GSC Game World пообіцяла оновити ПК-версії класичних шутерів S.T.A.L.K.E.R.

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
anti4hiter
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Открою секрет. У друга 9800х3д и рх7900хтх, брали сравнивали мою систему и его. Так вот выяснилось, что игра не грузит больше 8 ядер/потоков. Так что все фанаты раскрытия процессоров и видеокарт могут ждать патчи. Работа ведётся, игра становится лучше. Рассказываю сказки - ок) доказывать что-то не буду. Лейте дальше. Хотя с киберпанком была та же история и в общем-то хорошую игру просто засрали (мне не зашла чисто по сеттингу, хотя и побегал посмотрел, но называть ее плохой не буду).
С2 сделали вроде как 500 человек, над киберпунком работали 900 (специально загуглил).
А так - да, я фанат, нас слушать нельзя, надо брать 4090 и 9800х3д, к ним большой дизель генератор, чтобы точно без просадок все вытянул)))) друг уже на фоне всей этой истерии вбухал в комп стоимость Ланоса, но что-то большого эффекта это не дало. А мог бы быть Ланос)))
voldemarcik
Member

Повідомлення

Оце файно, оце добре 👍
Enjthesilence
Member

Повідомлення

anti4hiter: 21.12.2024 18:04 Enjthesilence
Открою секрет. У друга 9800х3д и рх7900хтх, брали сравнивали мою систему и его. Так вот выяснилось, что игра не грузит больше 8 ядер/потоков. Так что все фанаты раскрытия процессоров и видеокарт могут ждать патчи. Работа ведётся, игра становится лучше. Рассказываю сказки - ок) доказывать что-то не буду. Лейте дальше. Хотя с киберпанком была та же история и в общем-то хорошую игру просто засрали (мне не зашла чисто по сеттингу, хотя и побегал посмотрел, но называть ее плохой не буду).
С2 сделали вроде как 500 человек, над киберпунком работали 900 (специально загуглил).
А так - да, я фанат, нас слушать нельзя, надо брать 4090 и 9800х3д, к ним большой дизель генератор, чтобы точно без просадок все вытянул)))) друг уже на фоне всей этой истерии вбухал в комп стоимость Ланоса, но что-то большого эффекта это не дало. А мог бы быть Ланос)))
Що ти мелеш?) Ти зараз будеш заперечувати очевидні речі з процесорною оптимізацією в цій грі? Хоч один з пунктів, які я виділив не відповідають дійсності?
Я написав, що гра оновлюються і це добре, ти напевно через слово читаєш, бо твій "фанатизм" очі мулуює від аргументованої критики, історія про твого друга за душу бере, правда не зрозумів до чого це. А ще на майбутнє, "вотабаутизм" - це працює тільки на дебілів, ок? Ці всі штуки про "он згадайте 18 років назад вийшов перший сталкер, який він був кривий", "он кіберпанк скільки фіксили", "он в "атомік фарт" грає в 6 раз менше людей", що тепер це змінює? Це якось виправдовує поганий реліз гри, чи брехню розробника, який редагує ключеву інфу про гру, за день до її релізу? Подорослішай вже)
taras_cs
Member

Повідомлення

anti4hiter: 21.12.2024 18:04 Открою секрет. У друга 9800х3д и рх7900хтх, брали сравнивали мою систему и его. Так вот выяснилось, что игра не грузит больше 8 ядер/потоков.
Отже, ви ганяли на 6-тиядерному Ryzen 5 3600 та 8-миядерному 9800х3д друга, і потім зробили висновок, що "игра не грузит больше 8 ядер/потоков"?
Hotspur
Member

Повідомлення

qziua: 21.12.2024 17:28я хочу щоб вона запускалася як до покращення.
тобі в 1998
daesz
Member

Повідомлення

taras_cs: 21.12.2024 18:28
anti4hiter: 21.12.2024 18:04 Открою секрет. У друга 9800х3д и рх7900хтх, брали сравнивали мою систему и его. Так вот выяснилось, что игра не грузит больше 8 ядер/потоков.
Отже, ви ганяли на 6-тиядерному Ryzen 5 3600 та 8-миядерному 9800х3д друга, і потім зробили висновок, що "игра не грузит больше 8 ядер/потоков"?
З розряду : взяв 8ми гігову ВК і не бачив ніде, щоб була загружена на більше ніж 8гб :rotate:
anti4hiter
Member

