Спецом проверил только что, работает точно также, только очень долго загружается игра, наверное более 2 минут, когда загрузилась работала также как и с ссдkoniyoto: ↑ 21.05.2025 17:57А ти спробуй Horizon Forbidden West, наприклад, зі звичайного HDD запустити.
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд Doom: The Dark Ages. Лють, кров та хеві-метал
-
MessiaH
Member
-
taras_cs
Member
За кеш його не купити, а з карти - легко.MessiaH: ↑ 21.05.2025 16:28я не могу по иным причинам его оплатить, а деньги естьkairo: ↑ 21.05.2025 14:15В людини із 5090 немає коштів на ключ до Вінди?)))
Шукаєш локальні інтернет-магазини, що барижать тими ключами. Але, щоб були гарні відгуки про продавана.
Потім є два види ключів - ті, що злітають при зміні материнки та ті, що не злітають (вони дорожчі).
Хіба що не хочеш реєструвати акаунт в Вінді (наче, воно поки що обходиться) - тоді так, не вийде нічого, мабуть.
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Учотка Вінди та Xbox може бути та сама, один Microsoft account.
-
MqM
Member
Але й hdd бувають різної швидкості і надійності. До речі, якщо це hdd нової технології з ультращільним черепичним записом то взагалі не дивуюсьkoniyoto: ↑ 21.05.2025 17:57А ти спробуй Horizon Forbidden West, наприклад, зі звичайного HDD запустити. Дружина тут нещодавно не на той диск встановила. Цікаві баги були. Я так думаю, що це не єдина гра з подібними "приколами". Але перевіряти усе підряд звісно не буду. А в основному таки да - "лише" швидше завантаження.MessiaH: ↑ 21.05.2025 17:14 Ты ещё веришь в то что ссд что-то даёт?
Ну правильно, а ссд тут каким боком?![]()
-
OldGoodGames
Member
Домовина:Темні Часи: чушь, лайно та гвалтОгляд Doom: The Dark Ages. Лють, кров та хеві-метал
ps гарна реклама(бепезді потрібно відбити гроші хочаб через геймпасс бо третій раз одне і те погано продається
-
Sanya94
Member
Шикарний симулятор тотальної анігіляції демонів. Динамічний і брутальний, достойна оптимізація, крутий візуал. Один з кращих релізів в цьому році. Реально кайфанув від проходження, особливо від того що гру можна налаштувати під себе і грати так як подобається.
-
koniyoto
Member
Ок-ок. Вас не обдуриш. Дійсно SSD це маркетингове лайно, а HDD досі чудово працюють у якості основних дисків. Там ще десь у темах про відеокарти був чувак, якому 4060 для 1440р вистачало. Вам до нього.
P.S. Навіть фото і відео тримаю на SSD (SATA) бо заєб...ся дивитися як "жорсткий" тупить на великих файлах.
P.S. Навіть фото і відео тримаю на SSD (SATA) бо заєб...ся дивитися як "жорсткий" тупить на великих файлах.
-
1234waltz
Member
Йшов 2025 рік, адепти HDD досі існують...MessiaH: ↑ 21.05.2025 20:46 Спецом проверил только что, работает точно также, только очень долго загружается игра, наверное более 2 минут, когда загрузилась работала также как и с ссд
-
MessiaH
Member
Как и свидетели невероятного профита от ссд1234waltz: ↑ 22.05.2025 14:21Йшов 2025 рік, адепти HDD досі існують...
Отправлено спустя 4 минуты 43 секунды:
Ну так хард харду рознь, если у вас старый медленный хард это одно дело, а если у меня нормальный быстрый хард, то это совсем другое.koniyoto: ↑ 22.05.2025 09:23. Навіть фото і відео тримаю на SSD (SATA) бо заєб...ся дивитися як "жорсткий" тупить на великих файлах.
Вот кстати пример как на старом процессоре и харде шла игра, для которой прямо настоятельно требуется ssd
-
MqM
Member
То у вас такий хард, бо в мене 4k блюрей якості фільми спокійно відтворює. А для програм звісно ссд добре, але скажу, що харди спокійно працюють навіть під нейронками - то ж не треба розповідати, наскільки вони віджили своєkoniyoto: ↑ 22.05.2025 09:23 Ок-ок. Вас не обдуриш. Дійсно SSD це маркетингове лайно, а HDD досі чудово працюють у якості основних дисків. Там ще десь у темах про відеокарти був чувак, якому 4060 для 1440р вистачало. Вам до нього.
