Згадки топового графічного процесора Intel Battlemage виявлено у файлах драйвера

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo
А отак взяло і проїхало, бо кузов проектувала пінінфаріна, з котрою багаторічний контракт, а мотор, як ти сказав, одна з найсильніших моторобудівних консалтингових компаній у світі. А у твого битка і те і інше хто проектував?)

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Filabatya: 02.11.2025 00:53Це типу кастрований н20
N12/13 не має жодного стосунку ні до якого N20. І до інших бмвшних двигунів також. Це повністю куплене на стороні двигло.
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2025 00:54А отак взяло і проїхало, бо кузов проектувала пінінфаріна, з котрою багаторічний контракт, а мотор, як ти сказав, одна з найсильніших моторобудівних консалтингових компаній у світі.
Якби я не бачив тих китайців в реальності із гнилим кузовом від пінінфаріна та гірляндою на приборці, звісно б повірив))
спойлер
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo
Мені пофіг що ти там бачив. У мене є це авто. Воно в чудовому стані після 13 років. Для мене це показник. Балаболи з битками з форуму - не показник.
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2025 01:00Воно в чудовому стані після 13 років.
спойлер
Зображення
Filabatya
Member

Повідомлення

80к це 4 роки нормального пробігу аж ніяк не 13, це трішки більше 6к в рік. Дизель тільки обкатку на такому пробізі закінчує :gigi:
Це як вказувати розхід без середньої швидкості
Там ще грм напевно навіть не мінявся)
Востаннє редагувалось 02.11.2025 01:06 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

Filabatya
Оце я буду ще питати скільки мені треба їздити щоб у когось там з роками щось співпадало. Насправді там 70к за перші 8 років і 10 ще за 5 бо у мене з'явилась вольва, на котрій я аж цілих 30к намотав за ці 5 років. :horror:
Filabatya
Member

Повідомлення

В вас добре авто брати)
Scoffer
Member

Повідомлення

Filabatya: 02.11.2025 01:23В вас добре авто брати)
Тільки я не продаю :lol: :lol: :lol:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2025 01:00 kairo
Мені пофіг що ти там бачив. У мене є це авто. Воно в чудовому стані після 13 років. Для мене це показник. Балаболи з битками з форуму - не показник.
норм китайці є, але там прайс не те щоб "битого американця". byd, зикры и тому подібні досить непогані машини, але прайс там не казковий. а бюджетний китай - то 100% шлак
vsx
Member

Повідомлення

в теме про видеокарты интел обсуждаем китайские машины
Lekrs
Member

Повідомлення

Так у згадках й залишиться топовим :D
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.11.2025 21:09і за ці гроші краще взяти 18 раз перепроданого, тричі битого, і двічі топленого американця, котрого навіть мексиканці в ремонт брати поцурались :laugh:
Нужно брать японца или старого немца до 2006 в нормальном состоянии с проверкой, так как любой новый китаец от новой "продукции" автоваза не отличается ничем и гнить начинает с завода, так ещё у китайцев электроники полно, которая не работает нормально. У китайцев нет понятия запчастей, найти невозможно, любой китаец - одноразовый. Если бы у нас делались ланосы и виды - был бы отличный вариант недорогой нормальной машины чтобы ездить, но увы, завод был уничтожен эффективными манагерами. А покупать американцев и прочий вареный хлам смысла нет.
Про карты от Интела - двухчиповая 970 карта из 2 штук 770 была бы очень забавным конкурентом 5070ти. Ну а 770 - будет недорогой убийцей 5060ти. Будет хуже, но сильно дешевле.
Scoffer
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 02.11.2025 11:58У китайцев нет понятия запчастей, найти невозможно
От шо ви мелете? Де ви цього взагалі набрались? На дилері є ВСЕ, а якщо немає, то доставляють максимально оперативно, не на дилері є те що треба в більшості випадків.
Inqizitor2022: 02.11.2025 11:58Нужно брать японца или старого немца до 2006 в нормальном состоянии с проверкой
20 річний "нормальний" німець, котрого ще в німеччині самі німці вшатали до повного зносу всіх агрегатів і пробігу за півляма, бо вони взагалі-то нормальні машини не викидають. Дякую, посміявся.
Inqizitor2022: 02.11.2025 11:58гнить начинает с завода
Маячня. Перестань читати кацапські форуми. Все що виготовлено запоребриком гниє тому що місце прокляте. Хоч ваз, хоч уаз, хоч чері, хоч мерседес. Машини китайської збірки не гниють. У мене стоїть 13 років в СИРОМУ гаражі. Реально сирому, гараж на схилі і тече вода на кожен чих, сантиметр болота стабільно цілий рік. І не погнила. А у вас гниє ще на заводі. :facepalm: :facepalm: :facepalm: Капець дурдом.
tablestikus
Member

