Тобто менше? У нових шасі макбуків клави з ходом в 1мм рівно. Це дуже мало
Жодного обзорника лептопів немає (які оглядають усі а не лише маки облизують), який бі не підкреслив бічовість еплових клавіатур. Набираєш текст наче пальцями по фанері. Ходу немає ніякого
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Хоч це і не робочий лептоп а позаробочий - я на ньому ще граю на колінах і відео в shotcut нарізаю буває. А так як відео інтегроване і забиратиме із рам ресурси - я не буду брати 16 щоб потім гвалтувати свапом накопичувач.
Ну і дорога не дорога - 13-14" версію би навіть не розглядав би. Якщо брати лептоп то з нормальним дисплеєм.
Відправлено через 21 хвилину 53 секунди:
Ну от ти цей тред гортав? Бо я гортав. Гапси не у всіх ставляться, рандомні креші в іграх, nfc у когось не працює. Ну прям супер .
Я свого часу достатньо і на lewaos, miui, linageos чи як вона там спочатку називалась і ще багатьох. І це так приємно, коли після оновлення камера крашитись починає, або дзвонилка зависає під час виклику. Або інет відвалюється. І доводиться фекторі резет робити.
Тому не бачу я якісної еффективної сумісності між не те що різними чіпами а навіть версіями android. 3 версії тому я міг грати у heroes iii hd на телефоні та gta iii liberty city stories. А тепер раптом на тому ж телефоні я не можу apk встановити.
А ще пам'ятаєш часи android 2, коли під різні чіпи з графікою (adreno/mali/powervr) потрібні були різні кеші до ігор? І малі з павервіар завжди були в аутсайдерах, бо під них більшість ігор не працювали, бо деви підтримували лише квалком з адрено? Не забув. Оце підтримка яку ми заслужили. Арми такі класні в плані підтримки. Просто мрія
А епл зараз навіть між своїми силіконами в проф софті примудряється всирати швидкодію на нових чіпах і тими самими версіями програм.
Тому не сміши вже з цією "сумісністю" на армах мене, який зараз запускає take no prisoners 1997 року, розроблену під windows 95 на свому lunar lake під windows 11