Повідомлення

taras_cs
Скільки потоків у р5? Скільки потоків у х3д? От гра який би не був проц - не завантажує більше 8 потоків.
Enjthesilence
Є сухі цифри. І вони кажуть що гра людям подобається. Навіть якщо відкинути українських геймерів. Отже реліз не можна назвати поганим.
Про поганий технічний стан гри було відомо ще на етапі коли в гру вперше дали пограти гравцям, ще більше стало видно після зливу білду. У порівнянні з білдами - технічний стан релізної версії на голову вище, але все ще поганий. Але гру можна пройти без консолі, без використання старих прийомів. Це факт.
Всі хочуть безперечну гру без багів і т.д. Нажаль. Те що старі підходи до випуску продукту в нормальному стані все більше фантазії - теж факт. І якщо казати у глобальному сенсі, не тільки про геймдев - так всюди. Випускаємо сирий продукт на ринок, всі або плюються і купують, або продукт провалюється. Я не кажу що це нормально, це є дуже погано. І ні, я не прихильник "раньшє біла луччє". Є стандарти, є норми. Якщо ми і далі будемо притримуватись норм, специфікацій - це дасть якісний продукт. Але у сьогоденні якісний продукт - більше часу на розробку, більше витрати, по релізу - менші доходи, бо поки ти робив щось гарне і якісне, пацики на колінах зробили те ж саме з гівна і палок, все одно що воно ламається і працює тільки з костилями - піпл хаває.
Але це я щось відволікся. По факту про сталкер 2. Гра вийшла, чекали її майже 15 років. Гра погано оптимізована і зроблена з купи костилів, які потихеньку виправлять. Гра заслуговує уваги і в культурному плані зробила дуже багато. Фани задоволені, нові геймери вливаються у світ гри. Серія живе, гроші розробникам йдуть.
Archer
Member

Повідомлення

Не розумію чому ви так не задоволені продуктивністю у Сталкер 2, коли у Чистому небі вона набагато гірше, і якщо GSC її підтягнуть то буде привід знов пройти улюблену частину.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Archer: 21.12.2024 19:10 Не розумію чому ви так не задоволені продуктивністю у Сталкер 2, коли у Чистому небі вона набагато гірше, і якщо GSC її підтягнуть то буде привід знов пройти улюблену частину.
я не можу з цього... ще один порівнює продуктивність ігор між якими 18 років пройшло, змінилась команда розробників, змінився рушій, навіть система оновлень гри в більшому набагато легше зараз.
ти все дійсно так у своєму житті порівнюєш? типу купив ланоса і такий, ну йой це ж краще за дідову жигу, якій 35 років, вау.
daesz
Member

Повідомлення

anti4hiter: 21.12.2024 18:57 taras_cs
Скільки потоків у р5? Скільки потоків у х3д? От гра який би не був проц - не завантажує більше 8 потоків.
Earanak: 09.04.2024 13:12 https://youtu.be/BFDskZjA3NM
https://youtu.be/SNGe5RasP-0 - правда это еще на старой видяхе 3080 и с 160FPS локом.
Надіюсь більше ніж до 8 ви рахувати вмієте і вдасться оприділити скільки потоків на відео загружені ;)
Earanak
Member

Повідомлення

daesz: 21.12.2024 19:32 Надіюсь більше ніж до 8 ви рахувати вмієте і вдасться оприділити скільки потоків на відео загружені ;)
На моих видео в Киберпанке все 24 Потока нагружены а в Колде 18.

UPD - А, понял. Это не ко мне вопрос был.
Востаннє редагувалось 21.12.2024 19:55 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
daesz
Member

Повідомлення

Earanak: 21.12.2024 19:51 daesz, в Киберпанке все 24 Потока нагружены. В Колде 18.
Ну от і я про те, а пан вище розказує, що ігри більше 8 не грузять. Я просто ваше відео згадав і репостнув як наглядний приклад :shuffle:
Shtturman
Member

Повідомлення

Цікаво, що вони оновлять в трилогії? Бо самі ванільні ігри граються добре в 2024, модом можна поставити збройовий пак і прямо дуже добре все. Перепройшов нещодавно, після паузи в 10+ років. Для ще більшого експірієнсу взагалі є OGSR, Radiophobia 3 і так далі.
daesz
Member

