Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
BattleCru
Member

Повідомлення

Як з таким боротися? Пробував різні картки, не допомагає. Через сайт також оплата не проходить.
спойлер
IMG_2649.png
Отправлено спустя 30 минут 53 секунды:
Пошук в Гуглі підказав що з Донецької області оплата тільки через ВПН, з ним оплатив без проблем
BlackBoxx
Junior

Повідомлення

Доброго часу пані та панове. Така проблема: замовив товар, а информації за 7 днів просто 0(Sorry, there is no updated logistics information.
Please try again later) доставка через Cainiao Heavy Parcel Line (No tracking updates yet. Your order's processing and will update soon. For any further details contact the seller)
WalkMan
Member

Повідомлення

BlackBoxx
Ще не відправили, схоже :-/
BlackBoxx
Junior

Повідомлення

WalkMan: 02.04.2023 16:09 BlackBoxx
Ще не відправили, схоже :-/
Так зрозумів, що треба писати продавану. Скільки краще чекати відправлення? зазвичай вони відправляють протягом 2-3 днів
WalkMan
Member

Повідомлення

BlackBoxx
ну так вихідні :think:
BlackBoxx
Junior

Повідомлення

WalkMan: 02.04.2023 18:17 BlackBoxx
ну так вихідні :think:
Я оформив замовлення 26 березня. Що ж, почекаю ще декілька днів :rolleyes:
Igor717
Junior

Повідомлення

Так в заказе пишет, в течении какого времени продавец должен именно отправить. Заказ в каком статусе?
WalkMan
Member

Повідомлення

BlackBoxx: 02.04.2023 18:20Я оформив замовлення 26 березня. Що ж, почекаю ще декілька днів
:insane: Мені інвертора відправляли два тижні.
BlackBoxx
Junior

Повідомлення

Igor717: 02.04.2023 18:21 Так в заказе пишет, в течении какого времени продавец должен именно отправить. Заказ в каком статусе?
Система автоматично підтвердить отримання через 86 днів. Якщо виникнуть якісь проблеми, ви можете подати заявку на відшкодування/повернення протягом 15 днів з моменту підтвердження отримання.

Відправлено через 43 секунди:
WalkMan: 02.04.2023 18:24
BlackBoxx: 02.04.2023 18:20Я оформив замовлення 26 березня. Що ж, почекаю ще декілька днів
:insane: Мені інвертора відправляли два тижні.
Замовляли теж на розпродажі?
WalkMan
Member

Повідомлення

BlackBoxx: 02.04.2023 18:26Замовляли теж на розпродажі?
Так, але то ще перед новим роком, напевно 11.11 тоді було.
BlackBoxx
Junior

Повідомлення

WalkMan
А я на день народження Алі замовив монітор на подарунок. Може через це і трабли. Дякую Вам за відповідь)
tvojemale
Member

Повідомлення

Пройшло 10ть днів і підтримка відписала, що мовляв посилка прийшла і йди її забери, жодного тобі рефунду-

"The tracking information shows that the package has arrived at your local post office and waited for your collection. We warmly suggest that you can contact the shipping company Customer Care Center and you will get this package as soon as possible".

Ще раз їм написав, що пошта відписала що-

"За результатами проведеної перевірки було встановлено, що зазначене поштове відправлення RK052521293LV надійшло на територію України, проте подальший шлях його проходження, на жаль, не вдалося встановити".

В мене погані передчуття, що жодного рефунду не буде, і 200$ ціна досвіду не замовляти на алі дорогі речі((
seraphic
Member

Повідомлення

tvojemale
ну жди когда выйдет срок доставки, к тому времени может посылка найдётся, у меня тоже по треку было "Неудачная попытка вручения" но потом движение возобновилось
рефунд не делают ясно почему, деньги тебе вернут и через пару дней ты заберёшь посылку ( у меня друг возвращал деньги а через пару месяцев приходила посылка и он её забирал получается и деньги на месте и товар)
tvojemale
Member

Повідомлення

seraphic

Та буду чекати, більше нічого не залишається(
Dark Knight
Member

Повідомлення

tvojemale: 03.04.2023 13:13 Пройшло 10ть днів і підтримка відписала, що мовляв посилка прийшла і йди її забери, жодного тобі рефунду-

"The tracking information shows that the package has arrived at your local post office and waited for your collection. We warmly suggest that you can contact the shipping company Customer Care Center and you will get this package as soon as possible".

