Свіжий драйвер покращує продуктивність GeForce RTX у синтетичних тестах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Plush_Dragon: 20.04.2025 18:26
byaka: 20.04.2025 17:29
А ми з вами про слонiв говоримо?Хотспот це тi самi датчики
Хотспот це найгарячіша точка.А от як працює захист?
Ну i нащо менi ця iнформацiя?
Вся iнформацiя є в iнтернетi, не соромтесь гуглити.
verdelot
Junior

Plush_Dragon: 20.04.2025 15:09 З хотспота прибрали датчик. Як я розумію, для здешевлення карток, а може для того щоб на кіловатній 5090 яєчню не смажили на тому залізному хотспоті.
Стосовно драйверу - в мене гігабайт карта і мамка. Оновив біос під свою 5070, в програмі гігабайт контрол центр ніяких проблем немає ні з вертушками, ні з температурами, ні з розгонами. Тобто у вас мабуть діло не в драйвері, а в ледачий компанії MSI.
Я все таки підтримуюсь думки, що це NVidia накосячила з останньою версією драйверів відеокарт, до попередніх версій яких раніше не було питань. Так само, як і до відеокарт!
А от стосовно МSI, то тут якраз я вже років 10 використовую переважно її продукти без проблем і перейшов саме тоді коли в мене згоріла материнська плата Гігабайт))
Raz85
Junior

Цей драйвер 576.02 зламаний (як тут і писали темпа чіпа не оновлюється), ось відео на цю тему.
спойлер
Нвідіа вже випустила хотфікс 576.15, проте посилання до загального списку драйверів на сайті не додала, тільки пошуком по номеру можна знайти.
спойлер
Якійсь позор для три-трильйонної компанії, іншого на думку не спадає.
Ответить