Не поділяє твою думкуEnjthesilence: ↑ 29.10.2025 11:49Я розумію, що таке «запозичення», але бф6 редсек - це абсолютна калька на варзон, починаючи від інтерфейсу, закінчуючи геймплеєм. Анімації, ще, червона зброя заготовлена гравцем у суплай дроп - це також в апекс було? Прокачка зброї з основного мультиплеєру у бр, це виключно тема варзони. Достатньо було пограти годинку у варзон, щоб зрозуміти всю вторинність бр від дайс. І я не кажу, що варзон - це щось хороше, я лише констатую факт того, що у зампели стояла задача зробити для еа «кол оф дюті» і вони це зробили. Тепер будуть батлпаси в які будуть додавати «метову» зброю, а в майбутньому бр буде ділити контент з новими частинами бф, як це робить варзон. «Хочеш швидко прокачати зброю для бр? Купляй основну гру і качай в мультиплєрі, або купляй бусти хп за 750 грн» це тільки фанати не розуміють цього, як і того, що клоунські різнокольорові скіни вже у грі, а їх абсурдність буде лише погіршуватись з кожним батлпасомSmileKnight: ↑ 29.10.2025 11:27
Ох уж ці відчайдушні фани каЛЛовдутєри)
Так, усе як у Warzone... тільки от Apex це зробив за рік до Warzoneбо Apex ще у 2019 вже мав кольоровий лут, плейти й рідкість спорядження. Warzone просто зробила свою версію з тим же набором — нічого нового
клон - клона і т.д)
В Apex (та навіть раніше в Titanfall 2 начебто) вже був, кольоровий лут за 'рідкістю' броня, аптечки і т.д) Всі батлроялі тирять щось під себе)
Новини
Останні статті і огляди
У Battlefield 6 з’явилася королівська битва. Режим доступний усім охочим
-
MqM
Member
-
Enjthesilence
Member
ого, потужна експертиза. якийсь ноунейм, але я подивлюсь, добре. (подивись краще людей, які у бр багато грали на високому рівні)MqM: ↑ 29.10.2025 18:01Не поділяє твою думкуEnjthesilence: ↑ 29.10.2025 11:49
Я розумію, що таке «запозичення», але бф6 редсек - це абсолютна калька на варзон, починаючи від інтерфейсу, закінчуючи геймплеєм. Анімації, ще, червона зброя заготовлена гравцем у суплай дроп - це також в апекс було? Прокачка зброї з основного мультиплеєру у бр, це виключно тема варзони. Достатньо було пограти годинку у варзон, щоб зрозуміти всю вторинність бр від дайс. І я не кажу, що варзон - це щось хороше, я лише констатую факт того, що у зампели стояла задача зробити для еа «кол оф дюті» і вони це зробили. Тепер будуть батлпаси в які будуть додавати «метову» зброю, а в майбутньому бр буде ділити контент з новими частинами бф, як це робить варзон. «Хочеш швидко прокачати зброю для бр? Купляй основну гру і качай в мультиплєрі, або купляй бусти хп за 750 грн» це тільки фанати не розуміють цього, як і того, що клоунські різнокольорові скіни вже у грі, а їх абсурдність буде лише погіршуватись з кожним батлпасом
- "якщо вам не подобається АДС-блум - тапайте в чому проблема?" гарна порада, та я би просто хотів прибрати цей кінчений абсолютно нікому непотрібний постефект, як розмиття чи хроматична аберація
- "я б вам радив не порівнювати з іншими брами, це не аналог" - ой, ну ти сам то у Варзон грав? хочеш сказати що це не калька на нього? мен, та тут навіть дроп з неба в кадр злизаний з варзони)
- "вирішує не мувмент, а позиціонка і ваш аїм" - чого? як раз такие аїм тут мінімум вирішує, через те що пульки летять, як їм заманеться.
- техніка - це повне лайно, яке не працює у брі, це просто магніт для інженерів і вона знищується за секунду, у варзоні також експериментували з технікою, не довго)
- відсутність соло-режиму, це також неможна критикувати щоб не порівнювати з іншими брами?
базару нуль, зламати домік - це дійсно прикольна тема, але зламати можливо не кожен будинок і у фінальних колах, ніхто майже це не робить, коли залишається декілька сквадів, це довго і ви сильно демаскуйтесь, так зробити дірку у стіні - щоб викурити когось посеред гри - варіант. - це дійсно єдине, що краще за варзон2.
так от 37% позитивних відгуків у стімі - абсолютно твереза і честна оцінка цій сирій підробці. основний мультиплеєр на голову кращий за цей батл роял.
-
Astralex
Member
del
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Не понимаю почему тебя заминусили, если так и есть. Это варзон на фростбайте. Без мувмента, но с техникой. Все та же система контрактов, все та же система «second chance» (только здесь без аналога гулага).
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:00 ну і що, це ж тупо "варзона", плейти, лут, різнокольорова "рідкість" стволів з ящиків в залежності від модулів, інтерфейс, ахах)
Не понимаю почему тебя заминусили, если так и есть. Это варзон на фростбайте. Без мувмента, но с техникой. Все та же система контрактов, все та же система «second chance» (только здесь без аналога гулага).
-
MqM
Member