Ну от 20 було б ок. В будь якому випадку. Замінити завжди можна
Відправлено через 22 хвилини 54 секунди:
Мене більше питання землі хвилює...
Панелі землити самі по собі окремо від отих дірочок в рамі? Десь подалі забити штир окремий?
Щиток панельний і інвертор можна разом на інший контур землі кинути? Вірно? А якщо блискавка, то не згорить інвертор, якщо земля одна з щитком що від панелей?
Новини
Останні статті і огляди
Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)
-
corruptedflesh
Member
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Просьба с панелями, заземлениями и прочими вопросами СЄС переехать в другую тему, здесь тематика совершенно иная. Спасибо.
-
corruptedflesh
Member
Це в яку?
Товаріщ вахтьор, для тебе виділю, що я питав як землити ІНВЕРТОР в тому числі. І в моєму пості було питання про інвертор.
ПС: недолугий вахтьорінг в флеймі це епічно, читали б хоч
Товаріщ вахтьор, для тебе виділю, що я питав як землити ІНВЕРТОР в тому числі. І в моєму пості було питання про інвертор.
ПС: недолугий вахтьорінг в флеймі це епічно, читали б хоч
corruptedflesh: ↑ 29.06.2026 14:32 Ну от 20 було б ок. В будь якому випадку. Замінити завжди можна
Відправлено через 22 хвилини 54 секунди:
Мене більше питання землі хвилює...
Панелі землити самі по собі окремо від отих дірочок в рамі? Десь подалі забити штир окремий?
Щиток панельний і інвертор можна разом на інший контур землі кинути? Вірно? А якщо блискавка, то не згорить інвертор, якщо земля одна з щитком що від панелей?
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Мне не интересно читать про ваши мытарства с треугольниками, крышами, грозозащитами, заземлениями и прочим. Это в квартирах не используется. Так понятнее? Всё перечисленное - вообще не про инвертор. И точно не про БМС и не про батареи. Сами-то почитайте название темы
Создавайте тему про панели и делитесь там опытом (если её ещё нет).
-
corruptedflesh
Member
Тобто інвертори ставляться тільки в квартирах, бо ти тобі так здається?acm_fan: ↑ 29.06.2026 19:04 Мне не интересно читать про ваши мытарства с треугольниками, крышами, грозозащитами, заземлениями и прочим. Это в квартирах не используется. Так понятнее? Всё перечисленное - вообще не про инвертор. И точно не про БМС и не про батареи. Сами-то почитайте название темы![]()
Тобто ти в квартирі підключив інвертор без землі чи занулив від загального нуля? Красава
Чи в тебе нема приборів яким важливо одна фаза з інвертора?
Тобі не цікаво, ти і створюй мільон тем окремо на інвертори, окремо на акуми, окремо на бмс, окремо на панелі, окремо на підключення, чи хоча б тут напиши щось типу "я царь сказав шо тут тільки про квартирні інвертори акб"
І мені не цікаво читати твої вахтьорскі митарства.
До речі, якщо на те пішло, то давай окремо теми на відеопам'ять без відеоядер, чо уж, а то у відеокартах не можна. Чи про 12вхпвр без відеокарт окрему тему.
-
Hotspur
Member
Сидів добу в блекауті
. Внезапному
. Завтра вводять графіки. Почалось (с)
-
acm_fan
HWBOT OC Team
+corruptedflesh: ↑ 29.06.2026 19:19в квартирі підключив інвертор без землі
-corruptedflesh: ↑ 29.06.2026 19:19чи занулив від загального нуля?
Земли нет, где её взять?
Всё работает. В том числе и УЗО.
Блэкауты пережить можно.
В целом с паном всё понятно, велкам в ЧС.