GPD оголосила ціни на ігрову систему Win 5: від $1400 за версію на базі AMD Ryzen AI Max 385

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

cspp
Знайдіть лептопи на цій платформі і гляньте ціну.

Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
Alligator
Від повербанки теж працює
tornadox
Member

Повідомлення

_Andrik_: 16.09.2025 17:05Не життездатне воно на мобільному інеті хоч 5г ,хоч 85г , хіба під вежею будеш сидіти . За 9 років життя за кордоном, перепробував ці всі хмарні приблуди ( GeForce now , psnow) і щиро можу сказати що це все повна лажа :puke:
В чому саме проблема, високий пінг чи мала швидкість. В ЄС 5G практично гігабіт, для клауд геймінгу потрібно хоча би 100 мбіт стабільних.
_Andrik_
Member

Повідомлення

tornadox: 18.09.2025 14:35
_Andrik_: 16.09.2025 17:05Не життездатне воно на мобільному інеті хоч 5г ,хоч 85г , хіба під вежею будеш сидіти . За 9 років життя за кордоном, перепробував ці всі хмарні приблуди ( GeForce now , psnow) і щиро можу сказати що це все повна лажа :puke:
В чому саме проблема, високий пінг чи мала швидкість. В ЄС 5G практично гігабіт, для клауд геймінгу потрібно хоча би 100 мбіт стабільних.
Як приклад візьму 1 годину спробувати пограти . Так ось , за цю годину що найменше 5 разів крашилося зображення ( піксельний вінігрет) і що 15-20 хвилин затримка з перемотуванням х4 твоїх дій .Справа не в швидкості, а в стабільності інету якої фізично неможливо досягнути в моб.інеті.
Вночі ще якось воно робить ( ps now) але якість картинки бажає кращого.
І щоб не було питань про пристрої, то на момент перших спроб як роутер був Galaxy S21 ultra , потім S23 ultra без різниці з роками ніц не змінилося, тож забив не це все і купив Steam deck

Відправлено через 3 хвилини 56 секунд:
_Andrik_: 18.09.2025 15:23
tornadox: 18.09.2025 14:35
Як приклад візьму 1 годину спробувати пограти при гарному покриттю 5г , 4к HDR 60fps на youtube без затримки і ідеально .А з цими хмарами щоб пограти , за цю годину що найменше 5 разів крашилося зображення ( піксельний вінігрет) і що 15-20 хвилин затримка з перемотуванням х4 твоїх дій .Справа не в швидкості, а в стабільності інету якої фізично неможливо досягнути в моб.інеті.
Вночі ще якось воно робить ( ps now) але якість картинки бажає кращого.
І щоб не було питань про пристрої, то на момент перших спроб як роутер був Galaxy S21 ultra , потім S23 ultra без різниці з роками ніц не змінилося, тож забив не це все і купив Steam deck
tornadox
Member

Повідомлення

_Andrik_
зрозумів, я пробував в Україні на 4G, Geforce Now працював, але споживав трафік сильно, то хіба мати анлім. Затримки присутні.
Не пробували переключати на "змагальний режим" в Geforce Now - я був приємно здивований цим режимом навіть на не дуже хорошому провідному інтернеті. Декілька матчів Call of Duty виграв.
В самого стімдек, але по клауду можна побавитися з максимальними налаштуваннями на телевізорі. Та же дека в режимі стрімінгу витягне 7-8 годин в залежності від моделі.
_Andrik_
Member

Повідомлення

tornadox: 18.09.2025 15:49 _Andrik_
...
В самого стімдек, але по клауду можна побавитися з максимальними налаштуваннями на телевізорі
. Та же дека в режимі стрімінгу витягне 7-8 годин в залежності від моделі.
Я описав як то через мобільний інет працює , навіть 5г . А в дому , маючи гігабіт + wifi6, то інша справа .Але для мене немає в тим сенсу користуватися в дому, бо є і ПК не самий слабий, і ПС5 .
При такому розкладі то доволі грабельно (гігабіт + wifi6)
Shineloot
Member

Повідомлення

Hotspur: 16.09.2025 17:53
вони це не купляють :D
Купят, главное правильно завернуть.
Відповісти