Відкритий бета-тест Battlefield 6 став найуспішнішим в історії серії. Понад півмільйона одночасних гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пограв і я зовсім трішки на своєму калькуляторі, сподобалася кольорова гамма як в БФ3. Графіка більш виважена, а не мультяшна як в БФ2042.

В грі як завжди великий поріг входження по скілу. Я не знаю звідки у людей за 2 дні стільки досвіду в новій грі, заходиш, а тебе відразу хтось вались із-за якогось кутка/вазона, там його навіть не видно, короче тільки через 2 години трішки адаптувався, (до цього моменту не грав в БФ більше 2 років), хоча загалом в БФ3 та 4 награв більше 2 тис.годин.

Поки рано щось говорить, нахвалювати не буду, щоб не зглазить, але чекаємо гідного продукту і готуємо грошикі. :super:
Rapt0r
Member

Я спочатку не зрозумів про які лазергани тут пишуть, ніби не було такого, а тоді дійшло чого я не попадав з снайперки :D я по старій пам'яті постійно припіднімав приціл щоб куля лягла по траєкторії в голову. Виявляється дарма :laugh:
vdemeshko
Member

я же правильно понимаю что речь только об онайлне на Стим без учета тех, кто через ЕА апп играл и приставки в кросс ?
Ответить