Повідомлення

Shtturman: 21.12.2024 20:02 Цікаво, що вони оновлять в трилогії? Бо самі ванільні ігри граються добре в 2024, модом можна поставити збройовий пак і прямо дуже добре все. Перепройшов нещодавно, після паузи в 10+ років. Для ще більшого експірієнсу взагалі є OGSR, Radiophobia 3 і так далі.
Я б почав із стрільби, більш ублюдська стрільба хіба що в таркові :D
Cirax
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 21.12.2024 17:04 qziua
Дитячі проблеми якісь) Видно в нові ігрі під час релізу інших не грали) Шось фіксиця, шось ламається. Розробник не може врахувати шо ще якісь софт чи ігри встановлені в користувача. Може ше антивірус аваст який все блоче а ви гонете на гру? Тим більше і всі знають що гра з купою багів і проблем "І за це я віддав 1400грн, тіпа наша гра, атмосфера, ностальгія і т.п..." - якщо гра працює нормально - це дійсно гра топ за останні 10 років, просто шось пішло не так :lol:

Накидаю небилиць всяких... :shuffle:
спойлер
Вийшла онова:
1. Перевіряємо цілісність.
2. Скидаємо шейдери нвідіа/амд (нвідіа в панелі керування де глобальні налаштування зняти галочку на кешування шейдерів , примінити а потім поставити назад за замовчуванням)
3. Виключаємо весь шлак з автозагрузки/планувальника зі всіма авастами, впн, яндекс браузерами і прочу чепуху шо не стосується ОС і драйверів
4. Оновлюємо драйвера на відік) Да, останні драйвера буває не тільки ламають а і покращують екіспіріанс :gigi:
5. Запускаємо від адміністратора
6. Якщо нічо не робе граємо іншу гру і пишиму на форумах яка гра Г толком не погравши :super:

Вот этот ваш бред разбивается о мелочи.
Утром спокойно играл.
Выключил, после обеда включил - шейдеры не компилируются, виснет.

Ну, и что с ваших советов я должен применить?
Игра работала 80+ часов, и вдруг на ровном месте накрылась женским органом.
Звёзды на небе виноваты, или кривые руки разрабов?
Shtturman
Member

Повідомлення

daesz
Я тінь Чорнобиля пройшов стокову, стрільба специфічна, проте потім звик. А от вже чисте небо якийсь жах, то поставив https://www.moddb.com/mods/srp цю штуку і балістику, було прямо добре. Є gunslinger ще, де стрільба виконана на високому рівні. Та ж аномалі/гамма з бумстіком. Навряд GSC стане це переробляти, бо це вже тягне на ремастер-ремейк, так вже можна і UE5 прикрутити :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

Shtturman: 21.12.2024 21:07 daesz
Я тінь Чорнобиля пройшов стокову, стрільба специфічна, проте потім звик. А от вже чисте небо якийсь жах, то поставив https://www.moddb.com/mods/srp цю штуку і балістику, було прямо добре. Є gunslinger ще, де стрільба виконана на високому рівні. Та ж аномалі/гамма з бумстіком. Навряд GSC стане це переробляти, бо це вже тягне на ремастер-ремейк, так вже можна і UE5 прикрутити :gigi:
Я трохи пограв сталкера 2 (в основному тестив амдшний ФГ) і тут стрільба нормальна ніби, але травма від оригінального сталкера - то на все життя, зброя не відчувається взагалі :D
destructX
Member

Повідомлення

Archer: 21.12.2024 19:10
спойлер
Не розумію чому ви так не задоволені продуктивністю у Сталкер 2, коли у Чистому небі вона набагато гірше, і якщо GSC її підтягнуть то буде привід знов пройти улюблену частину.
ЧН я пройшов на 4 патчі (скільки їх загально було, 16?) без єдиного софтлоку чи критичного багу
Тут з кожним патчем стає ще все гірше, зараз мем з шейдерами які після 1.1 не грузить ніяк, взагалі :D
Hotspur
Member

Повідомлення

anti4hiter: 21.12.2024 18:04друг уже на фоне всей этой истерии вбухал в комп стоимость Ланоса, но что-то большого эффекта это не дало.
звичайна брехня. давай конфігурацію системи
dmitrychou
Junior

Повідомлення

Я б в ремастер пограв би як би випустили старих добрих Call of Prip , Shadow of Chernobyl або clear sky.
Відповісти