У квітневій статистиці Steam з’явилися три відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

l-m: 05.05.2025 10:31
diplo: 05.05.2025 10:04 Но, если они не считывают автоматом параметры всех ПК, а выборочно проводят опросы, то это фуфел, а не статистика.
Зчитує автоматично якщо даєш дозвіл. Але мене запитувало за останні 5 років десь рази 4, так що вельми вибірково.
Якщо всіх опитує приблизно з такою ж частотою, то статистика складається на основі 6-7% від всіх систем.
На великих масивах даних більший відсоток опитувань не дає практичного збільшення точності. Вибірка стабілізується і не росте лінійно.
Plush_Dragon
Member

Bukakanga: 04.05.2025 12:10 1030 - которую я гоняю вторым номером в качестве физикс ускорителя. А родная РХ 7600, через которую все и играется, вообще никак не присутствует в отчете.
А розкажи як це ти провернув? Призначити прискорювач для 1030 можна лише в панелі Нвідіа для драйверу зелених. А драйвери в тебе мають стояти червоні для рикси. І як це так?
Donate
Member

Plush_Dragon: 05.05.2025 15:29
Bukakanga: 04.05.2025 12:10 1030 - которую я гоняю вторым номером в качестве физикс ускорителя. А родная РХ 7600, через которую все и играется, вообще никак не присутствует в отчете.
А розкажи як це ти провернув? Призначити прискорювач для 1030 можна лише в панелі Нвідіа для драйверу зелених. А драйвери в тебе мають стояти червоні для рикси. І як це так?
Ну ставиш дрова для одної карти та для другої тут можуть бути якісь проблеми?
Plush_Dragon
Member

Donate: 05.05.2025 15:38
Ну ставиш дрова для одної карти та для другої тут можуть бути якісь проблеми?
Не просто можуть бути, а вони вражаючі. Я чув що довгими танцями з бубном, підміною деяких файлів, модифікацією драйвера можна с горем пополам заставити працювати дві різних відеокарти в одній системі.
Але щоб ще фізікс прикрутити з зеленої картки на червону - оце нонсенс.
l-m
Member

Plush_Dragon: 05.05.2025 16:59 Але щоб ще фізікс прикрутити з зеленої картки на червону - оце нонсенс.
Хех, я таке робив ще у 2008-2009, навіть мануал для народу писав на цю тему)
Bukakanga
Member

Plush_Dragon: 05.05.2025 15:29
просто ставишь вторым номером произвольную зеленую карту. Или почти произвольную, тут лучше, чтобы она не жрала электричество и вписалась в 75 ватт питания по слоту. Ставишь зеленые драйвера параллельно с амудешными. В панели управления нвидиа (именно в старой панели, в новой софтине этого нет) выбираешь опциюSet PhysX Configuration и выбираешь в ней свою новую видяху. Еще полезно в новой уже софтине включить обработку КУДА на нвидиа карте. Не уверен, что это на что-то влияет, но физика как раз считается на КУДА-ядрах, поэтому пусть будет. После этого заработает все, кроме Mirror's Edge первого - там сама игра по умолчанию пытается считать физику на процессоре и надо буквально удалить часть библиотек из папки игры, чтобы игра не через свои библиотеки расчеты вела, а запросила видяху.
Ответить