Новости
Последние статьи и обзоры
Конфликтная ситуация с покупателем проца i7-6700k, помогите советом
-
Sm1th
Junior
Ник автора видео на яндексе доставил 
-
dv_matrix
Member
А вот по нику из ЯД гуглиться некий Дима Смехов из Чернигова
А по номеру мобильного - любитель очень часто не забирать посылки на Новой Почте.
А по номеру мобильного - любитель очень часто не забирать посылки на Новой Почте.
-
Slavko777
Junior
Ось дані по продавцю:
Баглай Дмитрий Сергеевич
м. Чернігів
Номер телефону - 0936491978
писав з цієї пошти - simulant1996@yandex.ua
сторінка у ВК - https://vk.com/id103818014" target="_blank (Дима Смехов)
дод. номер телефону - 0674605410 (покупець дзвонив з нього кілька разів, але казав, що це не його номер, а номер телефону мами
)
Баглай Дмитрий Сергеевич
м. Чернігів
Номер телефону - 0936491978
писав з цієї пошти - simulant1996@yandex.ua
сторінка у ВК - https://vk.com/id103818014" target="_blank (Дима Смехов)
дод. номер телефону - 0674605410 (покупець дзвонив з нього кілька разів, але казав, що це не його номер, а номер телефону мами
-
unomen
Member
100% мойшенник
банально дата отснятия видео
распаковывал проц 5.03
а видео "распаковки"снял
6.03
VID_20160306_003258.mp4
не не паливо
банально дата отснятия видео
распаковывал проц 5.03
а видео "распаковки"снял
6.03
VID_20160306_003258.mp4
не не паливо
-
gehka3
Катярко
Slavko777
viewtopic.php?f=16&t=96388" target="_blank туда продублируйте инфо с коротенькими подробностями и ссылкой на эту тему
viewtopic.php?f=16&t=96388" target="_blank туда продублируйте инфо с коротенькими подробностями и ссылкой на эту тему
-
tw-r
Advanced Member
ситуація показує рівень підготовки Slavko777 як продавця
та банально по номерах телефонів нагуглюється купа інфи про горе-покупця.
горе-продаван знайшов свого клієнта
https://webcache.googleusercontent.com/ ... clnk&gl=ua" target="_blank
та банально по номерах телефонів нагуглюється купа інфи про горе-покупця.
горе-продаван знайшов свого клієнта
https://webcache.googleusercontent.com/ ... clnk&gl=ua" target="_blank
-
zedex
Member
а это стало быть его мама, потерявшая собаку http://vk.com/id79141363" target="_blank 
-
tw-r
Advanced Member
zedex
то його подруга.
мама ось
https://vk.com/id318192537" target="_blank
треба бути повним кретином щоб дурити людей з корпоративного номера матері 067-46х-хх-хх
то його подруга.
мама ось
https://vk.com/id318192537" target="_blank
треба бути повним кретином щоб дурити людей з корпоративного номера матері 067-46х-хх-хх
-
b_andriy
Member
посмотрел видео, поржал 
-
Slavko777
Junior
Myp4uk_psx
Так, я цим ділом порівняно недавно почав займатись. до сих пір працював взагалі лише з ОЛХ, як би то стрьомно не було )))
Пару разів уже звісно дзвонили "покупці" з бажанням скинути передоплату, а після них "представники ПриватБанку" - казали що мені предоплата з корпоративного рахунку висить на мене і мені потрібно "бла-бла-бла", але ту схему я вже знаю ))
а ось ТАКЕ - зі мною вперше.
номер я уже гуглив, цю інфу знайшов. нажаль не так щоб аж дуже конкретно - просто людина двічі не забирала посилки з НП після замовлення.
якби щось більш конкретне нагуглити, але нажаль поки що не вдалось.
Хоча хлопці уже чітко вказали мені на усі "помилки" цієї схеми. Я їх теж трохи бачив, але Совість трохи затьмарювала Свідомість...
