Не самый лучший аакум который могли бы поставить да ещё и за такие деньгиЛитий-полимерная батарея емкостью 1,102 Вт⋅ч (290 мАч, 3,8 В) производства Guangdong Highpower New Energy Technology, хоть и с большой эмблемой ASUS, по своему весу и емкости находится на нижней границе того, что позволяют себе ставить известные производители.
Новини
Останні статті і огляди
Огляд ігрової миші ASUS ROG Harpe II Ace та килимка ROG Sheath II XXL
-
Melofon
Member
-
Dilfin
Member
Ви коли купляєте автомобіль, то не розбираєтесь, не шукаєте спеціалістів? Ви золота людина для продавців, Вам можна продати будь що і за великі гроші.)Vlaad13: ↑ 04.09.2025 15:15ви взагалі не праві, людина не може розбиратися у всьомуDilfin: ↑ 04.09.2025 14:09
Так, Ви праві і сумно це тому, що все більше росте прірва між людьми, одні багатшають ще більше, а інші біднішають ще більще, капіталізм у чистій красі, такого поняття, як спекуляція не існує, його стерли з розуму взагалі. Про що я хочу донести, про те, що все менше простих хлопців з сімей роботяг, або самих роботяг зможуть собі дозволити з часом купляти хороші товари за адекватною ціною, не з ціною х3 по ринку, а ці діти могли б стати хорошими інженерами. програмістами, лікарями, але в них не буде стимулу вчитися. бо хороший комп'ютер скоро зможе дозволити собі купити тільки якийсь барига, чи чиновник і та дитина подумає, для чого бути інженером, чи програмістом, як можна купити щось і перепродати в три рази дорожче, або бути чиновником і красти... якщо коротше, то світ деградує.
сьогодні простому смертному треба перелопатити кучу матеріалу щоб обрати наприклад материнку, завтра він піде купляти блендер - йому знову декілька місяців читати про блендери, післязавтра він піде купляти ніж, потім смартфон потім ще щось. Неможливо розбиратися у всій техніці, не у всіх є така можливість чи бажання використати купу свого часу на це. Це дурка. Проблема в тому що у нас на Україні маленькі зарплати бо людям платять по 400 долларів на місяць - ось у людей грошей і немає. Асус не винуватий в тому що у нас на Україні багато бідного населення яке не може дозволити купити його девайси і це проблема явно не Асуса. Це все одно що завозити 5090 в Африку, а африканці будуть дивитись і казати що кляті корпи неадекватні кошти хочуть за комп'ютери.
-
Vlaad13
Member
давайте зановоDilfin: ↑ 05.09.2025 15:41Ви коли купляєте автомобіль, то не розбираєтесь, не шукаєте спеціалістів? Ви золота людина для продавців, Вам можна продати будь що і за великі гроші.)Vlaad13: ↑ 04.09.2025 15:15
ви взагалі не праві, людина не може розбиратися у всьому
сьогодні простому смертному треба перелопатити кучу матеріалу щоб обрати наприклад материнку, завтра він піде купляти блендер - йому знову декілька місяців читати про блендери, післязавтра він піде купляти ніж, потім смартфон потім ще щось. Неможливо розбиратися у всій техніці, не у всіх є така можливість чи бажання використати купу свого часу на це. Це дурка. Проблема в тому що у нас на Україні маленькі зарплати бо людям платять по 400 долларів на місяць - ось у людей грошей і немає. Асус не винуватий в тому що у нас на Україні багато бідного населення яке не може дозволити купити його девайси і це проблема явно не Асуса. Це все одно що завозити 5090 в Африку, а африканці будуть дивитись і казати що кляті корпи неадекватні кошти хочуть за комп'ютери.
1. людина не повинна розбиратися у всіх покупках які робить починаючи від виделки і закінчуючи супутником малої дальності
2. продукція Асус не є найдорожчою на ринку і я не розмію чому ви так до Асуса причепилися, є набагато дорожчі мишки з гіршою якістю
-
north
Junior
вистачає з головою keris aimpoint 
-
Dilfin
Member
Ви вибачайте, якщо змусив Вас хвилюватися.) Ми просто люди з минулого століття і не на стільки багаті, щоб купляти дешеві речі, але ми блін розбираємось в кожному товарі, який хочемо купити, читаємо, вивчаємо, читаємо відгуки, аналізуємо, а тоді купляємо, хочеться щоб був баланс між якістю і ціною, а сучасний капіталізм вчить не думати, купляти зразу, не підійде, не влаштує, купиш інше, що, грошей не маєш, та маєш, вчать молоде покоління потреблядства і не раціонального використання.Vlaad13: ↑ 05.09.2025 16:01давайте зановоDilfin: ↑ 05.09.2025 15:41
Ви коли купляєте автомобіль, то не розбираєтесь, не шукаєте спеціалістів? Ви золота людина для продавців, Вам можна продати будь що і за великі гроші.)