Повідомлення

kairo: 01.11.2025 23:22
За форд фьюжн зі звалища - на порядок краще. Розповідає так наче в салоні його взяв :lol:
В мене Прадо з салону, яке вартує, як десяток тих Черрі. І я з свого досвіду можу сказати, що Ф'южн з США за 14к із пробігом в 140к, це вдале придбання за топову комплектацію. Я би на китайському мотлоху типу Черрі не їздив, навіть, якби мені доплачували.
Тіки якщо цей фьюжен не на екобусті який в напівмертвому стані вже за 140к пробігу)

Відправлено через 37 секунд:
kairo: 01.11.2025 23:27 Scoffer
Ти з теми не зіскакуй, за 13 років на Черрі в нього нічого крім розходників не змінювалось))
Може трима в гаражі і раз на рік виїзжа з гаража і одразу заїзжа назад)
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2025 12:40Машини китайської збірки не гниють. У мене стоїть 13 років в СИРОМУ гаражі. Реально сирому, гараж на схилі і тече вода на кожен чих, сантиметр болота стабільно цілий рік. І не погнила. А у вас гниє ще на заводі. :facepalm: :facepalm: :facepalm: Капець дурдом.
Я не знаю откуда вы такие берётесь, китайцы гнить с завода начинают, а также там с электроникой постоянные проблемы, запчасти у дилера то есть то 2 месяца ждите. Покупая китайское ведро нужно понять, что оно без гарантии, без какой-либо поддержки и возможности нормально потом перепродать. Дурдом такие восхваления китайцам в 2025 году писать, сейчас не 2018

Отправлено спустя 5 минут 2 секунды:
Scoffer: 02.11.2025 12:40Маячня. Перестань читати кацапські форуми.
Моя рука разбила моё лицо. Как раз в 2024 году мой дружбан купил себе китайца, HAVAL H6 гибридный, с ним намучался и продал. Там не только гнить начало, но и всё глючило, кривое и косое. Пакость же. Потом он плюнул и купил Мазду СХ-5, доволен.
Scoffer
Member

Повідомлення

Зібрались "експерти", котрі китайця в очі не бачили, і розказують людині, у котрої по-перше він є, а по-друге є з чим порівняти, який же цей китаєць проблемний. У вас з головою все в порядку?))) Може я краще знаю що у мене там гниє і які проблеми з електронікою? Ніколи не спадало таке на думку?
erkins007
Member

Повідомлення

Georgin: 01.11.2025 20:25Тут от якраз в тему свіжесеньке дослідження прогресу драйвера:
Прогресс есть, но люди не хотят ждать этого прогресса месяцами и получить в одних играх действительно хороший результат, а в других полное дно.
На данный момент даже у АМД поддержка лучше.

Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
Alex646: 01.11.2025 22:30 А як там зі старими іграми у інтел? Ще чув, шо для інтел обов'язково треба Resizable Bar вмикати, бо без нього серйозне падіння продуктивності.
Все ок со старыми, там даже если дрова не оптимизированы и вы получите 0.5 производительности, то для старой игры этого хватит. А ребар да, обязателен. Это Интел даже на коробке видях пишет
Georgin
Member

Повідомлення

erkins007
Цього "в одних играх действительно хороший результат, а в других полное дно." вже немає, а з версії драйвера здається 8136 вони забороли ще й оверхед, але чомусь про це не написали у фіксах.
Про це розповідали в Hardware Unboxed.
erkins007
Member

Повідомлення

kairo: 02.11.2025 00:49Не кажучи вже, про те, що ти уходиш із теми, де розповідав, як Чері проїхало 13 років із заміною одних лише розходників.
Потому что это даже в теории невозможно. Даже на оверпрайснутой из-за надёжности тоете у вас что-то да наскроется за 13 лет. Да, мотор и коробка, если она ручка, а не автомат может 13 лет отходить, но другие проблемы будут 100%. На любом авто. Хоть на Запорожце, хоть на майбахе

Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Georgin
Если у b580 действительно щас ровная производительность во всех играх, то тогда вопросов нет - можно посоветовать брать вместо 5050 ее, но даже 5060 мощнее же
Filabatya
Member

Повідомлення

80к пробігу, забудьте про ці 13 років, грм напевно навіть не мінявся. Така есплуатація тільки для дизеля з егр погана, бензину саме те :up:
Відповісти