NVIDIA випустить нову версію GeForce RTX 3050 із процесором AD106

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Васильович: 01.08.2025 10:46
IronWithin: 31.07.2025 23:51Хочеш в це вірити, будь ласка, переконувати дуболомів не моя життєва ціль.
Це не питання віри, а буденних реалій "неньки", містере "75-ватний дуболом".
А давай з іншого боку зайдем, чи працював/працюєш ти в офісі/офісах, і що там стояло/стоїть, повідай мені свою історію))
P.S чи пан «менеджер» за прилавком більше знає за офісного планктона в недалекому минулому?))
Васильович
Member

IronWithin: 01.08.2025 11:02А давай з іншого боку зайдем, чи працював/працюєш ти в офісі/офісах, і що там стояло/стоїть, повідай мені свою історію))
Легко. В державних був в прямому сенсі хлам, жодними дискретними відеокартами навіть і не пахло. В приватних - різні "огризки", від Air до Pro, за дуже рідкісними виключеннями :shuffle:
IronWithin
Member

Васильович: 01.08.2025 11:10
IronWithin: 01.08.2025 11:02А давай з іншого боку зайдем, чи працював/працюєш ти в офісі/офісах, і що там стояло/стоїть, повідай мені свою історію))
Легко. В державних був в прямому сенсі хлам, жодними дискретними відеокартами навіть і не пахло. В приватних - різні "огризки", від Air до Pro, за дуже рідкісними виключеннями :shuffle:
Ясно, досвід не релевантний, закінчили опус… чи мені треба ще вам написати купу разів щось по типу держустанови ніколи не закупають щось більше вбудованної, бо там цілей таких просто не існує :lol: , чи якщо ваша контора маки юзає теж треба писати що ви там нвідію чи оем про який писали вище ніколи не зустрінете? Чорт забирай… з ким я сперечаюсь…
Васильович
Member

IronWithin: 01.08.2025 11:20Ясно, досвід не релевантний
IronWithin: 01.08.2025 11:20Чорт забирай… з ким я сперечаюсь…
Ти ж за офіси спитав, от і отримав відповідь.
Правда, я ще й не тільки в офісах працював. Наприклад, в цеху збирання ПК - по термінах майже як половину твого життя :)
IronWithin
Member

Васильович: 01.08.2025 11:47
IronWithin: 01.08.2025 11:20Ясно, досвід не релевантний
IronWithin: 01.08.2025 11:20Чорт забирай… з ким я сперечаюсь…
Ти ж за офіси спитав, от і отримав відповідь.
Правда, я ще й не тільки в офісах працював. Наприклад, в цеху збирання ПК - по термінах майже як половину твого життя :)
От тільки виходить що в офісах(сучасних) я був більше, і знаю ца що тих карт що збірок, а ви ні, понти не зараховані -> вільний! :-/
Васильович
Member

IronWithin: 01.08.2025 11:52От тільки виходить що в офісах(сучасних) я був більше, і знаю ца що тих карт що збірок
Повторю собі це частіше, релевантний ти наш :lol:
Бо поки що єдине, що виходить - це маячня від тебе.
IronWithin
Member

Васильович: 01.08.2025 12:02
IronWithin: 01.08.2025 11:52От тільки виходить що в офісах(сучасних) я був більше, і знаю ца що тих карт що збірок
Повторю собі це частіше, релевантний ти наш :lol:
Бо поки що єдине, що виходить - це маячня від тебе.
Куди мені до вас, ефективний менеджер як кажуть завжди все краще знає ;)
P.S настрій закінчився, бувайте 👋
Melofon
Member

oleg5d75: 30.07.2025 11:15 Могли б і 2050 назвати))))) різниці ніякої від назви
Огромная разница, особенно если чип не 20-го поколения а 40-го, разница как минимум в архитектуре, а там дальше много других связанных с ней приколов.
Rosberg
Member

Чергове лайно з приставкою "50"
doc-oc
Member

Давайте уже новую партию 1050, кретины, которые потребляют всё с лопаты от зелёных и это купят!
Ответить