P.S. Навіть фото і відео тримаю на SSD (SATA) бо заєб...ся дивитися як "жорсткий" тупить на великих файлах.![]()
А взагалі вбивати ресурс ссд відосами це або ви мажор, або ви не стикалися з вмирання ссд
-
1234waltz
Member
Часто чую таке від HDD-ретроградів, але по факту, крушиаловський SATA SSD під торентопомийку в мене за 3 роки втратив цілих 10% ресурсуMqM: ↑ 22.05.2025 18:17 А взагалі вбивати ресурс ссд відосами це або ви мажор, або ви не стикалися з вмирання ссд![]()
-
koniyoto
Member
Відтворює, звісно, куди він дінеться. Затупи починаються, коли ви "клацаєте" по таймлайну багато, або швидко гортаєте фото великого розміру. Ну і я ж не надшвидкий та дорогий PCIe 5.0 для цього використовую, a звичайний SATA. Ресурс, ну 5 років він вже "живе", більше того в мне досі живий 120-Гб, куплений десь у 2014-2015 роках.MqM: ↑ 22.05.2025 18:17 То у вас такий хард, бо в мене 4k блюрей якості фільми спокійно відтворює. А для програм звісно ссд добре, але скажу, що харди спокійно працюють навіть під нейронками - то ж не треба розповідати, наскільки вони віджили своє
А взагалі вбивати ресурс ссд відосами це або ви мажор, або ви не стикалися з вмирання ссд![]()
Відправлено через 10 хвилин 29 секунд:
Таких не існує. Використання слів "швидкий" і "хард" у одному реченні немає сенсу більше 10 років. Як у іграх так і робочих завданнях. Будь який апгрейд старго ПК або ноута пов'язаний с заміною, як мінімум, системного диска на ССД, самий простий САТАшний, але ССД. Все інше це "пурга" по типу: "30 кадрів на секунду - достатньо", яку несли консольщики, поки їм не завезли +/- 60 к/с. А те, що там щось десь якось працює, так і ЗАЗ 1102 теж "якось" їздить.MessiaH: ↑ 22.05.2025 16:14 нормальный быстрый хард
-
MqM
Member
Це залежить наскільки часто перезаписуєте великі файли. А як Windows 10 вбивала ssd обновами теж не чули?1234waltz: ↑ 23.05.2025 16:48Часто чую таке від HDD-ретроградів, але по факту, крушиаловський SATA SSD під торентопомийку в мене за 3 роки втратив цілих 10% ресурсуMqM: ↑ 22.05.2025 18:17 А взагалі вбивати ресурс ссд відосами це або ви мажор, або ви не стикалися з вмирання ссд![]()
![]()
https://www.laptopmag.com/news/windows- ... to-stop-it
А де 10% це мало? В мене за такий час хард може на декілька відсотків гірше став би.
Відправлено через 5 хвилин 19 секунд:
Звички перемотки немає, не клікаю по таймлайну, але коли повертав прослухану сцену на 5 хв все будо чудово.koniyoto: ↑ 23.05.2025 19:18Відтворює, звісно, куди він дінеться. Затупи починаються, коли ви "клацаєте" по таймлайну багато, або швидко гортаєте фото великого розміру. Ну і я ж не надшвидкий та дорогий PCIe 5.0 для цього використовую, a звичайний SATA. Ресурс, ну 5 років він вже "живе", більше того в мне досі живий 120-Гб, куплений десь у 2014-2015 роках.MqM: ↑ 22.05.2025 18:17 То у вас такий хард, бо в мене 4k блюрей якості фільми спокійно відтворює. А для програм звісно ссд добре, але скажу, що харди спокійно працюють навіть під нейронками - то ж не треба розповідати, наскільки вони віджили своє
А взагалі вбивати ресурс ссд відосами це або ви мажор, або ви не стикалися з вмирання ссд![]()
Відправлено через 10 хвилин 29 секунд:Таких не існує. Використання слів "швидкий" і "хард" у одному реченні немає сенсу більше 10 років. Як у іграх так і робочих завданнях. Будь який апгрейд старго ПК або ноута пов'язаний с заміною, як мінімум, системного диска на ССД, самий простий САТАшний, але ССД. Все інше це "пурга" по типу: "30 кадрів на секунду - достатньо", яку несли консольщики, поки їм не завезли +/- 60 к/с. А те, що там щось десь якось працює, так і ЗАЗ 1102 теж "якось" їздить.MessiaH: ↑ 22.05.2025 16:14 нормальный быстрый хард
Щодо фото так бувало, але чомусь саме віндовським переглчдчнм фото, бо в інших програмах миттєво відкоиває. Так, що проблема моєе бути ще у софті.
Системний диск і в мене ссд, але звісно оскільки я дорожу свою інфою довіряти цілковито все ссд я не буду.
От вище люди з однієї крайнощі в іншу, кожен пристрій має своє завдання. ССД не панацея на усе, так само і хард має свої плюси та недоліки.