Ще раз їм написав, що пошта відписала що-

"За результатами проведеної перевірки було встановлено, що зазначене поштове відправлення RK052521293LV надійшло на територію України, проте подальший шлях його проходження, на жаль, не вдалося встановити".

В мене погані передчуття, що жодного рефунду не буде, і 200$ ціна досвіду не замовляти на алі дорогі речі((
по pgke.net пишут одно
Mar 6, 2023 6:43 AM
Aliexpress Standard Shipping
Arrived at local delivery center
а УП:
Відправлення з сортувального центру
м..Львів Україна
06.03.2023
так оно походу где то в Львове лежит, рядом с тобой.
ждать/ или усиленно искать/ теребить службы :spy:
tvojemale
Member

Повідомлення

Dark Knight: 03.04.2023 14:38так оно походу где то в Львове лежит, рядом с тобой.
Це область, до Львова 80км, ще раз дав заявку на пошук через гарячу лінію і оператора, якби ж то воно лежало, є підозра, що хтось міг привласнити(
Буду бачив як буде далі, кінцева доставка завершується 22квітня.
TombRaider
Member

Повідомлення

Пройшло 10ть днів і підтримка відписала, що мовляв посилка прийшла і йди її забери, жодного тобі рефунду
Правильно отписали, с 6 марта ждет в отделении а вы что то ждёте, через 3 дня она в Китай уедет
tvojemale
Member

Повідомлення

TombRaider: 03.04.2023 15:50Правильно отписали, с 6 марта ждет в отделении
У відділенні посилки немає, з того часу прийшло ще десь 5ть дрібних посилок, все приходить вчасно і сповіщається треками і повідомленнями,
востаннє вона трекалась одразу після випуску з сортування, тоді і зникла, не доїхавши 80км до мого відділення. На гарячій лінії також сказали, що вона пропала десь на сортувальному центрі, дав опис, будуть шукати, хоча те, що десятки копійчаних посилок доїжджає без проблем, а відносно дорогий смартфон одразу зник-
навіює логічні думки.

Відчуваю знову таку відповідь..
спойлер
посил.jpg
TombRaider
Member

Повідомлення

tvojemale: 03.04.2023 16:35
TombRaider: 03.04.2023 15:50Правильно отписали, с 6 марта ждет в отделении
У відділенні посилки немає, з того часу прийшло ще десь 5ть дрібних посилок, все приходить вчасно і сповіщається треками і повідомленнями,
востаннє вона трекалась одразу після випуску з сортування, тоді і зникла, не доїхавши 80км до мого відділення. На гарячій лінії також сказали, що вона пропала десь на сортувальному центрі, дав опис, будуть шукати, хоча те, що десятки копійчаних посилок доїжджає без проблем, а відносно дорогий смартфон одразу зник-
навіює логічні думки.

Відчуваю знову таку відповідь..
спойлер
посил.jpg
c 6 марта она была у ВАс в отделении Укрпочты 79030 Львов вул. Пулюя, 40, почти мес. Вы не приходили за ней она могла и вернуться назад продавцу, в Укр почте они ответы пишут по шаблону, смс уведомления могли и не приходить на телефон), отслеживать нужно было на стороних сервисах)
Dark Knight
Member

Повідомлення

у меня спустя 3 месяца - ожил процесс по доставке.
самая долгая доставка наверное будет.

Зображення

а сегодня прописалась в трекинге Укрпочты :rotate:
Відправка міжнародного відправлення з установи обміну країни подачі
ТЕРМIНАЛ ЛАТВІЯ
04.04.2023
Відповісти