Щоооо?alexeygalas: ↑ 23.10.2025 18:04 Intel ділить з вендорами плат заробіток на двох, підштовхуючи купляти нові плати. AMD всі можливі відбраковки, які завалялись, випускають в рамках одного і того ж сокету, викликаючи у користувачів цікавість купити і спробувати +5-10% тим самим еффективно спихують все, шо не вдалось.
Тобі самому не смішно писати таку маячню?
Хочеш сказати що між zen, zen2 та zen3 різниця у 10-15%? Наприклад у zen2 подвоїли кількість ядер, а на скільки збільшать у арроу лейк рефреш?
Можеш не відповідати, ні на скільки
Це не відповідь на моє питання.alexeygalas: ↑ 23.10.2025 18:04Але, повторюсь, для мене це нічого не міняє. В будь-якому випадку я через 5-6 років змінюю сокет. Хоч це AMD хоч це Intel. І що на той момент актуальне показує найвищий результат в задачах, під які готується ПК - на тому і городжу. І що говорить ваш шабаш, що показують продажі - в кінцевому підсумку не має ніякого значення. КінецьNekros: ↑ 23.10.2025 17:54Спочатку дай відповідь на то чому АМД підтримує свій сокет 5+ років і нічого їм не заважає випускати нові процесори, а інтелу потрібно змінювати кожни 2 роки або, як з арроу лейк, 1 рік
Те що ви готові покупати новий сокет це зрозуміло тому що у вас вибору немає, 1851 сокет мертвий же