G.Skill похвалилася роботою 64-гігабайтного модуля DDR5 CAMM2 на швидкості 10000 МТ/с

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.07.2025 12:55котрої днем з вогнем не знайдеш серед нормальних.
Не по темі, але їх повно в продажі. Різні як на ранніх кінгстонах з 2 заклепками. Навіть сервачні універсальні з добротними радіками але по висоті взагалі не впливаючи.

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Scoffer: 03.07.2025 12:59з радіаторами середнього розміру
Знімки радіатор Середнього розміру.
Повторюю, це питання не до планок.
А то я б зараз взагалі міг забракувати всі супер кулери одним махом
спойлер
Зображення
Denvys5
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.07.2025 12:55Якби ти бачив noctua nh-d15 хоч раз вживу
:lol:

Я напевне оцю не бачив ніколи
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
І 99.9% швидкісних планок теж не бачив, тільки тим самим 0.01% користувався B-)

Причому я ж бачу на фото в скоффера, там Patriot Viper ддр4 - комплектний 150мм з ними прекресно стояв в мене
Scoffer
Member

Повідомлення

Sanьka
А ти не плутай "які-небудь", і нормальні. Серед нормальних вибір сильно обмежений. Коли я брав, то в моді були на самсах b-die, от це ще одні з самих низьких на той час, бо я не перший день на суперкулерах і знаю про проблему.

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Denvys5
Стояв в чому? У тебе на твоїй фотці випирає чорт зна куди. Повторю, в бікваєт 801 так не влізає. Якби влізало, то я мабуть би не ставив туди 120, не думав про це?
Denvys5
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.07.2025 13:05Повторю, в бікваєт 801 так не влізає.
То проблєма ящика а не нокти
Scoffer: 03.07.2025 13:05Якби влізало, то я мабуть би не ставив туди 120, не думав про це?
Нашо мені про то думати, то не я вкидую що кулер не сумісний
Нокта прямо пише у себе в специфікації що якщо пам'ять вища за 32мм то загальна висота кулера буде більше
Більше корпус і все буде сумісно, як нокта і задумала ©
Востаннє редагувалось 03.07.2025 13:11 користувачем Denvys5, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

Ще й без радіатора оператива, а вже випирає. І він мені розповідає шо норм. Ага, норм, зовсім норм :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Denvys5: 03.07.2025 13:10Нокта прямо пише у себе в специфікації що якщо пам'ять вища за 32мм то загальна висота кулера буде більше
Я в курсі що ноктуа пише. Я знав на що підписувався, і що мені з цим робити. Я підкреслив що проблема з розміщенням оперативи є, i camm2 її повністю вирішує.
Тому моя наступна материнка абсолютно точно буде з camm2.
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.07.2025 13:05А ти не плутай "які-небудь", і нормальні. Серед нормальних вибір сильно обмежений. Коли я брав, то в моді були на самсах b-die, от це ще одні з самих низьких на той час, бо я не перший день на суперкулерах і знаю про проблему.
Знімки радіатор і не буде проблем, якщо для тебе це проблема знайти.
З.і. Для мене стандартні радіки так взагалі моветон, в мене комплект ЕК Монарх і 2 комплекта ультра рідкісних Ріперів Х.
Так і наведи порядок в свому ПК, в то срач розвів :lol:
Denvys5: 03.07.2025 13:04Причому я ж бачу на фото в скоффера, там Patriot Viper ддр4 - комплектний 150мм з ними прекресно стояв в мене
Може у вас "різні" Д15
А може в нього там слой пилу заважає :gigi:
Scoffer: 03.07.2025 13:12Тому моя наступна материнка абсолютно точно буде з camm2.
Взагалі без радіатора :lol: Браво.
Але так же само зняти радік і всунути без нього на драм неможна бо.... бо кактус .
Тому ти купиш камм без радіка. Л-логіка.
Scoffer
Member

Повідомлення

Sanьka: 03.07.2025 13:28Знімки радіатор
Він там здається клеєним, оце мені більше робити нічого як віддирати його від чипів.
Sanьka: 03.07.2025 13:28Взагалі без радіатора
Так, без радіатора. І що? Питання не в тому з чи без. Питання в тому що он є у тебе в якийсь період часу оператива на норм чипах, і вона в абсолютній більшості випадків буде зі свистоперділками, а не так як тобі хочеться. Не було у мене варіанту купити безрадіаторні б-дай коли я збирав комп, не продавали так і все тут. Ці вайпери ще відносно низькі, бо там були варіанти значно повище.
Відповісти