Новости
Последние статьи и обзоры
Чутки: AMD підвищує ціни на процесори Ryzen
-
stnl79
Member
Наступний рік юуде роком заливу світової економіки інфляційними грошима. Україн взагалі в страшний ситуації - у нас 60 млрд доларів немає. Тому проц і память це останнє про що варто переживати. Багатьом може не вистачити на їжу.
-
AntonyKandaurov
Member
Хотів в 26 зібрати собі якийсь десктоп звісно, якщо кацаб не допре до Запоріжжя і прийдеться виїзжати але з такими трендами мій хюлі плакард ще побігає 
-
kairo
Member
"If you owe the bank $100, that's your problem. If you owe the bank $100 million, that's the bank's problem."stnl79: ↑ 02.12.2025 22:53у нас 60 млрд доларів немає
-
daesz
Member
Про підвищення у інтела ми, звичайно, будемо мовчати?
https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 03/131991/
https://www.overclockers.ua/ua/news/int ... t-quarter/
https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 26/133031/
-
Filabatya
Member
daesz
як би міг обновився в 27му році, але ця лихорадка мене затрегерила сильно, санді брідж ту зе мун
хотів як царь з 3 на 6 ддр, або як лох 
як би міг обновився в 27му році, але ця лихорадка мене затрегерила сильно, санді брідж ту зе мун
-
Shandor1982
Member
Та тут ніколи не знаєш де прогадаєш. Мрієш про одне, а виходить все одно срака.
ОЗУ, проц х3д, свята відуха...агага...якось вже іншим разом, але ж можна було курва
ОЗУ, проц х3д, свята відуха...агага...якось вже іншим разом, але ж можна було курва
-
Kullerok
Member
Весной брал в розетке джискил cl 30за 6 к. Щас стоит 16300 Карл!!!??den888: ↑ 02.12.2025 15:52в червні через розетку з польші купляв 2x16 GB Kingson DDR5 6000, з непоганими таймінгами за 5300 здається.
-
AntonyKandaurov
Member
daesz
Ну норм, просто новиною про червоних набагато більше шанс тригернути активність. Сині прибіжать писати про "компанію бобра", червоні будуть захищати свого "червоного бога" і писати що то для "R&D". Історія циклічна
Ну норм, просто новиною про червоних набагато більше шанс тригернути активність. Сині прибіжать писати про "компанію бобра", червоні будуть захищати свого "червоного бога" і писати що то для "R&D". Історія циклічна
-
kev4ev
Member
ну, нарешті розумна аналітика. ато сумно зазирати на форум ("куртка", "бабка", "бариги"... якийсь суцільний фейспалм)uncle_doc: ↑ 02.12.2025 13:43 це все інфляція долара сша
-
Kyro
Member
Проснулся. Радуйся что весной скупился. За последний месяц цена на DRAM пошла в космос. SSD ползут за ней.Kullerok: ↑ 03.12.2025 10:17Весной брал в розетке джискил cl 30за 6 к. Щас стоит 16300 Карл!!!??den888: ↑ 02.12.2025 15:52
в червні через розетку з польші купляв 2x16 GB Kingson DDR5 6000, з непоганими таймінгами за 5300 здається.
Весело было месяц назад когда я утром купил 32Gb DDR5 за 469ZL, а через 3 часа они уже поменяли цену на 800.
-
Kullerok
Member
Ну я думал там подорожало на пару тысяч. Но тут вообще капец с ценами.Kyro: ↑ 03.12.2025 11:52Проснулся. Радуйся что весной скупился. За последний месяц цена на DRAM пошла в космос. SSD ползут за ней.
Весело было месяц назад когда я утром купил 32Gb DDR5 за 469ZL, а через 3 часа они уже поменяли цену на 800.
-
Kyro
Member
Вообще 2026 это прямо катастрофа будет для покупки/обновления ПК. Память оперативная, ssd, видяхи все пойдет вверх. Спасибо копателям AI. Триллионы бабла и Джигаваты энергии на то чтобы какой нибудь идиот сгенерировал себе бабу с 10 размером и 12 пальцами на руках.Kullerok: ↑ 03.12.2025 11:58Ну я думал там подорожало на пару тысяч. Но тут вообще капец с ценами.Kyro: ↑ 03.12.2025 11:52
Проснулся. Радуйся что весной скупился. За последний месяц цена на DRAM пошла в космос. SSD ползут за ней.
-
МОНАХ
Member
► Так, Filabatya,
давайте ще не бідкатися 27-м роком, бо я сам на 27-й трепетно-ждунські надії покладаю і вже чогось теж починаю все більше трегеритись, хоча "телятко ще в с..." - коротше, ще не народилось.
Коли б не нагальна потреба в багатоядерній роботі, то я б в іграх на своєму "івіку" ще б рочків зо два посидів
(А що? Сталкер 2 тягне... ну,
"тягне" тут прямо таки в буквальному сенсі слова, але - все ж.)
► Та нормальний ще "проц" - чого!Filabatya: ↑ 02.12.2025 23:53 ... санді брідж ту зе мун ...
-
Filabatya
Member
МОНАХ
Могли і без Е брати мамку 2к би зекономили)
Та ви куркуль, пісіай 3тій маєте в айвіку
Могли і без Е брати мамку 2к би зекономили)
Та ви куркуль, пісіай 3тій маєте в айвіку
-
МОНАХ
Member
►Filabatya: ↑ 05.12.2025 10:45 Могли і без Е брати мамку 2к би зекономили)
- спойлер
- коли тільки консультувався, що вибрати з "заліза". Проблема в тому, що в моєму конкретному випадку я би зекономив кілька сотень, але навіть не тисячу - брав через знайомих постачальників, щоб не випендрювались, якщо раптом обмінювати або повертати довелося, а у них на той час саме такі ціни були і без "Е" потрібно було б ще невідомо скільки чекати. З іншого боку зараз на цій "материнці" у мене поки що ще не задіяні оті самі USB 40Gbps Type-C і 3 з 4-х М.2-слотів - все інше вже обвішане і підключене. Скоріше за все скоро на один з цих 40-гігових Type-C буду якийсь "нафарширований" хаб чіпляти...
► Ага
- спойлер
- Справжнім куркулем "середнього пошибу" я стану, коли докуплю ще відеокарту рівня 5070Ті як мінімум. Ото я й планую щось з нового в 2027-му році,
а тут Ви та інші на 27-й паніку в мені піднімаєте і я вже смикаюсь - може-то вже брати ту 5070Ті чи шо?!
► ... Колись, в майбутньому - ото якраз може в тому самому 2027-му! - планую повернути під "івік" 1660Ті: майже ідеальний баланс по продуктивності між ними в іграх до 2024 року (на FHD, "всі повзунки графіки - у відсічку" і 35+ фпс-ах).