дитинстві мало хвалили, не знаю. Це до профільних.
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 22.01.2026 12:15Так там 3 складності, якщо не помиляюсь. Ставиш тоді середню. І крім таймінгів навряд чи та складність на щось сильно впливає. Бо навіть якщо там якісь трохи кофи на хп/дамаг, то все таймінгами нівелюється.
Чи ти ставиш макс складність, але зверху мод на таймінги?
Тоді це щось психологічне. Може батьки в дитинстві мало хвалили, не знаю. Це до профільних.
Ти намагаєшся розказати мені, як правильно грати у гру, яку я давно пройшов? :facepalm:

Сходив би ти до лікаря...
Геральт
Member

Повідомлення

waryag
Та грай, як тобі хочеться. В "величезну кількість цікавих проєктів".
То я таки вгадав, макс складність+мод на таймінги :insane:
Відповісти