S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

AlexWest: 04.11.2025 18:38 В наш то час чекати коли Сталкер 2 пофіксять, випустять моди і т.д. – то така собі ідея. Нема коли зволікати – гра сильно ліпшою вже не стане, пора занурюватися. Хіба 1.7 дочекатися – вже скоро.
Хоча раз вже так довго чекали, то хай вже дійсно ждуть оновлення з новою версією рушія
Phos4
Member

Afit
Ні, бо було насрати в якому він стані!
Наскільки б ви не були фанатом якоїсь гри ніколи не треба ставитись до неї от так, завжди треба вимагати якісного продукту за свої гроші. Я особисто поки в сталкер не грав і нічого не можу сказати за гру, але особисто якби я заплатив 2х ціну за якесь умовне ультімейт видання байдуже якої гри і 3 роки потому я досі не отримав ніякого контенту, я був би не дуже задоволеним.
Voozy
Member

der_meister
Да уж, как оно вообще запустилось на вашей помойке? :laugh:
Alligator
Member

Барбарис: 03.11.2025 20:56 STARL1GHT, не треба за всіх розписуватись - ніяких проблем із сейвами не мав з першого патчу.
der_meister: 04.11.2025 20:35 всем привет! прошел игру на старте, в подписке - ни одного бага не словил! на моем старом ведре шло нормально ;)
Ловил баг с сейвами на стим Ultimate версии, а вот что касательно игры то в основном "фичи" с подсветкой действий с объектами которые неактивные в связи с выбором той или иной концовки.
STARL1GHT
Member

Барбарис: 04.11.2025 16:52 STARL1GHT, казки ти пишеш. У мене всі сейви з передзамовлення цілі, там ще решейд, моди на погоду та довгі ніч/день. Хто із друзів грав теж не стикався.
Оновлення 1.0.3
Оновлення 1.1
Оновлення 1.1.2
Оновлення 1.1.4
І ось тут також боролися з сейвами
Оновлення 1.2.1
Барбарис
Member

STARL1GHT, 1. Мені однаково, бо в грі з цим не стикався.
2. В 3 посиланнях написано про проблеми при некоректному перезавантаженні пк\виході з гри, 1 лише на іксбокс. Ти ж подаєш це за глобальну проблему, що не давала грати. :lol: :lol:
waryag
Member

Барбарис: 05.11.2025 06:12В 3 посиланнях написано про проблеми при некоректному перезавантаженні пк\виході з гри, 1 лише на іксбокс. Ти ж подаєш це за глобальну проблему, що не давала грати. :lol: :lol:
І це вже не перша гра з проблемами сейвів саме на боксі.
Rapt0r
Member

Grava: 04.11.2025 15:30
І відлітав він за секунду від сайги :D а ось про химеру цікаво, бо раніше вона з'їдала всі мої набої і добавки просила :eek:
Ну я сайгу знайшов уже в Прип'яті а до того бігав з багатозарядною двохстволкою, а до того з спасом, тому на перших порах приходилось тяжко. Пам'ятаю коли мене випустили з малої я чогось ломанувся на затон а потім на болота, і от там я перший раз зрозумів що мені торба. Дійшов до церкви а уже ні набоїв, ні аптечок і вся зброя зламана, а виходив фуловий :D Тому я не підтримую постійного зменшення складності мутантів, де тоді челенж? :)
AlexWest
Member

Rapt0r, там взагалі якась скажена швидкострільність дробовиків – я такого у жодній грі не бачив. Сайгу навіть не брав ніколи, бо тупо руїнить челендж. Я вже мовчу за Гаусс, до якого набоїв, як гною кругом, а мали б бути рідкістю. І мовчу за цей новий пістолет, який не менша імба, ніж Сайга, бо цілить на снайперських відстанях і звалює слонів. Хоч тут всі пістолети беруть снайперські відстані. А якщо ще й екзоскелет начепив до гауски, то Зону можна хоч одними химерами заплодити – все одно не страшно буде.
Барбарис
Member

Rapt0r, багатозарядна двустволка? Це що таке?
STARL1GHT
Member

Барбарис: 05.11.2025 06:12 STARL1GHT, 1. Мені однаково, бо в грі з цим не стикався.
2. В 3 посиланнях написано про проблеми при некоректному перезавантаженні пк\виході з гри, 1 лише на іксбокс. Ти ж подаєш це за глобальну проблему, що не давала грати. :lol: :lol:
Приводиться аргумент з доказами, що проблема існувала і мала масовий характер.

