Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks
-
Patruletz
Member
Jumper007:Только что был бой:
у нас - 14 пт 8 лвл и першинг
у противника 11 пт 8 лвл и 4 ст
интересно, кого порежут в следующем патче ?
я больше склоняюсь к тому что в 0.8.8 пройдет ап арты..да бы поднять интерес к британской однокнопочной(качать загнобленную не будут)
про фоша серб писал что зарядка долгая, корма и бока картон и тд тп что некуда нерфить, а вот про 268 не знаю
-
Hum
Member
Фоша155 есть куда нерфить и я даже догадываюсь, что с ним сделают... Даешь ушастому дроиду растишку 
-
lyngsat
Member
Hum
Чур тебя! Я вот-вот его вкачаю, дайте насладиться! А то Бат 25 и Бат155 вкачал уже перед самым нерфом

Чур тебя! Я вот-вот его вкачаю, дайте насладиться! А то Бат 25 и Бат155 вкачал уже перед самым нерфом
-
Patruletz
Member
придеться и 50 фоча второй нерфить, у него такой же корпус))Hum:Фоша155 есть куда нерфить и я даже догадываюсь, что с ним сделают... Даешь ушастому дроиду растишку
-
Zhekawork
Advanced Member
-
Святой
Member
какой нерфить фоша. 1) У него самый маленький запас простности среди пт. 2)самая косая пушка и долгосводящаяся для 850 альфы. 3) плохая проходимость по грутам. 4) картонные борта и корма и нлд и огромные дальномеры. 5) ужасные угн и увн 6) ужасно долгая зарядка барабана. Надор вы чего - фоша резать? ему бы вышеперечисленные недостатки бы убрали! или ы на другом фоще ездите? короче каникула начались - все понято. 
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Нерфа не будет- ну и славно 
-
PehnikMM
Member
Сьогодні треба відкрити FV4202 всього 135к опита, треба рандом рвати з акціями думаю возьму. Хто во взвод на 9ур в13:00 мій нік як на форумі.
-
CooLeR*OK
Member
Святой
Та що ти! Зовсім ні, фоча різати ні в якому разі не потрібно! Це ж такий бідненький слабенький танчик який взагалі ненагібає, ага!
Цей синій гной давно пора було різати ,ще перед нерфом коричневих, без коричневих ці упороті ПТшніки просто внаглу виїздждають із-зі кута розряджають барабан і з втратами ХР свалюють. Просто гоп-стайл. Або просто стелс-піхота, стояти в двох квадратах від бази і настрілювати по 8к урону. Скіьки вже разів ця стелс піхота просто появлялась в чистому полі за 200м від мене, при тому що в мене танки с фулл фаршем, ББ вентилі оптики 4 перка
Я то думаю чому середній топ дамаг на фочі вже овер 4к - так це танчик слабкий, апати однозначно. А середній по сервера під 2к. 2к для середнього гравця (а це рак повний).
Зараз коли в бою 10 лвл менше 5 пт з кожної сторони - це нонсенс.
Так. У мене бабахає від ПТ, причому дуже жостко. Коли я бачу що на серваку де я катаюсь вже дуже багато ПТ я сідаю за рату 10, і просто ламаю цим посонам фізіономії.
Та що ти! Зовсім ні, фоча різати ні в якому разі не потрібно! Це ж такий бідненький слабенький танчик який взагалі ненагібає, ага!
Цей синій гной давно пора було різати ,ще перед нерфом коричневих, без коричневих ці упороті ПТшніки просто внаглу виїздждають із-зі кута розряджають барабан і з втратами ХР свалюють. Просто гоп-стайл. Або просто стелс-піхота, стояти в двох квадратах від бази і настрілювати по 8к урону. Скіьки вже разів ця стелс піхота просто появлялась в чистому полі за 200м від мене, при тому що в мене танки с фулл фаршем, ББ вентилі оптики 4 перка
Ага, тільки ці недоліки вилами по воді писані, для гри на фочі в новому рандомі це все не має значення. Вони просто виїзджають, розряджають барабан, свалюють з втратами хр, а ти свалюєш в ангар.ему бы вышеперечисленные недостатки бы убрали!
