Новости
Последние статьи и обзоры
Microsoft зіткнулася з надмірною кількістю ШІ-чипів NVIDIA через проблеми з розгортанням нових ЦОД
-
firestarter256
Member
Эх Хорошо что выбрал SOHO сегмент
-
ronemun
Advanced Member
а сенс Нвідії робити великі відяхи по 800мм2, як Geforce 5090, якщо АМД випустила недо Ryzen 9950 на 130мм2 + убогу відяшку рівня Ryzen 7600 і продає від 1500 до 2500 доларів за варіант з 128ГБ, при цьому ті 128ГБ lpddr5 обходяться максимум 500, тоді як 32 ГБ gddr7 коштує 700+ мінімум (згідно semianalysis 35 дол. за 1 ГБ)МОНАХ: ↑ 03.11.2025 16:53► Нє-а! Скоріше зарядить в 6000-ну серію порізаний варіант, поставить х5 до ціни і під старою піснею, аля як колись rtx, заспіває: "Чуваки! Евріка! Новий виток розвитку унікального емейзінг-геймінга - персонально у кожному компі! Налітай!".![]()
-
zaqik
Member
Это от того, что оно стоически лежит на складах?стоїчне покоління
Ладно, давайте предположим что ИИ - не пузырь, не лопнет и вот это вот всё. Где тогда мои генераторы дипфейчечного прона, я вас спрашиваю? А то деньги вбухивают-вбухивают, в новостях рассказывают какое ИИ умное и сколько всего умеет, а как попробуешь этим всем пользоваться - это настолько кривое гогно, что диву даёшься, кто те все люди, что иишачка нахваливают.
-
МОНАХ
Member
► ronemun, та я не знаю який там сенс - от чес-слово, але ж кудись то все збувати потрібно тепер, наварювати бабло (чого б частину цього не збагрити через геймерські карти?) - це раз, а два - он же в кінці 2010-х нащось же ж зробили оті "чудо-промені" і що б там АМД тоді не випускала, але ж всі бігом побігли радуватись "променям щастя" від Хуанга
. Я не доводжу щось або не запевняю, що так логічно або - тощо, просто - факт, який відбувся, а тепер я більше здивуюся, якщо цю бодягу раптом НЕ БУДУТЬ протягувати в наступні серії "відях", ніж БУДУТЬ.
► І - ф-смислі:
, самі ж і оплатимо це все, яке б він там велике чи дороге не зробив. І ще й подякуємо (страшно признати - але це ж зараз навіть не іронія
).
► І - ф-смислі:
- ми ж з вами, ручні хом'ячки Хуангаronemun: ↑ 03.11.2025 19:37 а сенс Нвідії робити великі відяхи по 800мм2, як Geforce 5090...
-
taras_cs
Member
Щось там вже є, генерують. Але воно настільки фантастично місцями, що мозок не сприймає.zaqik: ↑ 03.11.2025 21:35Где тогда мои генераторы дипфейчечного прона, я вас спрашиваю? А то деньги вбухивают-вбухивают, в новостях рассказывают какое ИИ умное и сколько всего умеет, а как попробуешь этим всем пользоваться - это настолько кривое гогно, что диву даёшься, кто те все люди, что иишачка нахваливают.
Можливо, софт не встигає за залізом. Генератори фейків поки що не можуть перевірити результат на реалістичність.
Повно російських фабрик, що генерують контент для знищення морали українців (низької якості, але ж не всі Енштейни - хтось вірить)
[Увага! Під катом російські фейки!]
- спойлер
-

-
GetOutTheWay
Member
Ось вам про діпфейки. Те що ви бачите в фейсбук, це профанація.taras_cs: ↑ 04.11.2025 12:51 Але воно настільки фантастично місцями, що мозок не сприймає.
-
tablestikus
Member
фейсбук ще до ШІ перетворився на помийку в яку краще не дивитисяGetOutTheWay: ↑ 04.11.2025 14:56Ось вам про діпфейки. Те що ви бачите в фейсбук, це профанація.taras_cs: ↑ 04.11.2025 12:51 Але воно настільки фантастично місцями, що мозок не сприймає.
-
zaqik
Member
Так вот именно что-то где-то кто-то. А если заявлено, как "общедоступное" - то платно. И я почему-то сильно сомневаюсь, что если заплатить - получишь что-то уровнем выше "мобильного сканера" (это если кто не в курсе в эпоху кнопочных телефонов рекламировали приложение для камеры, чтоб на тёток наводить и видеть их без одежды).Щось там вже є, генерують.