Якщо не вистачає розуму додати два плюс два — не мої проблеми, вибачай. Ти і Землю з космосу не бачив, так це ж що по твоїй легендарний логіці — вона не має кулеподі ний вигляд? Ну, ти ж не бачив.

І різні в Бучі та Ірпіні не було. Ну, бо якийсь Степан цього не бачив.
Rapt0r
Member

Барбарис: 05.11.2025 20:16 Rapt0r, багатозарядна двустволка? Це що таке?
Ram-2 (довелось загуглити) https://gamekombo.com/guides/stalker2-z ... yky/#ram-2

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
AlexWest: 05.11.2025 19:39 Rapt0r, там взагалі якась скажена швидкострільність дробовиків – я такого у жодній грі не бачив. Сайгу навіть не брав ніколи, бо тупо руїнить челендж. Я вже мовчу за Гаусс, до якого набоїв, як гною кругом, а мали б бути рідкістю. І мовчу за цей новий пістолет, який не менша імба, ніж Сайга, бо цілить на снайперських відстанях і звалює слонів. Хоч тут всі пістолети беруть снайперські відстані. А якщо ще й екзоскелет начепив до гауски, то Зону можна хоч одними химерами заплодити – все одно не страшно буде.
Це з новими обновами таке наробили :spy: , я просто уже десь пів року не заходив тому не знаю, потрібно перепройти :D
Химера небезпечна лише на відкритій місцевості, мені така зустрілась один раз, біля ндічазу але прибігли кабани і вона загрилась на них то я її так і переміг. Більш небезпечні як на мене снорки і псі собаки, бо вони бігають не поодинці :)
Panasi
Member

А коли планують випустити оновлення рушія? Є надія, що буде менше статтерів. Хочеться пограти зі стабільним фреймрейтом, бо мене постійні статтери дратують, через це постійно відкладаю гру на потім.
AlexWest
Member

Rapt0r: 06.11.2025 00:40
Барбарис: 05.11.2025 20:16 Rapt0r, багатозарядна двустволка? Це що таке?
Ram-2 (довелось загуглити) https://gamekombo.com/guides/stalker2-z ... yky/#ram-2

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
AlexWest: 05.11.2025 19:39 Rapt0r, там взагалі якась скажена швидкострільність дробовиків – я такого у жодній грі не бачив. Сайгу навіть не брав ніколи, бо тупо руїнить челендж. Я вже мовчу за Гаусс, до якого набоїв, як гною кругом, а мали б бути рідкістю. І мовчу за цей новий пістолет, який не менша імба, ніж Сайга, бо цілить на снайперських відстанях і звалює слонів. Хоч тут всі пістолети беруть снайперські відстані. А якщо ще й екзоскелет начепив до гауски, то Зону можна хоч одними химерами заплодити – все одно не страшно буде.
Це з новими обновами таке наробили :spy: , я просто уже десь пів року не заходив тому не знаю, потрібно перепройти :D
Химера небезпечна лише на відкритій місцевості, мені така зустрілась один раз, біля ндічазу але прибігли кабани і вона загрилась на них то я її так і переміг. Більш небезпечні як на мене снорки і псі собаки, бо вони бігають не поодинці :)
Химера небезпечніша за всіх, з великим відривом. Їй трохи урізали здоров'я, але додали розуму )
Проблема в тому, що Зона не дає відчуття виживання: аптечок, бинтів, гаусс-касет, всіх боєприпасів, екзоскелетів тут гори. Гроші тепер також мільйонами течуть в кишені гравця – дуже легко заробляти на шматках мутантів. А остаточно закопує челендж нова властивість артефактів: укріплювати спорядження гравця.
Є надія, що складність "Майстер" це все врахує (і прибере снайперські пістолети).
Добре, що я пройшов на релізі, коли вбити одного кровососа у тісній кімнаті було цілим квестом. Це було захопливо і лячно, навіть попри баги.

Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Panasi: 06.11.2025 03:13 А коли планують випустити оновлення рушія? Є надія, що буде менше статтерів. Хочеться пограти зі стабільним фреймрейтом, бо мене постійні статтери дратують, через це постійно відкладаю гру на потім.
Я би дочекався 1.7 – складність "Майстер" (до річниці, думаю, випустять, або й раніше). Хоч там купа нових багів може вилізти.
З оновленням рушія вони точно вилізуть, тому не знаю, чи є резон так довго чекати. Враховуючи реалії, в яких ми живемо.
Барбарис
Member

Точно, згадав. Був такий, незручний якийсь.
AlexWest: 06.11.2025 04:33 Проблема в тому, що Зона не дає відчуття виживання: аптечок, бинтів, гаусс-касет, всіх боєприпасів, екзоскелетів тут гори. Гроші тепер також мільйонами течуть в кишені гравця – дуже легко заробляти на шматках мутантів.
Так і на релізі було - грошей валом, ачівка за мільйон в мене одна з перших в стімі. А от складність дійсно порізали.
AlexWest
Member

Барбарис, раніше щоби стати мільйонером, треба було добряче відволіктися від сюжетної лінії, а зараз це можна зробити по ходу діла.
Барбарис
Member

AlexWest, не треба було. Мільйон зібрав ще на звалищі, правда трохи гуляв в Рудий ліс, янов з цікавості. Продавав всі стволи, зайві гранати та медицину, арти залишав лише по одному для колекції.
mult
Member

Panasi
В оновленні 1.7 немає згадки про оновлення рушія.
Мабуть ще не скоро буде.
Для мене оновлення рушія це головне чого чекаю.
Бо та продуктивність і якість картинки яка зараз то так собі.
Особливо продуктивність.
Останній рушій то було б саме краще виправлення, геймплей можна і самому модами підправити.
AlexWest
Member

Барбарис, пам'ятаю, що на перших версіях гри ледве наскрібав гроші на ремонт чи апгрейд. При чому пилососив усі точки інтересу і закривав усі квести. Продавав майже все, що знаходив.
А зараз... Коротше, сподіваюся, що на Майстрі" зроблять сувору, як сміх монолітівця, економіку.
Rapt0r
Member

AlexWest: 06.11.2025 04:33

Химера небезпечніша за всіх, з великим відривом. Їй трохи урізали здоров'я, але додали розуму )
Проблема в тому, що Зона не дає відчуття виживання: аптечок, бинтів, гаусс-касет, всіх боєприпасів, екзоскелетів тут гори. Гроші тепер також мільйонами течуть в кишені гравця – дуже легко заробляти на шматках мутантів. А остаточно закопує челендж нова властивість артефактів: укріплювати спорядження гравця.
Є надія, що складність "Майстер" це все врахує (і прибере снайперські пістолети).
Добре, що я пройшов на релізі, коли вбити одного кровососа у тісній кімнаті було цілим квестом. Це було захопливо і лячно, навіть попри баги.
Химера наносить дуже багато шкоди і має багато хп, не знаю як зараз у неї з інтелектом але на релізі я її зустрів на болотах то під час бою просто заходив в аномалію з скляними уламками, бінтувався перезаряджався відновлював витривалість і знову виходив махатись, :D ще була в Прип'яті біля гелікоптера але там можна було просто бігати навколо лавки щоб вона не спіймла і затикувати з юспа що я успішно зробив ;) а далі уже були екзоскелети з трьома компасами, сайга журналіста з збільшеним магазином тому ніяка химера не перешкода. А от псі собаки в Заліссі коли відродився моноліт це була жесть :D їх прибігли чи то три чи чотири одразу... Я ще не вийшов з села а уже витратив 400 набоїв дробовика 400 набоїв 5.56 і всі 0.45 на юсп :rip:

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Барбарис: 06.11.2025 05:54
Точно, згадав. Був такий, незручний якийсь.
Зате набоїв море і можна завалити двох кровососів умовно з одного магазину :D

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
mult: 06.11.2025 11:54 Panasi
В оновленні 1.7 немає згадки про оновлення рушія.
Мабуть ще не скоро буде.
Для мене оновлення рушія це головне чого чекаю.
Бо та продуктивність і якість картинки яка зараз то так собі.
Особливо продуктивність.
Останній рушій то було б саме краще виправлення, геймплей можна і самому модами підправити.
Спробуй залочити фпс скажімо на 50 кадрах, це ще комфортно для гри, мені лок на 60 допоміг на релізі, і стартери були тільки при відкриванні інвентарі чи скрині
Ответить