Погортай сам і подивись. В тебе ж є інет. Але від себе скажу - 285К і для мене ніякого сенсу не має, бо додатковий кластер е-ядер і різниця, яку він дає в перформенсі - не вартий тієї переплати, яку за нього просять. 265К вийшов найбільш збалансованим. Хоча як я вже і казав раніше, навіть він став оверкіл для роботи, яку на нього поклали. Можна було 245К взяти і різницю в температурі пустити на буст частоти. Але коли я за це надумав - вже було пізно його в магаз повертати.Nekros: ↑ 14.08.2025 16:22А в інших тестах окрім сінебенч 285к наскільки швидше?
Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
ну ви на компі лише граєте, а у мене дружина на компі лише працює. На ньому жодної гри немає. І покази в cinebench чітко відзеркалюються на перформенс з Adobe Camera RAW. Тому я вибрав якраз те що треба і ні краплі не жалкую (хіба що можна було 245К взяти а не 265К).Sanьka: ↑ 14.08.2025 16:24Інтел 200, то проци для сінебенчів. В реальних задачах (тобто іграх) вони десь на рівні 13 покоління.
Якби на ньому 50/50 гра робота була би - так згоден доцільніше би було побудувати на 9700X