Так, я цим ділом порівняно недавно почав займатись. до сих пір працював взагалі лише з ОЛХ, як би то стрьомно не було )))
Пару разів уже звісно дзвонили "покупці" з бажанням скинути передоплату, а після них "представники ПриватБанку" - казали що мені предоплата з корпоративного рахунку висить на мене і мені потрібно "бла-бла-бла", але ту схему я вже знаю ))
а ось ТАКЕ - зі мною вперше.
номер я уже гуглив, цю інфу знайшов. нажаль не так щоб аж дуже конкретно - просто людина двічі не забирала посилки з НП після замовлення.
якби щось більш конкретне нагуглити, але нажаль поки що не вдалось.
Хоча хлопці уже чітко вказали мені на усі "помилки" цієї схеми. Я їх теж трохи бачив, але Совість трохи затьмарювала Свідомість...
-
tw-r
Advanced Member
Slavko777
Свідомість продаваки був затьмарена Образом швидких і легких Грошей
Свідомість продаваки був затьмарена Образом швидких і легких Грошей
-
Eugenetra
Member
Наконец-то посмотрел видео, вот это цирк. На кого это рассчитано, на 3-летнего ребенка?))
Еще и ламер какой-то, когда он начал пальцем в сокет тыкать, очень захотелось треснуть по рукам)
P.S. Пора снимать новое видео с привязыванием к дереву и призывам к покаянию
Еще и ламер какой-то, когда он начал пальцем в сокет тыкать, очень захотелось треснуть по рукам)
P.S. Пора снимать новое видео с привязыванием к дереву и призывам к покаянию
-
zedex
Member
в идеале перед отправкой надо делать макро фото проца прямо на новой почте, где были бы видны серийники на текстолите и крышке, а также пломбы на коробке.
-
b_andriy
Member
не факт что были случаи подмены на НПпросто людина двічі не забирала посилки з НП після замовлення.
-
Slavko777
Junior
zedex
во-во ! так і робив !!!
я роблю фото перед відправкою. а потім видаляю через кілька днів після отримання покупцем.
так і в даному випадку - я видалив фото буквально учора ввечері !
але ж горе-покупець написав через 4 (!!!) дні після того як забрав його
во-во ! так і робив !!!
я роблю фото перед відправкою. а потім видаляю через кілька днів після отримання покупцем.
так і в даному випадку - я видалив фото буквально учора ввечері !
але ж горе-покупець написав через 4 (!!!) дні після того як забрав його
-
gehka3
Катярко
zedex
В идеале отдавать проц при встрече, самолично вставив в проверенную ранее самостоятельно МП и стартонув проц
В идеале отдавать проц при встрече, самолично вставив в проверенную ранее самостоятельно МП и стартонув проц
-
Slavko777
Junior
gehka3
ніііі, "ранее" - неможна !
тому що якщо "ранее" - значить "чувак, шо ти мені бу товар тюхаєш ?!!"
тому потрібно мабуть брати тестовий Комп з собою - і при покупцю показувати )
ніііі, "ранее" - неможна !
тому що якщо "ранее" - значить "чувак, шо ти мені бу товар тюхаєш ?!!"
тому потрібно мабуть брати тестовий Комп з собою - і при покупцю показувати )
-
dv_matrix
Member
slavko777, есть программы для восстановления данных. Можно попробовать достать...
-
Slavko777
Junior
Я ось думаю... якби він купував "такий" проц в магазині - йому би магазин зробив би повернення ?
Щось я дуже сумніваюсь, що якийсь укр. магазин зробив би йому заміну чи повернув би гроші...
У мене якось "розетка" профукала дитячий світильник за 300 грн., півроку переписувався з ними щоб мені відшкодували за нього кошти. При тому що усі факти були в мою користь....
Щось я дуже сумніваюсь, що якийсь укр. магазин зробив би йому заміну чи повернув би гроші...
У мене якось "розетка" профукала дитячий світильник за 300 грн., півроку переписувався з ними щоб мені відшкодували за нього кошти. При тому що усі факти були в мою користь....
-
gehka3
Катярко
Slavko777
Недочитал видимо
Да и неважно ибо это как минимум сарказм был 
Магазин привлёк бы его по всей программе, юрист бы отработал зарплату
Недочитал видимо
Магазин привлёк бы его по всей программе, юрист бы отработал зарплату