Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.5.3 із виправленням помилок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Барбарис: 18.08.2025 20:59 Скільки у всіх проблем, до півторашного патчу пройшов без проблем і пнб.
Я хочу отримати задоволення від гри, а не пройти для галочки. Я теж міг це зробити ще рік тому, навіть награв 60 годин. Але потім зрозумів, шо краще почекаю до адекватного стану гри. (хто знав шо в серпні 25 ще не дочекаюсь :laugh: ) З а-лайфом, стелсом, балансом ворогів (як мінімум точність нпс та ттк по мутантам), пнб-біноклю, оптимізацією (витоки, статтери, графічні/аудіо баги), відсутністю софт-локів (на той момент), балансом зброї, артефактів та схронів. Я навіть СДК майже рік чекав, І ще можна багато чого перечислити :weep:

Якщо тебе влаштовує бета версія сталкача - можеш пройти ще раз :D
Барбарис
Member

destructX, багів, статерів, вильотів, софт-локів у мене не було. Пройти нічого не завадило. З алайфом нічого не зміниться, а стріляю і так добре, точність нпс мені не заважала. ПНБ треба аж в одній місії в одному варіанті проходження і то там він не допоможе. Бінокль і в попередніх частинах був не потрібен. Стелс навіть краще ніж в попередніх частинах, на ачівку вистачило фрагів.
Де там подібні бачать бету, не розумію.
А пройду ще раз лише після длс.
destructX
Member

Барбарис: 19.08.2025 22:47 destructX, багів, статерів, вильотів, софт-локів у мене не було. Пройти нічого не завадило. З алайфом нічого не зміниться, а стріляю і так добре, точність нпс мені не заважала. ПНБ треба аж в одній місії в одному варіанті проходження і то там він не допоможе. Бінокль і в попередніх частинах був не потрібен. Стелс навіть краще ніж в попередніх частинах, на ачівку вистачило фрагів.
Де там подібні бачать бету, не розумію.
А пройду ще раз лише після длс.
Божа роса :laugh:
Патч-ноутів на 10 сторінок, а в тебе все добре було. Ну що ж, все видумують хейтери виходить! :shuffle:
nutman
Member

Бетой там, конечно, и не пахло на 1.1 версии, которую я прошел. То была какая-то типа пре-альфа, собранные ассеты, спонсорам показать, что-то такое. Но забавно, так как люблю сеттинг да и бабок туда утопили прилично. Гамма аномали доставила намного больше удовольствия, всем советую. Возня с установкой и вроде как любительские моды, очень предвзято я смотрел на это, пока не попробовал. Один из лучших, если не лучший мой экспириенс в компуктерные игры
Барбарис
Member

destructX, мені начхати на ті 10 сторінок. Ти не грав, пишеш начитавшись чогось, я ж пишу з власного досвіду(десь в темі про с2 я рахував баги - там типу одне зависання та одне падіння фпс за 200 годин, всього декілька штук).
Ігри, які вважаються вилизаними у мене частіше вилітали\глючили. Може справа в чистій вінді та нормальному залізі. Серед друзів\знайомих теж все нормально, але й залізо дозволяло.
destructX
Member

Барбарис: 20.08.2025 06:28 destructX, мені начхати на ті 10 сторінок. Ти не грав, пишеш начитавшись чогось, я ж пишу з власного досвіду(десь в темі про с2 я рахував баги - там типу одне зависання та одне падіння фпс за 200 годин, всього декілька штук).
Ігри, які вважаються вилизаними у мене частіше вилітали\глючили. Може справа в чистій вінді та нормальному залізі. Серед друзів\знайомих теж все нормально, але й залізо дозволяло.
Шо я не грав і шо я начитався? патчноути від GSC після кожного патчу? загугли кількість виправлень патчами на данний момент, здивуєшся
Я на два пости вище написав, шо скіпнув після 65 годин :lol: щоб насолодитись грою, а не бетою без частини механік й адекватного балансу. Можна було пройти як ти, закривши очі на всі недоробки, але це ж абсурд, особливо потім доказувати зворотнє на форумі :eek:
Я не звик хавати те шо дають, особливо якшо ще й заплатив за це, особливо передзамовленням :D
Robostyle
Member

С новым патчем игрушка снова стала неиграбельной - опять течет память и забивает все за 3-4 минуты с запуска.
destructX
Member

