Electronic Arts могла заморозити серію Need for Speed

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

TheDmytrius: 14.07.2025 08:15Це вже зробили фанати
І справді, через ASI loader все це добавляється і гра прекрасно працює на сучасних пк, навіть на смартфонах з далеко не самим потужним снепдрегоном. В себе перевіряв на старому sd 855 йде в 60 кадрів. Ремастер тільки зробить гірше, плюс питання чи є в них ліцензії на авто і музику.
Reinmar
Member

Mopar: 13.07.2025 17:31 Всього то 45млн гравців у Форза... Відколи цифра 45 млн. - це ні про що, скільки вони хотять тих ігор продавати?
То ж не продажи, вона в геймпасі на боксі та пк... Продажі будуть в рази менше
tornadox
Member

Reinmar
Зато NFS the run легко за 1-2 вечори пройти, для чого там тюнінг? Лок в 30 фпс знімається у всіх нфсах за 5хв через ключ запуску або реєстр. Так звісно там багато чого могли зробити краще, але як на мене нормально.

Я ж написав вище що практично всі ігри робили різні студії, NFSU, U2, MW, Carbon, The Run робили EA black box. Тоді як HP та MW2012 робили крітеорін. Rivals, Payback, Heat робили Ghost Games, де частина команди була з Крітеорін. От тому і така і картина.
Reinmar
Member

tornadox: 14.07.2025 16:53 Reinmar
Лок в 30 фпс знімається у всіх нфсах за 5хв через ключ запуску або реєстр
Так, але деякі гонки не проходяться зі знятим локом і доводеться знімати-ставити
Васильович
Member

tornadox: 14.07.2025 02:08Також добре перепроходиться NFS The Run
От, дійсно, не дивлячись на бісячі моменти а ля QTE події чи FPS lock, для мене особисто саме ця частина залишилася останньою з достойних. Розкішна на свій час графіка, крутий автопарк і неймовірна постановка - від деяких сцен перехоплювало подих (привіт, гонки під час лавини або торнадо). Жаль, на консоль цифрову копію вже не купити :shuffle:

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Reinmar: 14.07.2025 14:37Типу як окрема гра він ок, але в порівнянні, що було раніше - не ок
Так, не шедевр рівня Underground чи Most Wanted, але все ще той NFS, в який хотілося грати.
tornadox
Member

Васильович
Все так, просто багато гравців які грають в такого типу ігри забувають що головний протагоніст це далеко не автомобілі, тюнінг, чи фізика, а сама ігрова мапа. Якщо мапа скучна, то й грати в таку гру дуже скучно. А тим кого цікавлять не аркадні гонки, є більш серйозні ігри, нфс пробував з шифтом/2, але на мою думку є в рази кращі варіанти.

Для прикладу можна взяти 5ту форзу, яка технічно на голову вища за 4ту, але мапа зроблена під батл рояль зовсім не цікава, так там є якісь біоми, але для мене не цікава. А в 3 і 4ту хочеться постійно повертатися. До перших ще руки не дійшли, лише пробував як працює в зенії. А от якщо дивитися на карту то the crew 1/2, а тим більше моторфест мають дуже красиві мапи, але фізика мені там не дуже, особливо після форзи.
doc-oc
Member

Редкостные черти)
Во-первых: Unbound лучший NFS со времён Hot Pursuit 2012 года, а во-вторых: насколько нужно быть тупыми, чтоб не выпустить ремейк Most Wanted к 20ти-летнему юбилею?!?!? :laugh:
Lak1ll
Junior

Васильович
Притому що зе ран зробили не як було звичайно, за рік, а за півроку, ще й не на оптимізованому двигуні для гонок. Кому цікаво, є відео на ютубі.
Блек бокс достойно вийшли з ігрострою.
Починте з миром, наші творці нашого дитинства та особливо музичного смаку :weep:
avuremybe
Member

Гвалтувати труп nfs треба було припинити одразу, як стало зрозуміло що ніхто не може робити ігри блекбокс так, як їх робили блекбокс.

А стосовно ситуації в цілому: dice dice dice fifa fifa dice dice fifa fifa fifa dice :gigi:
ЕА впевнено крокує туди, де подумки була ще в 2010му. В сраку. :super:

Відправлено через 9 хвилин 18 секунд:
Keyser Soze: 13.07.2025 13:26Это как разработку очередного Doom отдать тем, кто раньше разрабатывал The Sims
Це якась повальна тактика сучасного покоління дефективних менеджерів. У мене зараз на заводі такі самі: кожен рік тасують керівників між відділами. І ладно ще на виробництві - немає принципової різниці в якому цеху заставляти вантажника кидати ящики. Так вони уперто наполягають, що між технічними службами теж треба постійно тасувати керівників. Я оце прям бачу, як умовний електрик керує аміачкою на 65т :insane:
Ответить