World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрыто
Автор
Member

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Последний раз редактировалось Wonderboy 29.08.2013 18:52, всего редактировалось 165 раз.
MaJ0r
Advanced Member

Напомните плиз, чтобы получить Т30 что нужно иметь будет после ввода американских ПТ: исследованый Т34 или купленный Т34(осталось 25К опыта до него, играть на нем не планирую, покатался на соседском топе Т34- УГ страшный, отвык уже у тигров снимать по 20%)
Андрій
Member

Замена танков Т34 на М103. Тот, кто имел Т34 в ангаре, получит М103 с сохранением прокачки Т34, со 100% экипажем, а также Т34 как премиумный танк со старым экипажем от Т34 и дополнительный слот.
Замена танков Т30 на Т110 и перенос Т30 в ветку ПТ-САУ. Тот, кто имел Т30 в ангаре, получит Т110 со 100% экипажем, с дополнительным слотом, а также Т30 топовой комплектации в новом статусе со старым экипажем и дополнительным слотом.
Так що для Т30 потрібно мати Т30 :)
GIM49
Member

Подскажите-стоит ли идти по ветке т 28-КВ( уже исследован...но не купил)
Или по ветке А20 и на 34ки
Андрій
Member

GIM49
Тобі тяж чи ст потрібен?
GIM49
Member

Андрій
Я не знаю...
Какие лучше зарабатывают ?! ;)
Андрій
Member

GIM49:Андрій
Я не знаю...
Какие лучше зарабатывают ?! ;)
Арта і Пт :laugh: , по заробітку- КВ немає рівних на своєму рівні ,а так вибирай ту машину ,яка підходить до твого стилю гри. Раджу спробувати обидві гілки. Я особисто різноплановий, тому і маю усі типи машин, а то б гра остогидла дуже швидко.
CooLeR*OK
Member

GIM49
Гра лише на 1 класові - швидко набридне. Граючи на різних класах краще орієнтуєшся в бої, в тому що собою являє кожен з противників ітд. До рівня 6-7 можна спокійно без према вкачати і гілку СТ і гілку ТТ. А потім вже вибрати що більше подобається, або ж продовжити качати дальше :gigi:
GIM49
Member

была арта у меня амекосовская 57я-хорошая,потом взял следую.. г...плохая
MaJ0r
Advanced Member

Андрій вот лажа. Ладно будет значит м103, надеюсь его не сделают таким же никакашкой как Т34(и как сделали Т32 теперь).
Андрій
Member

MaJ0r
Зато ІС-3 апнули, діти не ногібали усіх.
30% перемог на Т-44 :weep:
CooLeR*OK
Member

Зато ІС-3 апнули, діти не ногібали усіх.
Чесно кажучи цей АП зовсім непотрібний. ИС3 вбивався іншим ИСом3 за 4 вистріли, зараз так само. 2км/год взагалі невідчутні.
А от ап КТ - відчутний, хоча горіти став частіше, і критувати двигун в лоб також. Тепер виправляю статистику :shuffle:
Сьогодні розраби фейлять - 2 перезагрузки, мала бути от зараз третя - вже її відмінили :lol:
EvGaS
Member

CooLeR*OK
Так конечно - столько багов прибавилось после изменения на 064 :insane:
Podolyanin
Member

MaJ0r:Андрій вот лажа. Ладно будет значит м103, надеюсь его не сделают таким же никакашкой как Т34(и как сделали Т32 теперь).
Встигнеш ще вкачати Т-30 10 разів :). В червні введуть тільки першу амер. гілку ПТ (ту, що лівіше), а в дереві відбудеться тільки заміна першинга на М-46 і Т-23 на першинг. Доречі, Т-34 також не продавай, отримаєш його колись як преміумний, от тільки кредити прийдеться набивати на Т-30, та й дуже мучатися на Т-34, прокачуючи його. В мене також є Т-32, я його купив перед патчем і тепер щось взагалі не хочеться на ньому грати бо як подумаю, що прийдеться потім на Т-34 100к досвіду набивати з пухою ще від Т-29, то стає сумно :(
Thunder7
Member

CooLeR*OK::lol: Що спільного між задротством і їздою на КВ-2 ?
В бесчисленных унылых боях на одном и том же танке что бы открыть следующий, а потом еще и серебра насобирать на покупку и это вперемешку с минусами в случае сливов итп.
CooLeR*OK:Які впринципі відкидають твердження
А с премом можно просто играть на кт и не париться где взять на него денег что бы проехать разок.
CooLeR*OK:Пішли вічні сперечання дотанора і принципового не дотанора. Граєте для качу - прошу, прем Вам у руки. Граю для задоволення - 2-3 години ввечері - для цього прем не потрібний. Ще і платити гроші за сиру гру, годувати хамів-розробників :gigi:
Прем как раз и покупают казуал игроки потому что у них нет времени задрачивать по 3-4 раза на чем то что бы проехать раз на том чем хочется. Тем более цена невелика 80 грн в мес - на пиво больше тратите. А благодаря "хамам-розробникам" ты вообще имеешь возможность играть не так ли?
Последний раз редактировалось Thunder7 17.05.2011 19:04, всего редактировалось 1 раз.
EvGaS
Member

Podolyanin
А что мешает разрабам кардинально поменять дерево ещё пять раз? :gigi:
Сейчас ветер сюда, завтра туда...

Добавлено через 1 минуту 34 секунды:
Thunder7
А чего багов так много? Я не хочу платить за бету игры.
Thunder7
Member

EvGaS:А чего багов так много? Я не хочу платить за бету игры.
Так работает эта отрасль для WinXP 10 лет заплатки выходят и ничего.
Podolyanin
Member

Thunder7:на пиво больше тратите
Золоті слова :up: :gigi: Багатьом викинути гроші на гру якась релігія не дозволяє, при цьому вони не задумуються, що тратять на всякі дурниці на багато більше :)
Андрій
Member

Знову починаються непотрібні суперечки. Платити чи ні- особиста справа кожного. І не завжди причина в грошах. :beer:
З.І на пиво я трачу менше ніж 80 грн в місяць.
CooLeR*OK
Member

В бесчисленных унылых боях на одном и том же танке что бы открыть следующий, а потом еще и серебра насобирать на покупку и это вперемешку с минусами в случае сливов итп.
:spy: Якщо дял вас поїздки на КВ-2 унилі - це не означає що це так у всіх. На одному і тому ж танку щоб відкрити наступний? :lol: ! Вище я написав ,повторюватись не буду - метою є не задрочування рівня за рівнем - а відпочинок, будь то КТ чи кв, чи т-34.
можно просто играть на кт и не париться где взять на него денег
:lol: Знову ж читаємо вище, ніхто не париться на рахунок кредитів, їзда на фармерах - це фан
А благодаря "хамам-розробникам"...

Завдяки гравцям вони вже забезпечують собі пенсію, роблять гроші на бета версії глючної гри ,ще і троллять на форумі. Одних гусей (M6A2E1) на сервері більше 10 000. 10 000 * 90уо = мільйон, за два тижні.

Сперечання немає змісту, так як судячи по ваших постах ви саме качаєтесь, з рівня до рівня, при цьому вливаючи голду. А я просто катаюся для задоволення, і всерівно на якому лвл.Для цього голда непотрібна.

Добавлено через 1 минуту 19 секунд:
Андрій
Причина не в грошах - причина в принципі. І таки так, на пиво я трачу менше 80 грн в місяць :laugh:
Graveworm
Member

http://game.worldoftanks.ru/in_development" target="_blank

делаем ставки - на сколько понерфят немцев и арту? :gigi:
Закрыто