Robostyle: 20.08.2025 12:48 С новым патчем игрушка снова стала неиграбельной - опять течет память и забивает все за 3-4 минуты с запуска.
У Барбариса та його друзів все чотко, значить не видумуйте пане. А то якісь там витоки пам'яті в сталкері придумали... :gigi:
Барбарис
Member

destructX, бінокль і пнб - частина механік? :lol: :lol: :lol:
З тобою все зрозуміло.
З приводу виправлень - мені не зустрілись такі баги, отже мені по...
destructX
Member

Барбарис: 20.08.2025 13:13 destructX, бінокль і пнб - частина механік? :lol: :lol: :lol:
З тобою все зрозуміло.
З приводу виправлень - мені не зустрілись такі баги, отже мені по...
таких :rotate: я давно не бачив
Тобі механіку різати мутантів завезли через місяців 8, коли на нексусі мабуть через пару вже були.
А потім гсц гру за рік доробити не може, бо відгуки в стімі позитивні отакі екземпляри пишуть :laugh: :laugh: :laugh:
lewerlin
Member

destructX: 20.08.2025 07:58загугли кількість виправлень патчами на данний момент, здивуєшся
Згадаю за одне "виправлення" "багу", котре виявилось костилем на повноцінно працюючу механіку.
спойлер
Лодочка, котрий не відкривав двері. Після одного патчу, двері стали відкриватися самі. А сам Лодочка то є, то нема. Все рівно "баг".
Я спробував розібратись - все ок, він має чесно прийти в свій бункер від Тихого. Якщо в "магазині"/біля магазину знаходяться монолітівці - Лодочка никається від них і нікуди не йде(як і повинен по логіці). Перестріляв монолітівців - "баг" виправився. І таких "багів" по усій грі. І їх "виправлень" в пачнуотах, які вже починають реальні баги породжувати.
destructX
Member

lewerlin: 20.08.2025 13:45
destructX: 20.08.2025 07:58загугли кількість виправлень патчами на данний момент, здивуєшся
Згадаю за одне "виправлення" "багу", котре виявилось костилем на повноцінно працюючу механіку.
спойлер
Лодочка, котрий не відкривав двері. Після одного патчу, двері стали відкриватися самі. А сам Лодочка то є, то нема. Все рівно "баг".
Я спробував розібратись - все ок, він має чесно прийти в свій бункер від Тихого. Якщо в "магазині"/біля магазину знаходяться монолітівці - Лодочка никається від них і нікуди не йде(як і повинен по логіці). Перестріляв монолітівців - "баг" виправився. І таких "багів" по усій грі. І їх "виправлень" в пачнуотах, які вже починають реальні баги породжувати.
Так це норма, вони витоки в кожному патчі "виправляють" з самого початку. Ну і по стандарту: виправили одне, зламали два інших :-P
Hotspur
Member

destructX: 19.08.2025 20:43
Барбарис: 18.08.2025 20:59 Скільки у всіх проблем, до півторашного патчу пройшов без проблем і пнб.
Я хочу отримати задоволення від гри, а не пройти для галочки. Я теж міг це зробити ще рік тому, навіть награв 60 годин. Але потім зрозумів, шо краще почекаю до адекватного стану гри. (хто знав шо в серпні 25 ще не дочекаюсь :laugh: ) З а-лайфом, стелсом, балансом ворогів (як мінімум точність нпс та ттк по мутантам), пнб-біноклю, оптимізацією (витоки, статтери, графічні/аудіо баги), відсутністю софт-локів (на той момент), балансом зброї, артефактів та схронів. Я навіть СДК майже рік чекав, І ще можна багато чого перечислити :weep:

Якщо тебе влаштовує бета версія сталкача - можеш пройти ще раз :D
Після патчу 1.3 вже можна спокійно в усе грати
Robostyle
Member

destructX: 20.08.2025 13:12
Robostyle: 20.08.2025 12:48 С новым патчем игрушка снова стала неиграбельной - опять течет память и забивает все за 3-4 минуты с запуска.
У Барбариса та його друзів все чотко, значить не видумуйте пане. А то якісь там витоки пам'яті в сталкері придумали... :gigi:
]Любые фанатики - неисправимое зло
Барбарис
Member

destructX, так пишеш ніби ті частини мутантів мають якийсь глибокий сенс чи без них грошей не вистачає. :lol: :lol: :lol:
Ответить