1. людина не повинна розбиратися у всіх покупках які робить починаючи від виделки і закінчуючи супутником малої дальності
2. продукція Асус не є найдорожчою на ринку і я не розмію чому ви так до Асуса причепилися, є набагато дорожчі мишки з гіршою якістю
-
leif
Member
ви на реддіт не заходите? на ютуб? на інші сайти, на яких люди робять огляди товарів і обмінюються відгуками щодо них? мені, здається, стільки, скільки цього зараз -- ніколи не було, а я в інтернеті з власного компутера сиджу 22 роки, а до цього ще з сімейного ходив, але мало, бо дорого було так дитині бавитись. так що тут з вами важко погодитисьDilfin: ↑ 08.09.2025 12:14Ми просто люди з минулого століття і не на стільки багаті, щоб купляти дешеві речі, але ми блін розбираємось в кожному товарі, який хочемо купити, читаємо, вивчаємо, читаємо відгуки, аналізуємо, а тоді купляємо, хочеться щоб був баланс між якістю і ціною, а сучасний капіталізм вчить не думати, купляти зразу, не підійде, не влаштує, купиш інше, що, грошей не маєш, та маєш, вчать молоде покоління потреблядства і не раціонального використання.
-
Dilfin
Member
Важко погодитися з чим? З тим, що треба вивчати кожен товар перед покупкою? Чи з тим, що треба купляти товар в сліпу і за дорого і чим дорожче, тим краще, якщо дорого - то значить найкраще і найякісніше?leif: ↑ 08.09.2025 12:49ви на реддіт не заходите? на ютуб? на інші сайти, на яких люди робять огляди товарів і обмінюються відгуками щодо них? мені, здається, стільки, скільки цього зараз -- ніколи не було, а я в інтернеті з власного компутера сиджу 22 роки, а до цього ще з сімейного ходив, але мало, бо дорого було так дитині бавитись. так що тут з вами важко погодитисьDilfin: ↑ 08.09.2025 12:14Ми просто люди з минулого століття і не на стільки багаті, щоб купляти дешеві речі, але ми блін розбираємось в кожному товарі, який хочемо купити, читаємо, вивчаємо, читаємо відгуки, аналізуємо, а тоді купляємо, хочеться щоб був баланс між якістю і ціною, а сучасний капіталізм вчить не думати, купляти зразу, не підійде, не влаштує, купиш інше, що, грошей не маєш, та маєш, вчать молоде покоління потреблядства і не раціонального використання.![]()
-
big_bang
Member
в якийсь момент огляди на техніку asus закінчилися на параметрі ЦІНА 
Відправлено через 20 хвилин 34 секунди:
мій варіант)))
Відправлено через 20 хвилин 34 секунди:
ахаххахаLekrs: ↑ 03.09.2025 12:38 Купуєш гризуна за 100+, клаву за 150+ баксів, і граєш 90% часу на геймпаді... Якось так.![]()
мій варіант)))
-
leif
Member
Не конкретно з якось фразою, більше в цілому з тим, що є якийсь наростаючий тренд на бездумне споживання. Загальний тренд у світі рівно протилежний — більш раціональне, помірне споживання і молоде покоління цілком собі в курсі теми. Звісно, це не розповсюджується на всіх, але так завжди було, якийсь відсоток споживає бездумно, якісь виробники на них орієнтуються, з цим нічого не поробиш. Але можливості зробити свідомий вибір при покупці того чи іншого товару нині просто шикарні, і люди охоче ними користуються, а "кляті капіталісти" про це знають і враховують.Dilfin: ↑ 08.09.2025 13:56Важко погодитися з чим? З тим, що треба вивчати кожен товар перед покупкою? Чи з тим, що треба купляти товар в сліпу і за дорого і чим дорожче, тим краще, якщо дорого - то значить найкраще і найякісніше?leif: ↑ 08.09.2025 12:49
ви на реддіт не заходите? на ютуб? на інші сайти, на яких люди робять огляди товарів і обмінюються відгуками щодо них? мені, здається, стільки, скільки цього зараз -- ніколи не було, а я в інтернеті з власного компутера сиджу 22 роки, а до цього ще з сімейного ходив, але мало, бо дорого було так дитині бавитись. так що тут з вами важко погодитись![]()