Я то думаю чому середній топ дамаг на фочі вже овер 4к - так це танчик слабкий, апати однозначно. А середній по сервера під 2к. 2к для середнього гравця (а це рак повний).
Так. У мене бабахає від ПТ, причому дуже жостко. Коли я бачу що на серваку де я катаюсь вже дуже багато ПТ я сідаю за рату 10, і просто ламаю цим посонам фізіономії.
-
sashok-1982
Member
- Откуда: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки
CooLeR*OK
что?я сідаю за рату 10
-
CooLeR*OK
Member
sashok-1982
Рата, вона же коричневі какашки, вона же гной, вона же
однокнопочні ітд.
АРТ-САУ же.
Вчора бачив у бою Злобного, обмінялись фразами
- Говорят, танки уже не не
- А еще говорят ,что ТД42 не тащат
Запитався коли буде 3,5 Пт на тіму, не відповів нічого
Рата, вона же коричневі какашки, вона же гной, вона же
АРТ-САУ же.
Вчора бачив у бою Злобного, обмінялись фразами
- Говорят, танки уже не не
- А еще говорят ,что ТД42 не тащат
Запитався коли буде 3,5 Пт на тіму, не відповів нічого
Последний раз редактировалось CooLeR*OK 14.07.2013 11:46, всего редактировалось 1 раз.
-
sashok-1982
Member
- Откуда: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки
CooLeR*OK:sashok-1982
Рата, вона же коричневі какашки, вона же гной, вона жеоднокнопочні ітд.
![]()
АРТ-САУ же.
-
Scharfschutze
Member
Вчера на Т150 в клинче, неожиданно почти завалил ИС3(союзники добили, паразиты)) , у него было 3 или 4 непробития
. Вообще з ЗиС-6, Т150 мне начинает нравиться 
-
lyngsat
Member
Спасибо, поржалСвятой: Надор вы чего - фоша резать? ему бы вышеперечисленные недостатки бы убрали! или ы на другом фоще ездите? короче каникула начались - все понято.
Кагбэ всем понятно, что Фоча надо резать (причем 9-го тоже), и текущая ситуация с ПТ была абсолютно предсказуема, но зная ВГ можно быть уверенным, что в ближайших патчах никаких изменений не будет (надо же вводить то, что запланировано, а не реагировать на перекосы в игре
Добавлено через 2 минуты 55 секунд:
CooLeR*OK
Не скатывайся до уровня товарища lividium, которому все не нравится
-
CooLeR*OK
Member
Звот ру2/ру7 5-8 8-10 лвл
ТС3
Добавлено через 30 минут 3 секунды:
Ліс бажаючих
ТС3
Добавлено через 30 минут 3 секунды:
Ліс бажаючих
-
Miki+
Member
CooLeR*OK
у нас стата не підходить)))
а чому не з соклановцями?
у нас стата не підходить)))
а чому не з соклановцями?
-
CooLeR*OK
Member
Miki+
Я про стату у своєму пості ні слова не написав
НАбридли
, та і немає нікого
Я про стату у своєму пості ні слова не написав
НАбридли
-
Miki+
Member
те що ти не написав, не значить що ми не знаєм)))
-
CooLeR*OK
Member
Miki+
НУ та, тобі напевно видніше що я думаю, ніж мені
Добавлено через 55 минут 56 секунд:
Зіграв свій перший бій на чемпі 7/42. Нічого танк. Виглядає це все набагато простіше ніж насправді
Ще й на незнайомій техніці. Сподобалось.
НУ та, тобі напевно видніше що я думаю, ніж мені
Добавлено через 55 минут 56 секунд:
Зіграв свій перший бій на чемпі 7/42. Нічого танк. Виглядає це все набагато простіше ніж насправді
-
Jumper007
Member
Так приятно на т95 играть без арты, такое спокойствие, умиротворенность и размеренность, ни каких тебе сюрпризов с неба, релаксирую по полной в игребез коричневих ці упороті ПТшніки просто внаглу виїздждають